2011-04-29
 23:41:14

29 april

Ska snart dra hem till mamma och sova, ska ändå upp tidigt imorgon eller det är tidigt för mig!

Skolan har varit som vanligt, fick reda på nationella i engelskan och det gick inte så bra tyckte jag..
Efter skolan stack jag och Felicia till stan och shoppa. Fick handlat lite, bland annat spetstrosor, korsett, en kofta och en tröja. Nöjd!

När jag kom hem skulle jag, pappa, maggan , linus och andreas käka på gästis, sjukt gott var det! Sedan gick jag hem och städa lite eftersom jag ska ha släktkalas på söndag så hinner inte städa imorgon.


Imorgon är det Valborg och först på förmiddagen ska jag på kalas hos min kusin därefter ska jag hem och grilla och fira jenny! Sen drar vi till strandbaden så det blir nog inget inlägg imorgon men hoppas ni får en bra valborg!

KRAAAAAAAM //M

2011-04-28
 18:16:25

28 april, my birthday

Idag är det min 16 årsdag! Blev äggad påvägen till skolan och det satt lite bilder på skolan och sånt på mig. Hahah sjukt ball. Har haft en grym dag, gick hem och duscha efter maten så det har varit ganska chill.

Efter skolan stack jag snabbt hem till måns och fick en present från han och erik. ett presentkort på 300 kr! Jävligt glad blev jag för det, det var verkligen något jag behövde. Efter skolan stack jag, jenny, matilda, felicia och moa till björns och fika!

Fick även en body butter av jenny och cassi som luktar kokos, as nice!!

Väntar på käk och sånt.
Ska träffa jenny sen och då blir det ut och rulla!

HJa en bra kväll.

PUSSSSSSSSS //M

2011-04-27
 15:47:26

27 april

Sitter hemma och försöker göra tyskan som ska vara inlämnad imorgon och jag började innan idag. Känns bra!

Det har inte hänt så mycket i skolan. Sprang intervaller på gympan men slutade en halvtimme tidigare!

Nu väntar jag bara på måns, ska träffa han en stund, går väl ut eller något sen ikväll ska jag nog ta med mig rullorna ut och rulla.

Imorgon är det ju min födelsedag och jag ser ju framemot det redan. ;)
Ska fika och sådant efter skolan så det blir nice. Hela helgen kommer bli fede bra!

Tack och adjö!

// M

2011-04-26
 15:03:42

26 april

Haij

Då var det dags för skolan igen då.. kunde dock inte somna i natt så är sjukt trött.
Har haft en ganska chill dag eftersom jag slutade tio över 1. Efter skolan så stack jag till gymmet, träffade hampus och helge där, så det var iaf roligt att träna.

Nu ska jag in i duschen, ska träffa matilda ikväll också!


KRAM //M

2011-04-23
 19:17:07

Glad påsk

Dagen spenderades med Cassi och Lolla, skit chill, satt i parken och bara slappa. Solen har varit på det rätt bra så har fått lite färg på magen som alltid blir det första stället jag får färg på.
Fick en påskpåse med godis och en 100 lapp av mamma idag, så har suttit och småätit ur det.

Inte den bästa dagen idag, har inte kunnat tänka på andra saker som jag måste egentligen så jag hoppas jag blir på bättre humör nu.

Ska snart ut och träffa jennifer och malin mårtensson!

Ha en bra kväll så hörs vi, pusss





Hopelessly
I feel like there might be something that I'll miss
Hopelessly
I feel like the window closes oh so quick
Hopelessly
I'm taking a mental picture of you now
'Cuz hopelessly
The hope is we have so much to feel good about
2011-04-23
 12:38:24

23 april

Tänker inte ta upp något i bloggen, kör bara på som vanligt.

Mitt påsklov blev inte som jag hade tänkt mig men jag ändå försökt göra det bästa utav det.
Vi börjar från onsdag, då träffade jag malin, louise och linnea, satte oss i parken där vi bara slappa, sedan vid halv 3 mötte jag upp min bror, han bjöd mig på glass! Vid 4 tog jag spruta (gardasil) och det gick jätte bra. På kvällen återgick jag till malin, louise och även jennifer, matte, maci, calle och jake. Det slutade med att alla banga ur och rulla till gessie så jag,malin, louise och jennifer rulla/cykla dit för en liten sväng hos jakob!

I torsdags bjöd först måns mig på en glass sen satt vi bara och snackade. Senare på dagen träffade jag jenny och cassi och även moa på kvällen.

Igår stack jag till Emelie vid 5, vid 6 stack vi till hennes mormor och morfar för påskmiddag, jätte gott men väldigt mättande. Åt tyvärr bröd med mögel på, tur att inget hände! Vid 9 stack vi till Håslöv för fest hos Maci, hade riktigt kul!

Idag så vet jag inte vad jag ska göra, vi får se vad som händer.

KRAM!!

// M

2011-04-19
 12:09:58

19 april

Kommer inte blogga på några dagar, måste hitta mig själv och ta det lugnt bara.
KRAM
2011-04-17
 19:10:45

ett leende


2011-04-17
 16:14:18

17 april

Kom nästan precis hem efter att ha åkt rullor i det fina vädert med Jenny men det börjar faktiskt bli grått och kallt nu.

Ikväll ska jag träffa jenny, erik, philip, kanske fredde och cassi! Kan inte bli en bättre söndag.

Ha det bra!

// M

2011-04-16
 11:53:08

16 april

Blev en grymt bra kväll med härligt folk hos malin!
Vakna vid halv 12 så har nyss käkat, ska kolla på andreas match idag långt åt .....
Men kommer hem vid 6 igen och då ska jag träffa jenny!


Ha en bra lördag, pussen!

2011-04-15
 16:32:26

15 april

Volleybollsturneringen gick inte så bra, åkte ut i semifinal..

Har bara chillat hela dagen med jenny och cassi och nu sitter jag med högmusik och taggar inför kvällen. Starten på påsklovet blir en fedefest! Så ingen uppdatering kommer ikväll!
Ha en bra kväll.

KRAM

//M

2011-04-14
 18:59:46

14 april

Hmm gör ett snabbt inlägg för jag ska till gymmet nu!

Dagen har faktiskt inte kännts så jätte lång, har haft en rätt chill dag.

Efter skolan träffade jag matilda och felicia, hade trevlans där hemma. När jag kom hem kollade jag på min premilinära antagningen till gymnasiet och jag kom in på mitt första val, samhälle beteende på sunds som alla andra som också sökte dit gjorde. Haha!

Nu drar jag till gymmet så hörs vi ikväll.

KRAM // M

HAHA RANDOM!
2011-04-13
 20:32:35

13 april

Dagen började med nationella i engelska, skrev en uppsats och det gick väl sådär. Sen fick vi en lång lång rast och efter det hade vi NO och Tyska sen slutade vi! Riktigt chill dag.

Har tränat idag och träffat månsan en liten liten stund.

Är inte på humör just nu men hoppas på en bättre dag imorgon.

KRAM

2011-04-12
 14:05:00

12 april

Gör ett tidsinställt inlägg!

Tisdag idag och kort skoldag, riktigt skönt! Gympan har varit skit ball som vanligt och på Fredag är det volleybollsturnering med alla skolor i vellinge. CHILL!!

Kan skriva mer om dagen senare men nu sticker jag och jennifer hem! Sjukt längesen man träffa henne så det ska bli nice.

KRAM // M

2011-04-10
 16:19:43

10 april

Redan söndag och helgen är slut känner jag.

I fredags fick jag bara ett par ords information och sprutan sen kunde jag gå, det mest onödiga besöket eftersom vi måste boka en ny tid för att jag ska kunna ta sprutan.

Efter doktor besöket stack jag till gymmet. Kvällen spenderades hos jenny med Cassi och Moa och jennys kusin jimmy och fia och deras vänner. Var lite smått drygt från början men när vi väl kom till till singstaret, då jävlar hade vi kul! Hade en riktigt rolig natt!

Fick sova ut på lördagen men när jag vakna var det bara till att börja städa ovanvåningen därefter kunde jag träffa måns och erik. Kollade på Scarface, riktigt bra film! Kände efter jag hade ätit godis att jag kände mig as konstig i magen, jag mådde illa och sen blev det bara en konstig känsla som har hållit i sig till idag (söndag), sjukt jobbigt. Hoppas det går över sen!

Sov hemma hos måns, sen drog jag till gymmet vid halv 3 så nu ska jag snart duscha och ikväll ska jag träffa matilda! :D


KRAMAR //M

2011-04-07
 18:55:57

7 april

Hej här sitter jag och chillar musik!

Skolan har varit rätt chill, hade nationella (muntligt) i svenska och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde så jag hoppas att hon tyckte det också. På no:n kollade vi på en ''film'' en lärofilm eller vad man ska säga. Haha den var faktiskt intressant men det var drygt att sitta en hel lektion och kolla på det.

Tyskläxan är äntligen över, flyttade fram den hela tide så jag gjorde den idag och det gick faktiskt också bättre än vad jag trodde eftersom jag inte har övat så mycket. Detta var också muntligt.

Imorgon är det fredag igen, det är sjukt vad veckorna går snabbt, jag fyller ju snart år!
Imorgon kommer bli den sjukt härligaste dagen som har existerat eftersom först har vi nationella i engelska och sen har jag läslust sen drar jag till doktorn så slipper sista lektionen! ( Ska ta spruta för livmoderhalscancer) men det är inte säkert jag får sprutan imorgon.

Ikväll vet jag inte vad som händer, inget speciellt tror jag.
Ha en bra kväll!

KRAM //M

2011-04-05
 21:03:36

några bilder från polen






2011-04-05
 16:31:22

5 april

Jag fattar inte varför jag är så himla trött hela tiden! I skolan har jag nästan somnat eller iaf så var jag inte pigg de första lektionerna. Har inte hänt så mycket idag, hade gympa två gånger för jag skulle ändå vänta på jenny som skulle ha gympa så tänkte jag att jag kunde ju va med, sjukt ball med volleyboll! :D

Har även varit på gymmet, det blev lite slappt, men jag träna igår sen gympa två gånger och sen gymmet därefter, det är hårt!

Sjukt tråkigt väder just nu, det regnar satan!! Tror att jag stannar inne idag och ska öva på min tyskläxa eftersom den var till imorgon och inte idag.

Ska snart ini i duschen och sen förtjänar jag att sova en stund.

KRAM //M

2011-04-04
 17:33:19

4 april

Sitter lökig i min fötölj och kollar på Scrubs!

Kom hem för en halvitmme sedan då jag hade gymmat i en timme ungefär. Mina ben är verkligena lama efter detta passet men vi kör på imorgon igen!

Skolan har varit riktigt chill, vi kom till skolan som vanligt men då var musiken tydligen inställd så vi började inte förräns halv 10 nästa lektion så jag felicia och matilda bestämde oss för att dra hem till felle, chilla lite.
Kom tillbaka till skolan vid halv 10 och då skulle vi ha NO där det blev redovisningar för vissa men min grupp ska redovisa på onsdag. Efter NO:N hade vi hemkunskap och där skulle vi laga mat. Karin hade tagit fram olika ingredienser och vi fick själva välja vad vi skulle göra för något, vår grupp bestämde oss för pannbiff med stekt potatis och brunsås, det blev sjukt gott.

Har tydligen tysk läxa till imorgon så ikväll blir det väl sitta med den!

Ha en bra måndag
/// M

2011-04-03
 20:07:56

just nu:


2011-04-03
 15:57:22

3 april




Gårdagens outfit.
Hade en trevlig kväll med trevligt folk. Men stör mig på att folk blir sura på att de inte blir bjudna till en fest en gång.

Måns har sovit här och han stack för ungefär 1 timme sedan. Ska snart hoppa in i duschen och sen läsa på lite om det jag ska redovisa imorgon om. Ikväll beger jag mig till willys och handlar ben and jerrys bara för att det var så längesen jag njöt av det! Tar tillfälligt i akt. Synd att inte måns får njuta av glassen med mig! :(

Ha en bra söndag // M

2011-04-02
 15:38:58

Ferro

Sitter med ansiktsmask och hög musik, taggar kvällen då det är fest!!!

Hoppas ni får en bra kväll

KRAM //M
2011-04-01
 17:23:40

Just nu:


2011-04-01
 16:28:11

1 april

Fredag igen!

Veckan har gått sjuk snabbt, har knappt haft läxor men två prov har jag haft. Äntligen helg nu så man kan sova ut som jag inte har gjort på länge. 

Skolan började med svenska, jag och jennifer jobbar med ett arbete om ungdomsspråk och slang ord som vi använder. Efter svenskan var det bara att jobba vidare med engelskan som skulle varit klar till idag men får lämna in det på måndag!

På slöjden fortsatte jag med min nalle och jag börjar faktiskt komma långt nu!

Senare på dagen så försökte Magnus och Åse-lie göra ett aprilskämt men det gick inte så bra. ;)
Har haft en chill dag och nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka. Var på gymmet innan i en halvtimme ungefär sedan pallade inte vi mer eftersom vi har tränat måndag, onsdag,torsdag och fredag! :p så vi var helt slut.

Ska fixa mig och sånt snart sen ska jag träffa Felicia och Erica, baka kladdkaka ska göras! :D
Imorgon blir det ferro (gay). Ha ska bli fett ös iaf.

Ha en bra fredag och om vi inte hörs imorgon så hörs vi säkert på söndag.

KRAM //M