2011-03-30
 21:58:36

30 mars

Hur trött kan man bli egentligen? Har varit så himla trött i skolan och jag kan knappt koncentrera mig.

Hade matte prov idag och det gick sådär, skönt att vi såg på film efter matten på so:n. Riktigt bra!
Har inte så mycket att säga om dagen. På gympan var även Malin och Louise med, riktigt ball! :)

Efter skolan drog jag, emil, robin och jenny till gymmet, mina ben var sjukt slappa men jag kriga på. Efter en hård träning gjorde jag och felicia pannkakor som blev perfekta eller jag kanske ska säga att den sista böev perfekt den första blev det ingenting av nästan.

Har bara slappat och varit ute i det fina vädert!

Nu ska jag sova , godnatt!

KRAM // M



2011-03-28
 15:58:36

28 mars

Tittar på Oc och bara chillar, tänkte sova men skiter nog i det. Jag ska till gymmet vid halv 5 och sen ska jag nog plugga till matte provet som vi har på onsdag. Imorgon ska vi utföra labbprovet från nationella eller vad jag ska säga.

Dagen började med musik som var tråkigt! Hemkunskapen bestod av bostadsarbetet. På so:n kollade vi på en film ''Hotel Rwanda'', hemsk med tanke på vad som händer men den är bra! Jag var jätte trött kände jag, ville bara sova!


Ha en bra dag!
KRAM //M


2011-03-27
 17:08:24

dagens outfit:


En random bild.
2011-03-27
 15:00:22

Söndag

Helgen spenderades med Matilda, Emelie Rahm, Linus och Henke. Sjukt nice och träffa dom! Har haft en riktigt sjuk helg.

Igår var det ''förfest'' hos louise som varade ganska länge innan vi drog vidare ut på landet. Hade sjukt ball, trevligt och roligt folk.

Linus, Henke och Matilda sov hos mig dock vaknade jag upp utan matilda eftersom hon skulle sälja kvällan så jag har fått lökat mig med de två.

Har nästan precis tränat med jenny, as nice. Vet inte riktigt vad som händer idag, går nog upp till jenny en sväng!

KRAM!! //M

2011-03-27
 14:56:18

lite bilder från polen









Hhaha bjuder helt och hållet på dessa bilder..
2011-03-25
 12:26:35

Malmö

När man vaknar och vet att man är ledig är det bästa.

Kom ju hem från Polen igår därför fick vi en ledig dag utan skola idag, vaknade dock vid 12 som jag inte hade gjort om en person inte hade ringt mig. Men jag ska ändå till stan idag och faktiskt själv så det var bra att jag gick upp vid denna tiden.

Allting gungar fortfarande sen båten och tåget, helt sjukt ju!!

Åker till stan snart och det ska bli skönt att bara få lite lugnt. Har inte bestämt något ikväll så jag får se vad som händer.

Hoppas ni får en bra fredag!!

//M
2011-03-24
 23:01:35

Lilla Vellinge

Sitter nyduschad framför tv:n och nästan nyss hemkommen från Polen. Har haft en underbar vecka eller några underbar dagar blir det. I söndags började vi med att åka båt i 8 timmar till Polen och därefter 12-13 timmar på ett nattåg  som var trångt och hemskt. Man kunde inte sova eftersom alla höll på att banka på alla kuperna och man frös ihjäl, toaletterna var inte de goaste, fanns inget vatten så astt man kunde tvätta sig. Men nattåget på hemvägen var mycket bättre, man kunde sova,det var lugnt och det kändes som det gick mycket fortare.

Dag 1 började med en guidetur och därefter fick vi våra rum och sedan var det fri dag. Först gick jag, jenny, måns, felicia, erica, emil, kenny och robin i stan och dryga satan men sedan splittrades vi så att jag och måns stack och leta upp ett matställe för att käka middag. Vi stack till ''KFC'' och jag hade ingen aning om vad jag beställde eftersom det var inte det jag ville ha som jag fick men det funka att käka, efter ett tag såg vi att det slinkade in några sunkar, hha jennifer, louise, malin, samuel, maci, maci och jake visade sig också käka där och sedan chillade vi med dom ute på kvällen.

Dag 2 blev det Auschwitz där vi fick en guide som berättade om koncentrationslägert och vi fick även se en massa, det var faktiskt intressant, men svårt att tänka sig att det har varit människor som har upplevt sådana hemskheter.. Efter auschwitz åkte vi till koncentrationsläger i birkenau där vi fick se ännu mer.

Dag 3 bestod av saltgruvan, sjukt fett var det. Sedan på kvällen åkte vi med nattåg och idag är jag hemma.

Har haft det sjukt bra även fast det har uppstått en viss irritation.
Tack alla 9:or och tack lärarna för allt! <3

Tyvärr dampa min kamera så jag har inte kunnat ta bilder men det har varit sjukt många som har tagit så det kommer säkert upp några bilder! :)))

//M
2011-03-20
 10:22:29

båt+tåg=polen

HEJDÅ!
HÖRS PÅ TORSDAG!

//M
2011-03-19
 15:01:09

19 mars

Har fortfarande inte bytt om, ska snart göra det!

Har packat lite nu men jag vet inte vad jag ska ha med mig, hah.
Imorgon drar vi så vet inte om det blir någon update mer annars får ni ha en bra vecka för det ska jag ha!

KRAM //M

2011-03-18
 16:44:42

Fredag 18 mars

Exakt 3 månader tills jag och emelie strömer åker till Turkiet.Längtar så sjukt mycket!

Kom försent till skolan, stod och strök min tröja över länge så klockan blev mycket..
Fick reda på hur det gick på nationella på läsförståelsen i svenska och jag fick ett Vg så jag är nöjd nu återstår bara betyget från uppsatsen sen så ska vi göra ett arbete snart och muntligt.

Dagen har inte bestått av så många lektioner, har kollat på film på hela so:n så det var as chill förutom att man fick ont på ''gumpen'' när man satt där så länge.

Fick dra till gymmet själv idag igen.. det var inte så kul idag för där var typ ingen och ingen man kände heller. Men nu sitter jag nyduschad och ren och ska föna mitt hår snart.

Ska träffa måns sen och imorgon ska jag packa och allt sånt inför polen, drar ju på söndag!

Ha en jätte bra fredag!
KRAM //M

?
2011-03-17
 17:17:37

I am number four

Skoldagen har varit lång det började med matte prov som kändes bra för min del! Hoppas bara att det gick så också.

Engelskan har jag planerat sex lektioner vad jag ska göra så det var bara till att gå in på internet och leta efter en kärlekslåt jag kunde översätta. På svenskan hörde vi på olika dialekter i Svergie, sjukt ball att höra.

På no:n har vi avslutat både kemi och fysik därför började vi med biologi idag och vi ska prata om droger och sånt där, faktiskt intressant!

På bilden fortsatte jag med min målning på duk, har faktiskt varit en chill dag, det gillar jag!

Satt kvar i skolan på tekniken till kvart i fyra eller något sådant. lämnade in mitt hus och sedan satt jag bara och snackade med jennifer, alltid nice.

Nu sitter jag i min säng och ska snart bege mig hem till pappa, sen ikväll är det förhandspremiär för ''I am number 4'' så matilda har bjudit med mig, emelie rahm och jennifer så det ska bli sjukt kul. Den börjar klockan 9 så vi lär inte va hemma så tidigt så jag hoppas det är värt att vara trött imorgon!

Ha en sjukt bra kväll!

KRAM //M

2011-03-16
 16:57:27

hej 16 mars

Sitter nyduschad och påklädd, ska bara göra detta inlägget sen ska jag föna håret och sånt för att sedan träffa måns!

Skoldagen började med Nationella i Fysik och det gick inte så bra.. Men vi får väl se, bara jag får G så är jag nöjd.
Efter nationella hade vi bara tyska och sedan gympa, så har haft det skit chill idag.

Gympan var över najs, malin g, louise, hanna och frida hade gympa med oss så vi körde på två volleyboll tjejlag, hah det var riktigt kul!

Nu måste jag gå, pussen!

//M

2011-03-15
 15:51:26

15 mars

Kollar på OC just nu, riktigt bra program!
Ska förmodligen läsa på no lite..

Skolan har varit bra, trodde att det skulle bli en dyster dag eftersom det regna och var helt grått i morse men nu skiner solen och leendet på läpparna stiger!

Vår klass har nu bestämt att vi ska på klassresa till danmark, köpenhamns tivoli. Vet inte riktigt när men det tar vi senare.

Har inte hänt så mycket idag men har haft det sjukt ball!

Ha en bra och solig dag!

// M


Släppte ut håret innan, har inte plattat det idag, kände att det inte behövdes eller jo det behövdes men jag vill inte slita på mitt hår och jag skulle ändå inte göra något speciellt idag så!
2011-03-14
 21:38:53

colours of the rainbow

Min dag började hmm..
Den började bra tror jag, vi hade musik som inte gick så bra sedan hade vi no där vi bara chillade. Har nationella på Onsdag! Kommer inte ihåg något område sådär speciellt mycket och jag har G i fysik så jag nöjer mig med det.

Idag bytade vi från teknik till hemkunskap och vi började direkt på ett arbete som ska vara klart v. 18. Känner mig redan stressad för det känns som det ska vara med så mycket, det är ett arbete där man ska hitta en egen studenbostad därmed ska man köpa en massa saker man kommer att behöva och massa sånt.

På so:n fick vi ut våra 200 kronor som vi fick till fickpengar till Polen! På söndag sticker vi, kommer bli sjukt roligt!

Var även på gymmet idag sedan har jag inte gjort så mycket.

Hoppas ni har haft en bra måndag

KRAM

2011-03-13
 20:58:07

INGEN RUBRIK

när man söker efter ljuset har det redan slocknat

Har inte gjort någoting idag, har övat lite inför matte provet och läst lite i no boken.
Har ätit middag hos pappsen och kollat på solsidan och nu ska jag bara chilla framför tv:n.

Imorgon är det en ny vecka som betyder att det är skola.
1 vecka kvar sen åker vi 9:or till Polen! :)

Hoppas ni har haft en bra söndag!

KRAM // M
2011-03-12
 14:01:41

Flipp


2011-03-12
 01:17:33

Solen lös för dig.

Skulle bloggat innan idag men det visade sig att jag inte hann göra det. Ska antagligen gå och lägga mig snart, finns inget vettigt program på tv.

Min dag har varit helt okej. Först i skolan hade vi svenska, vi fick tillbaka norsktestet och körde vi någon lek. Skit ball! Efter svenskan skulle jag ha engelsk prov och jag fick Vg på det, tre poäng från Mvg.. Men jag blev nöjd!

Vi fick tillbaka våra arbeten på so:n och där fick jag även ett Vg, nöjd? Jadå!

Vid 2 slutade vi och då stack jag hem för att byta om och sedan sticka till gymmet, själv denna gången. Men det visade sig att Emil och Robin i min klass var där och även Hampus Danred så det var chill, sedan snacka jag även lite med en kille som praktiserar där så träningen blev inte så tråkig som jag trodde.

På kvällen har jag träffat matilda och vi har käkat godis och kollat på Tsatsiki, så grymt söt han är! Sen kollade vi även på en film som jag tror hette '' Easy''  och den var faktiskt bra och jävligt roligt.
Hoppas ni har haft en bra fredag och hoppas att lördagen även blir så.

Pusss  // M

2011-03-10
 20:13:44

10 mars

Att gå från glad till arg kan gå på 1 minut.

Denna Torsdagen har inte varit så dryg som den brukar vara, började med matte där vi jobbade vidare, sen skulle jag egentligen ha engelsk prov men jag skulle ha utvecklingssamtal så hann inte göra det och det betyder att jag kommer att göra det imorgon. Hoppas det går bra! Efter engelskan hade vi svenska, fick ett förhör på de norska glosorna och det gick faktiskt bra, det var inte så svårt. Sen kollade vi på någon norsk serie som var allmänt tråkig..

Hände inte så mycket i skolan mer än att sov-rummen till Polen ändrades eftersom det var några dryga jävlar som gnällde, så nu får inte jag och måns sova med varandra utan det blir tjejer för sig och killar för sig.

Stannade kvar på läxhjälpen för att göra klart mitt hus och resultatet blev skitfult! Det kanske är någorlunda bra gjort men utseendet är inte fint.

Träffade Felicia efter skolan en stund helt speedad tills jag kom hem och inte var på sådär humör mer..

Ska öva lite på engelskan och sen bara chilla vid tv:n.

KRAM // M

2011-03-08
 16:23:16

8 mars

Solen skiner så starkt in i rummet så jag började koka, fick gå in i mitt rum där det var lite svalare. Skolan har varit chill speciellt idrotten, hade volleyboll, jag älskar det, så sjukt ball! Men har lila/röda prickar på min handled nu :(

Satt kvar längre i skolan, var tvungen att gå till läxhjälpen på tekniken för att göra klart mitt hus och det är snart klart, har bara lite småsaker kvar.

Ska träffa Veronica snart, ska bli sjukt trevligt eftersom det var ett tag sedan vi sågs. Sen måste jag kolla lite på tyskan och öva inför engelskprovet som vi har på torsdag. Känns som jag har skit mycket att göra, har ett prov denna veckan, läxa, och matte prov nästa vecka och nationella prov i No nästa vecka.

Ha en bra tisdag så ska jag också ha det!

Kramisar // M





Det behövs samarbete mellan din ovän och din vän för att såra dig djupt, den ene talar illa om dig och den andre talar om det för dig.
2011-03-07
 19:29:23

Det bästa sättet att spara tid är att använda den.

Imorse kände jag mig inte bra. Jag somnade kanske vid 1 på natten sen vaknar jag halv 5 på morgonen av en fruktansvärd huvudvärk och kände mig snurrig. Gick upp på toa och det kändes verkligen som jag skulle svimma. Vid halv 6 gick jag ner och tog huvudvärkstablett och vid 6 somnade jag, fick bara en halvtimmes sömn när jag sedan skulle upp igen och börja göra mig i ordning inför skolan. Mådde bättre senare men huvudvärken kom tillbaka. Måt betydligt bättre nu förutom att jag är sjukt trött.

Skolan var rätt chill, har inte hänt så mycket. Är nästan klar med mitt hus på tekniken , måste dock stanna kvar på läxhjälpen imorgon och göra färdigt det! Fick även reda på vem vi skulle sova med i Auschwitz, egentligen skulle det bli 3 i varje sovrum men det var tydligen ojämnt antal så jag ska sova med måns bara! Sjukt nice. 

Träffa matilda efter skolan och vi bakade micro-kladdkaka, mums den blev perfekt!

Nu ska jag bara ta det lugnt och läsa lite på tyskan och öva på glosorna, har ingen lust att sitta och göra någon annan läxa idag..

Ha det bra
//M


2011-03-06
 14:38:42

6 mars

Blev en lugn kväll med felicia igår! Träffade först Matilda i några timmar, bara snackade om allt, riktigt härligt! Sedan vid 5 träffade jag Felicia, har saknat henne en massa!! Vi hade sjukt mycket att snacka om så det var kul. Hade skit nice hela kvällen, alltid kul med henne!

Idag vaknade jag vid kvart i 2, skönt att sova ut men det betyder väl att jag inte kommer somna ikväll..
Tänkte snart gå och duscha sedan läsa lite tyska och öva lite på engelskan, sen tror jag att jag tar en promenad i det fina vädert om edet håller i sig! Känns skönt att våren är här eller iaf är påväg.

3 månader och 3 veckor (L)

Ha en bra söndag!

KRAM // M
2011-03-05
 12:15:52

5 mars

Godmorgon!

Vaknade vid halv 12, hörde massa prat och skrik där ute och undrade vad fan som stod på i byn nrär klockan var halv 12 ?

Gick ner och kollade ut så såg jag att det var 96:or som hade sån konfirmationssak som vi också hade.

Har käkat frukost och ska göra mig i ordning nu för att sedan träffa matilda. Ska även träffa min underbara , saknade felicia (L), så det blir kul.

hoppas ni får en bra lördag!

KRAM //M

2011-03-04
 16:57:38

4 mars

Fredag idag igen!

Började med stress till skolan och första lektionen kollade vi på en norsk film, fortsättning sen i onsdags, som sagt sjuk film!

På slöjden var det bara till att fortsätta vidare med mitt broderi och nu är mössan klar på björnen! På So-lektionen fortsatte jag med arbetet men jag skrev inte till något nytt, utan bara fixade framsida och Helge fick läsa igenom det och sen skrev jag ut det gick till klassrummet och lämnade in det! Känns så otroligt skönt att inte behöva tänka på det mer. Har haft en otroligt chill dag.

Fick även ny walking home-dude. Helge hade följe med mig och Matilda och sen följde matilda med mig och handlade godis på willys där det var sjukt billigt.

Har nyss duschat och sa bara chilla fram tills det blir fest senare hos min fina väns syrra!
Så om vi inte hörs senare så ha en grymt bra fredag!


KRAM //M

2011-03-03
 21:41:04

brunett, blondin?




Funderar på mitt hår, ska inte färga det just nu, ska vänta en rätt lång tid men vet inte vilken färg jag vill ha heller. Vill antingen ha svart/mörkt brunt eller blond.. hm svårt val?
2011-03-03
 20:14:16

Grön

Haft en lång skoldag och jag som inte kunde somna inatt..

Kollade på film på svenskan, en norsk eftersom vi har norska nu. Så sjuk film, man får utbrott på den men ändå är den så sjukt ball!!

No-lektionen gjorde vi typ inget, men har lite stress för nationella eftersom vi inte vet vad som kommer, bara att det blir Fysik. Så man måste hålla koll på alla områden inom fysiken.

Det har inte hänt så mycket i skolan. Imorgon är det fredag igen och då hoppas jag på en lika bra dag!

Nu är jag äntligen klar med mitt arbete så nu ska det bara lämnas in.

Jag är sjukt sugen på kladdkaka, kanske man skulle kravla sig ner och göra en?

Ha en bra kväll!!

//M

2011-03-02
 14:29:15

2 mars

Så härligt att ha studiedag och vakna klockan 1. Sitter framför tv:n och kollar på vänner, så sjuk ball!
Måste fortsätta på mitt arbete men jag har ingen aning om vad jag skriva nu..

Idag blir det nog bara slappa, kanske träffa måns.

//M

2011-03-01
 21:56:19

<3

This is going to take a long time
And I wonder what's mine, can't take no more
Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand behind a closed door
2011-03-01
 21:12:12

1 mars

sitter hemma hos pappa och bara funderar över mitt gymnasieval. Valde ju som sagt 1. Samhälle Beteende vetenskap- Sundsgymnasiet 2. Samhälle beteende vetenskap- St: Petri 3. Samhälle beteende vetenskap- Klara Nya Gymnasium. Jag tog mest tredje valet för att vara säker, har inte besökt skolan.

Sen helt plötsligt började mitt intresse för frisör komma igen, jag har vetat sen 8:an att jag skulle gå Frisör men sen föll den tanken och blev Samhälle beteende vetenskap eftersom det verkar så sjukt ball. Så vi får se till maj om jag gör omval. Jag vill gärna träffa nytt folk också och alla 9:or på vår skola ska typ välja sunds.. Men vi får se, har mycket att tänka på!

Idag när jag vaknade dunkade mitt huvud, har haft ont i huvudet hur många dagar som helst nu och jag börjar bli sjuk. Kände verkligen inte för att gå till skolan men jag skulle se om jag pallade så jag gick dit och det blev bättre till slut. Har inte haft så många lektioner så det har varit chill och imorgon har vi studiedag så det känns sjukt härligt att kunna sova ut och bara chilla.

Inte lika kul att min mamma är sjuk om säkerligen kommer att smitta mig!

Har även kommit ganska långt på mitt so arbete, har nog bara inledningen kvar som är det svåraste tycker jag. På måndag ska det vara klart!

Ikväll händer inget speciellt men hoppas ni har det bra !

KRAM // M




Två bilder från Kroatien 2009. Gud vad jag saknar det! Vi var där i 2 veckor men ändå blev jag brunar på Kreta där vi var i 1 vecka! :-)