2012-06-29
 14:52:44

29 Juni

Ahh, 12 timmar sen drar vi mot flygplatsen!! Det ska bli så skönt att komma från Sverige ett tag, vädret är inte direkt det finaste. Packningen är färdig håller på att gå igenom så att jag har allt. Vill bara dra nu!!
Idag händer inte såmycket , just nu sitter jag bara och chillar sen så drar jag hem till Cassandra så kommer vi antagligen sitta uppe tills vi åker. Hörs om en vecka!!
2012-06-27
 23:51:27

Vad har hänt?

Jag tänkte ta tag i bloggandet igen, iaf lägga upp något då och då. Vad har egentligen hänt sedan förra gången, det var ett tag sen..
Känns riktigt bra just nu, sommarlov, åker till Kreta på fredag natt med Cassandra. Det kommer bli riktigt bra och riktigt kul!
Just det midsommar var ju i fredags, först var jag och moa hos cassi och käkade och hade jätte trevligt sen drog vi vidare och det gick verkligen inte som vi hade tänkt oss men vissa människor är som de är. Vi fick för oss att dra vidare och där var det ännu mer kaos men det fanns roliga stunder.
Idag har jag packat lite, ska fortsätta med resten imorgon och jag har även varit i stan och shoppat skor med Pappa! Just nu sitter jag vid tv:n och kollar på Criminal Minds.
Imorgon får jag packa klart resten sen ska jag träffa en underbar person.
Ha det fett!