2011-10-24
 20:18:38

24 oktober

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Ny vecka och denna veckan kallas läsveckan för mig.. På alla lektioner ska vi läsa hela veckan, den enda lektionen vi wska ha är idrott så det kommer nog gå ganska segt innan helgen kommer igen. Längtar extra mycket nu eftersom det är lov nästa vecka!
Idag har jag haft utvecklingssamtal och det gick bra bra! Imorgon ska jag söka prao plats, får se hur det går.
Jag och rebecca har varit inne på éntre idag och jag har hittat mina älsklingar! Hehe måste bara köpa dom.
Dessa fast i en annan affär där de är mycket bekvämare.
2011-10-16
 18:00:15

16 oktober

Söndag idag och sen är det en ny vecka! Har haft en chill helg, i fredags var jag på min brors flickväns släktkalas, det var trevligt! Sen träffade jag hampus i nån timme, det var as kallt ute! Känns som de har hoppat från sommar till Vinter ?
Igår chillade jag på dagen sen träffade jag kompisar, vi var hemma hos mig och snacka och sånt. Idag söndag har jag träffat måns en stund, har läst lite plugg och ska snart käka sen ska jag träffa cassandra och kanske matilda!
Men nu ropar mamma så ha en bra söndag!
2011-10-13
 22:15:33

13 oktober

Imorgon är det fredag igen, sjukt najs att veckorna går så snabbt! Har kanppt någon läxa och det går bra i skolan så allt flyter på. Fick sluta tidigare idag så jag stack hem till cassandra och chillade där en stund sen åkte jag hem och lagade mat med min bror, vi är verkligen duktiga! Har inte gjort så mycket nu ikväll, tänkte gå och lägga mig snart, är sjukt trött och jag börjar tio i 11 imorgon så det är chill!
Imorgon ska jag på min brors flickvän och pappas kalas och sen ska jag nog träffa mina kompisar och det blir även så på lördag. Kul att mina gratis sms tar slut imorgon så kan och pengarna är inte kvar snart..
Hoppas ni får en bra helg!
2011-10-08
 13:08:31

8 oktober

vaknade vid 10, hade mensvärk så jag kunde inte somna om, riktigt hemskt!
Så nu är jag riktigt trött..
Igår efter skolan stack jag och Rebecca till Ystad och fika på en sjukt stor kanelbulle med choklad på, över gott! Sen gick vi in i några butiker och jag hittade en ny töjning som jag har satt i nu.
Vi skulle åka tåg från Ystad till Skurup men såklart var där ingen ström kvar så vi fick ta en buss istället, träffade henns pojkvän och några andra sen stack vi hem till henne och käkade tacos och vid 7 tog jag tåget till malmö och mötte cassandra för att sedan dra vidare till arlöv.
Idag ska jag träffa lite kompisar och chilla!
2011-10-06
 20:16:54

6 oktober 2011

Det var ett tag sen man bloggade, glömde nästan bort mitt lösenord. Har haft en bra vecka i skolan, veckorna går så sjukt snabbt. Idag slutade vi lite tidigare , as chill och imorgon börjar vi tio i 11!

Imorgon ska jag och Rebecca till Ystad, fika en stor chokladkanelbulle, haha ska bli över najs sen så åker vi hem till henne och lagar mat och på kvällen sticker jag och möter cassi i malmö. Kommer bli en skit bra dag och kväll känns det som.

På lördag får man även träffa jenny, moa och cassi ''the fantastic four''. Vi kommer alltid att vara det!

Sitter med en filt runt mig och kollar på tv, det har blivit så satans kallt att jag ska ta på mig vantar imorgon! ;)

Heh ha en bra helg om vi inte hörs!