2013-02-28
 22:00:30

Torsdag

Idag har de verkligen inte hänt mycket! Har inte gjort så mycket på praktiken åt mest kakor tyckte jag? Haha! Gick ut en sväng med Cassi, alltid trevligt!

Har fått hem min nya tröja, yey! Kommer väl bild nån dag heh. Denna helgen kommer de bara tas lugnt, har faktiskt ingen aning om vad som händer imorgon kväll, får väl se..

2013-02-27
 18:06:59

All along it was a fever A cold sweat hot-headed believer I threw my hands in the air I said show me something He said, if you dare come a little closer

Första lektionen idag skulle jag egentligen hålla mitt tal men vi hann inte så jag blev lycklig! Fast får ju göra de på måndag ändå men ångesten släpper för några dagar! Har haft frisörlektion nästan hela dagen och vi håller på med ett projekt och jag är klar med klippningen och färgning så nu är de bara styling och make up kvar.
Kom hem från en stund sen och väntar på maten som inte ens har påbörjat men jag är skit hungrig.

Ikväll händer nog inte så mycket, ska hen till mamma sen, får gosa med Gismo! Kommer bli så skönt imorgon när man har slutat från praktiken och vet att det är fredag dagen efter!

Have a good evening.

KVÄLLSHUMOR

2013-02-26
 15:51:21

Tisdag

Ligger just nu i soffan och bara chillar, är verkligen skit trött! Har haft en chill dag i skolan och ska snart göra mat eftersom jag ska på valpkurs med mamma sen.

Beställde en tröja från Nelly igår och såklart i fel storlek så fick beställa en till i rätt så får jag retunera tillbaka den andra .. Så klydd med papper och skit och jag har inte bästa kollen hur man ska göra och deras kundtjänst behöver vi inte ens snacka om!

Låt veckan gå fort,

2013-02-25
 14:58:04

Montag

Hade två lektioner idag varav en hade vi ingen lärare på så har haft en ganska bra dag, blev ingen redovisning heller! Jippy. Softar just nu och ska snart duscha bort hårinpackningen jag har i håret. Cassandra kommer hit snart och hon ska hålla mig sällskap och passa Gismo vid 5! :D

Denna veckan kommer nog vara ganska lugn och skön men vem vet det är bara måndag.. Rätt nice att höra när en lärare säger att vi har studiedag nästa tisdag, då blev man lycklig även fast man nyss har haft lov!

2013-02-24
 20:26:54

Skolan igen

Söndag och ångest eftersom jag ska redovisa imorgon och har inte börjat och ingen aning om vad jag ska skriva...

Min helg har varit bra, i fredags var de fest och som vanligt käkade alla upp lillans mackor haha! I lördags träffa jag måns och vi myste som vanligt, gick ut med gismo och lite så. Idag har jag inte gjort mycket, bara softat.

Imorgon börjar skolan igen men som tur är börjar jag tio i tio och slutar ett!! Sen blir de att passa Gismo i några timmar!

2013-02-21
 20:19:16

Torsdag

Sitter och passar Gismo och ska göra de ett tag till! Idag har inte hänt alls mycket, bara chillat , träffat jenny lite och det är ju alltid trevligt! Imorgon är de Fredag och då är de Partaaaaj! Ska bli skit kul och får hoppas att de blir de med men vi brukar ha så!! :D

2013-02-20
 09:51:03

Tandis

Så sega dessa dagarna har varit.. Jag ficl k gå upp halv 9 idag skulle till tandis. Haha trodde de skulle vara bättre!

Ligger i sängen nu och kommer däcka snart, är över trött! Tänkte gå till körskolan lite senare för att få syntestet gjort! Och eftersom det är inte gick bra hos tandis går de väl inte bra för ögonen heller.. Haha pallar inte denna dagen!

2013-02-18
 23:50:37

Deeegig måndag

Denna dagen har varit riktigt degig haha, fick träffat jenny , snackade och bara tog de lugnt. Fina vännen! Senare på kvällen kom även Cassi och Erika, så de har varit trevligt!

Hann även träffa mååååns en stund, bara chillade och spelade quizkampen och 4 pics 1 word hah ganska kul ändå!

Har inte så mycket att berätta om dagen och vi får se vad som händer imorgon.

2013-02-16
 21:29:34

Myskväll

Skulle egentligen på fest idag igen men både jag och jenny var bakis så vi sket i de. Sitter just nu och väntar på mååns som skulle köra iväg en liten stund och då ska vi kolla film och jag lär väl somna som jag brukar göra hahah!

Ha en bra lördagskväll!

https://cdn2.cdnme.se/2135027/7-3/pic_511fea2dddf2b35f1a924827.jpg" class="image">

2013-02-16
 21:21:01

Myskväll

Skulle egentligen på fest idag igen men både jag och jenny var bakis så vi sket i de. Sitter just nu och väntar på mååns som skulle köra iväg en liten stund och då ska vi kolla film och jag lär väl somna som jag brukar göra hahah!

Ha en bra lördagskväll!

2013-02-16
 12:34:35

Sleteeen

Woho grov huvudvärk!

Ligger i sängen och orkar inte resa mig, de första jag gjorde idag när jag vakna var att duscha, bara lukten av rök och allt så mådde man ju illa! Var på fest igår i Ystad och då kan man fråga sig vad jag gjorde där. Men de var faktiskt ganska kul till slut, ni vet hur de är i början av fester när alla inte känner alla men när de väl har alkohol i kroppen så snackar de med en hur mycket som helst! Men de var trevligt! Kom hem iaf.

I torsdags var jag på praktik och klippte Lillan och stylade hennes hår inför ett projekt i skolan och sedan klippte jag även min kusin. De var ju även alla hjärtans dag som spenderades med måns, kollade film och åt choklad så de var mysigt som det alltid är!

2013-02-13
 17:14:30

<3

Hah Cassi hade hittat en fin bild på oss sen halloween! Haha finisar

2013-02-13
 17:13:01

13 Februari 2013

Chillar i soffan framför vår nya tv, vaknade för en kvart sen från min lilla tupplur haha!

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, bara softat, slutade kl 2 idag och har även färgat håret brunt i skolan, jippy! Så denna dagen har varit rätt så najs!
Mamma fyller även år idag så jag ska hem där sen och ge henne present och även träffa gismo som jag inte träffat sen i söndags så han lär väl vara jätte glad när jag kommer! Hihi!

2013-02-12
 15:44:35

Handledarkurs

Ska snart iväg på handledarkurs i 3 timmar med pappa, vi får väl se hur länge man pallar vara vaken!

Slutade rätt tidigt eftersom vi hade prov och jag vet ärligt inte hur de gick.. Bara jag får godkänt så. Har inte hänt så mycket, har handlat present till mamma som fyller år imorgon! Imorgon blir en rolig dag , woohoo!

Hah får bli en bild på mig och krattisen!

2013-02-11
 15:37:17

Måndag

Som vanligt så r ju inte måndagar de roligaste. Hade prov och de gick väl ungefär lika dåligt för alla, haha! Har prov imorgon, redovisning på onsdag och inlämning på fredag.. Hinner ju inte göra något!

Sitter just nu hemma hos mamma men ska snart dra mig mot farmor och farfar för att klippa dom! Ska väl plugga lite mer sen och lite senare ikväll gå ut en runda med Cassi, lär jag behöva!

Vill att de ska bli onsdag, ska färga håret! Äntligeen.

2013-02-10
 14:38:17

Ångest söndag

Med tanke på att jag har prov både imorgon och på tisdag gör att jag får ångest eftersom jag inte har pluggat till något av de.. Men ska ta fram historieboken och läsa lite!

Måns gick för en stund sen så jag har duschat och sitter nu med hårinpackning i håret! Ska bara slappa och plugga idag och imorgon ska jag klippa min farmor och farfar, vi får väl se hur de slutar haha:D

Ha en bra söndag, om man nu kan ha de?

2013-02-09
 11:25:10

Bild på mina fina!

2013-02-09
 11:23:46

Love we need it now Let’s hope for some

Vaknade för en stund sen, ska iväg om nån timme till min kusin som har fyllt år, hon bjuder på fika så då får man ju se till att komma!;)

Gårdagen var chill, alla var skit nojjiga över vem som skulle få permanentkunden och jag misstänkte att jag skulle få den och vem fick den? Jo jag! Men de blev så att kunden kunde inte ha permanent så slinga och klippte henne istället.

På kvällen åkte jag in till Malmö och träffade Moa och Jenny, satt på barista och bara snacka och sen vet jag inte vad vi gjorde haha!

Ikväll ska jag käka med måns hos honom sen ska vi bara chilla hela kvällen. MYS!!

2013-02-07
 18:45:09

7 Februari

Slutade för 45 minuter sedan från praktiken. Har haft de chill men har faktiskt inte haft så mycket att göra idag. Nu kommer jag inte träffa Mandy förräns om en månad.. Lite synd ju!

Är fortfarande förkyld men känner mig mycket bättre än resten av veckan, imorgon är de fredag och har faktiskt inte planerat något på kvällen så vi får vad som händer, slutar sent i skolan också så. Längtar tills lördag då man får träffa måånsan! <3

2013-02-05
 15:49:21

Tuesday

Softar framför Weeds, har blivit jätte förkyld så man är ju inte på topp! Skolan idag har varit chill, har inte gjort så mycket, nu väntAs tre långa dagar!

Vid 18 tiden ska jag och mamma på valpkurs! Skulle behöva göra läxa nu men har inte mina böcker hos mamma, good job! Just de har även bokat in mig och pappa på handledarkurs inför körkort på måndag så snart börjar jag övningsköra, hah undra hur de kommer gå!!

2013-02-03
 14:18:57

<3

Hihi

2013-02-03
 14:14:26

Last night

Ligger i sängen och bara degar , blev en riktigt nice kväll igår. Var på fest hos Robin med mina brudar! Sen åkte jag hem vid 3 tiden!

I fredags var jag med månsan och vi chillade bara, mös film och så! Fredagen var verkligen ingen bra dag förutom måns då såklart!