2010-11-30
 13:35:18

Pray to God that I don't belivie in



2010-11-30
 13:26:10

sundsgymnasiet.

Hejhopp!!

Idag skulle vi till sundsgymnasiet och vi delades upp i olika grupper så fick vi komma till de olika linjerna där elever informerade lite. Haha det var faktiskt kul och man fick mer information. Jag har ju tänkt att söka till samhälle media på sunds. Hahha det var skit kul och dansa, jag tycker det är skit kul men suger på det! ;)

När vi var klara så fick vi se Estetarna uppträda och sen var bara till att gå hem. Vi hade egentligen gympa kvar men den hade redan börjat när vi var där så jag stack till gymmet direkt och va där en kvart. Jag vet , rätt onödigt men jag är förkyld så fick ont i kroppen.

Nu sitter jag här hemma och ska snart hoppa in i duschen sen ska jag träffa månsan!

PUSSSS //M

2010-11-29
 20:43:13

Randigt

Skolan idag har bestått av 10 stycken i min klass eftersom de andra 7 var insnöade. Musiken var rätt chill, bara chillade. Ja i princip alla lektioner har vi inte gjort så himla mycket förutom so:n och no:n. Påvägen hem hade jag följe med matilda,jenny, måns och felicia och jag blev nerknuffad i snön igen. Min joggingbyxor var helt vita ju till slut.

Hann packa lite idag och rensat lite annars har jag bara varit med felicia och snackat en massa. Härligt!!

Sitter och kollar på Top Model och myser till det lite extra med ett glas vatten.

Imorgon ska 9:orna till Sunds och få information och sånt.

PUSSSSSSS //M


Oh nej den är inte seriös ;)
2010-11-28
 20:47:54

Första advent

Dagen/kvällen har spenderats med Jennifer, Matte, Op, Maci J och Maci S. Det blev film och godis. Hahha dom är störda men det var kul!!

Haft en riktigt bra söndag , puss //M

2010-11-28
 12:27:37

Söndag

Söndag och bara 3 dagar eller vi får säga 5 dagar tills vi flyttar.

Gårdagen spenderades med Måns & Erik. Jag och måns skulle möta erik i byn och påvägen hade jag och måns snöbollskrig och man blev ju nerknuffad i snön, haha!! Själv var man inte så stark att man fick ner honom.

Vi handlade godis i byn sen stack vi hem till måns och kollade på Harry Potter 2. Hah, den är faktiskt bra men lite dryg. Erik gick vid kvart över 6. JAg käkade hos måns sen fortsatte vi kolla på filmen och hade mysigt.

Idag är det söndag och jag vaknade för en halvtimme sen. Idag ska jag börja packa lite sen får jag se vad som händer.

PUSSSS // M
2010-11-27
 11:30:29

Vi ligger under snö

Hela gårdagen och gårkvällen snöade sjukt myckt och nu är det helt vitt där ute. Bilarna har fått ett fett lager över sig. Haha!

Vaknade vid halv 11 idag, läste lite i min bok som jag snart har läst ut och då väntar bara filmen!!
Idag ska jag träffa måns och jag lär väl drukna i snön. ;)

Ni får ha en underbar lördag!! KYSSSSS //M

2010-11-26
 17:15:24

Farmor & Farfar



Nu ska jag och min familj snart hem till min farmor och farfar , ska käka där!
Mår bättre nu, sov i 3 timmar innan så det var härligt.
Snön har kommit till Vellinge och det är svin kallt ute.

Hörs! // M
,,
2010-11-26
 10:32:14

Vit snö

Kände redan igår att jag var påväg att bli sjuk. Efter 8 timmars jobb så hade jag huvudvärk till max. På kvällen skulle alla 9:or i vellinge kommun till törringelund och dansa och det kändes som jag skulle svimma varenda sekund. Men det var kul att dansa iaf.

Imorse kände jag att jag inte palla gå upp men gjorde det till slut och gjorde mig i ordning på en kvart!!! I skolan kändes det helt knas, så jag gick hem efter engelskan. Nu sitter jag här och bara chillar , ska nog vila en stund.

Känns lite tråkigt att jag känner mig dålig en fredag. Men ikväll ska jag käka hos min farmor och farfar så det blir trevligt!

Ha en bra fredag, PUSSSSSS //  M

2010-11-23
 16:08:12

Purple rain

Tjenna.

Veckan är helt fullspeckad!

Idag har jag haft matte prov och det gick inte alls bra. Det har inte hänt så mycket i skolan, vi hade dans på gympan och denna gången fick vi beröm!! Imorgon kommer västra ingelstad till vår skola så ska vi dansa i 3 timmar med dem. Sen på Torsdag ska alla 9:or i hela vellinge kommun på någon dans sak och dansa. Hahah jag vill inte dit men det blir nog roligt!

På tordags ska jag även ha så kallad ''dagsverke'' , ska jobba hos min pappa och därmed tjänar jag pengar till Polen.

Sitter hos felicia och vi har kollat på olika gymnasielinjer och skolor.

Ska göra klart min svenska sen för jag hann inte göra det i skolan. Jag har ändrat om nästan hela min krönika nu. Tha jja ha en bra dag !!
PUSSSSS //M

2010-11-21
 14:31:02

För jag hör inte någonting från dig

2010-11-20
 11:38:45

Överraskningsmiddag för malin.

Igår så var det ett gäng tjejer som överraskade malin, först hämtade jenny henne och fick ögonmbindel på sig, resten av tjejerna stod på statoil där jenny fick upp henne på rundellen där bilar körde. Vi hade skrivit ett plakat där det stod tuta så dansar jag, ja så där fick malin stå och dansa. Sjukt ball!!

Sen tog vi henne till bussen och hon hade hög musik i öronen och ja gissa vad hon börjar göra ?, jo hon börjar sjunga skit högt och det var ju rätt mycket folk i bussen kan man säga. Haha det var riktigt kul och '' Tims Mamma från Mammas pojkar'' satt även på bussen så hon fick höra en del av sjungandet. Hon verka faktiskt ''gilla'' det. I den gröna bussen var det inte lika populärt att sjunga för en ''tråkig'' prick sa att vi skulle vara tysta. Ja vissa personer tål inte att man har skoj helt enkelt.

Vi åkte då till malmö och tog henne till en italiensk resturang där vi käka pizza och pasta. Det var sjukligt gott!!!

Vid 9 tiden åkte vi hem och på bussen blev det mer sjungande och vi stack hem till jennifer.
Tack för kvällen och hoppas malin blev glad.

Idag lördag, så ska jag snart hämta amaryllis som jag säljer. Sen så ska jag träffa Erik och kanske nån annan. Ikväll så ska jag träffa mina efterlängtade vänner, Sara och Emelie, även matilda, erik och kanske två andra från klågerup!

Ha en bra dag och kväll!!! PUSSSSS //M

2010-11-18
 21:21:17

take me with you

Skolan har varit helt okej, har kollat på film på engelskan, ''flykten från Alcatraz'' och sedan en film på bilden, ''Upp''. ''Upp'' är skit ball!!

Skolan har varit lång men matte provet gick jätte bra, fick 20 av 20, g-delen sen är det en annan sak hur det går på VG-MVG delen. Hoppas på det bästa!

Känns som vi har så jäkla mycket i skolan, alla prov kommer samtidigt och när man inte är på humör så blir det ju inte speciellt bättre.

Igår på idrotten hade vi dans och vi fick utskällning för att vi var så dåliga på första dansen. Men de andra två danserna gick bättre och jag och fredde ägde!! :D
Ska ha sån dans sak med alla 9:or från vellinge kommun på torsdag.

Kommer nog inte att blogga nåt i helgen får se.
Annars får ni ha en bra helg! PUSS //M

2010-11-17
 17:52:00

orkar inte blogga om denna dagen för den har gått riktigt dåligt.

Ni får en bild där jag är glad ändå!

2010-11-16
 20:38:36

Krönika

Sitter med min krönika som vi gör på svenskan, tänkte att jag kunde skriva om den lite nu istället. Hoppas den blir bra! Jag skriver ju om mina brödrar, syskonkärlek. Jag tycker faktiskt det är kul och skriva krönika, nyhetsartiklar och sånt. Men jag är ju inte bäst på det men gör det bästa av det! 

Skolan idag har inte varit så bra eller ja jag har varit jätte trött idag så först glömde jag gympakassen hemma så jag fick ju låna matildas cykel och cykla hem efter tyskan och hämta den. På svenskan läste vi och jag somna nästan, jag vet inte vad det är med mig, jag har varit sjukt trött i skolan nu de senaste dagarna och förra veckan. Efter svenskan så stack jag till skåpet , tog på mig min jacka och ''sov''. Hahah så ja jag bar vinterjacka på mattelektionen och den lektionen gick ju inte så jäkla bra. Detta kapitelt vi jobbar med är jätte svårt! Man fick ju inte mycket mer hjälp på läxhjälpen! Men jag tror jag klarar g-delen iaf.

Efter skolan stack jag hem, gick till gymmet och sen bara plugga, plugga, plugga. Nu sitter jag här och tänker gå hem till mamma och håller tummarna på att tv:n är ledig annars kör jag ut den personen där ifrån, hahahha nä men jag vill se DH! :D

Hoppas ni får en bra kväll // M


2010-11-15
 21:46:15

Malou party top Nude



Sjukt snyggt linne, ska man kanske fynda detta ?
2010-11-15
 19:22:42

grattis cassandra!

Skolan har väl varit helt okej eller ja ganska roligt eftersom man har en sån fin klass. Numera kommer jag kallas pinatá bruden eller pinatárumpan. Hahha!

På engelskan kollade vi på film, det var rätt segt man ville bara hem!

Men nu orkar jag inte berätta mer om skolan så efter skolan så stack ett gäng tjejer till björns och överraskade Cassandra som fyller 15 idag. Grattis! Fikade där och snacka lite. Stannade där en stund sen drog jag hem, chillade för jag orkade inte göra läxa. Skulle egentligen ut men det blev inte av.

Nu sitter jag och kollar på 2 and a half man och jag kom nyss på att det är top model 14 idag. Jag älskar det! Själv så ville man bli modell när man var mindre, jag gick alltid och lekte att jag gick på catwalk, haha det var skit kul! Det har alltid varit min dröm.

Hoppas ni har haft en bra dag!!

KYSSAR TILL ER! // M


En bild från i somras, då man var brunis!
2010-11-14
 14:20:24

another day

Tjenna!

Har inte kunnat uppdatera eller jag har inte haft tid rättare sagt. I fredags träffade man några kompisar, var hemma hos mig och slappa.

Igår Lördag, så träffade jag måns, vi chillade bara sedan skulle jag käka och på ostbricka hos min kusins pojkvän. Mums!

Sedan stack jag till månsan igen och då fick man efterrätt, jag vet inte vad jag ska säga vade det var för nåt men det var nån mousse och det var skit gott!! :D
Har haft en toppen Lördag!!

Nu sitter jag hemma och gör inget, tänkte packa lite eftersom jag ''snart'' ska flytta. Sedan kanske jag även gör lite matte. Men ni får ha en bra söndag.

PUSS // M

2010-11-12
 23:35:43

pictures







2010-11-12
 15:37:58

Moderna museét

Skolan idag var 1 lektion sen stack vår klass till malmö till moderna museet. Det sista vi gjorde var kul, vi målade och så. Haha! Efter det så stack alla och skulle käka, vissa gick till BK och vissa Subway, jag var en av de som stack till BK. Haha jag gustav och felicia gjorde nöten på att vi skulle käka Whopper Pinata och det gjorde vi. Haha herregud vad man fick mat asså, man fick hamburgaren , nachochips, en burk läsk sen en läsk till och pommes. Vi blev helt chockade! Haha men den slank ner i magen och vi blev sjukt mätta. Men såklart så köpte jag en glass, det slinker alltid ner men jag mådde sjukt illa efteråt. Hahha men supergott var det!!

Nu sitter jag hemma hos felicia med henne och Julia, ikväll blir det vänner!!

Har tagit bilder från idag men jag vet inte när de kommer ut. Ha en bra fredag pussssss //M

2010-11-12
 08:58:56

malmö

snart åker min klass till malmö för vi ska till moderna museet sen käkar vi i stan! Bloggar nog inte idag, men kanske kommer det in bilder sen, pusssssss <3
2010-11-11
 21:39:23

Äggning på malin guillermo.


,

,,
2010-11-11
 19:12:42

Grattis min fina malin!

Morgonen började med äggning på malin guillermo som fyller 15 år idag. Hahha fyfan vad många ägg vi hade och jag pregade upp negerbollar i hennes huvud. Haha fy vad kul det var! Grattis än en gång!

Dagen har väl varit bra , älskar min underbara klass. Utan dem så vet jag inte vad jag hade gjort!

Har träffat jenny, spelat kort och ätit godis. Erik är väl påväg hit och sen ska vi träffa frida och jenny. Har ingen lust att blogga men bilder kommer väl sen.

PUSSS //M
2010-11-10
 19:30:47

Felicia & jag!



Sitter hemma hos mig med felicia och bara chillar, erik kommer väl snart eller vi kommer till honom.

2010-11-09
 21:41:56

It's tuesday

Hallå!

Igår började skolan igen efter en veckas lov. Inte så lång dag så rätt chill.

Skolan idag har varit rätt nice. Men vi har prov imorgon och jag vet inte hur det kommer gå. -Får göra mitt bästa. Gympan var bäst, tur agtt man har så fina klasskamrater som gör ens dag riktigt härlig!

Idag har jag först pluggat med felicia sedan så träffade jag måns. Vi handlade glasss och myste till det lite.

Kollar på DH nu och jag har inte så mycket att berätta mer idag.
PUSSSS // M


2010-11-07
 21:24:32

Dagens Outfit:



Blev en god middag hos måns farmot och goda efterrätter! Där var inte bara 1 utan flera!!!
haha, har varit ute med jenny, frida åberg, erika gullew och lennie och alle har även kommit förbi och snackat! Trevligt trevligt. KRAM
2010-11-07
 11:02:05

Tjollahopp

Hej, helgen har varit bra!

Igår blev det fest på högsta grad, det var nice!

Idag gå upp halv 9 sälja kvällan, ja det gick som det gick helt enkelt. Tjänade inte så mycket men från både igår och idag så blev det 500 kronor. När jag ska gå in till lägenhetsdörren så hoppar jag till, hur gott är det när det ligger en död fågel utanför dörren? ;)

Idag ska jag inte göra så mycket, ska käka hos måns farmor sen.

PUS // M

2010-11-06
 12:27:50

kvällsposten

Igårkväll hade jag riktigt trevligt!

Idag fick jag vakna kvart över 8, sen vid kvart i 9 var jag nere vid björns och la nmer tidningar i väskan, haha det var jävligt tungt. Eriks cykel gjorde det något värre också. Hahah!

Kändes som ingen öppnade dörrarna idag men jag gick till fler ändå så jag fick sålt mycket! Jag tjänade 394 kr idag sen ska jag göra det imorgon också! CASH!!!

Förra gången tjänade jag såhär mycket på en helg, haha så hoppas på mer denna!
Har handlat bullar och åt nyss upp dom. Jag tänkte ta en powernap men nä jag kommer bara bli tröttare och segare då, det är ju fest ikväll, vet inte riktigt, är inte så taggad just nu men det blir jag väl sen. Kulkul!

Det kommer nog ettt inlägg sen annars kommer det imorgon kväll. Jag ska käka hos måns farmor på söndag!

Ha en bra lördag!!
PUSSSSS // M



Kavajen blir använd idag :D
2010-11-05
 19:02:44

Dagens Outfit:

2010-11-05
 17:23:51

And every breath I fight to take

Matilda och jag har delat på två choklad och illa mådde jag efter!

Väntar på erik och matilda igen men det dröjer nog en stund innan jag träffar dom. Måns kommer nog även ikväll och chillar.


2010-11-05
 12:11:04

You look any better.

Godmorgon!

Vaknade halv 12 idag, det var riktigt skönt eftersom jag har vaknat helt tidigt alla andra dagar. Skulle egentligen till gymmet idag men jag var på spinning igår så jag hoppar över det idag, vill ju ha lite sömn också.

Sitter och käkar frukost och bara chillar. Idag ska jag träffa Matilda, Erik och kanske Philip, vet dock inte hans efternamn, han är från klågerup iallafall, det är allt jag vet. :P

Det blir nog inga fler inlägg idag och kanske inte imorgon heller men det kommer nog ett minst.

Ni får ha en super fredag!!
KRAM // M



2010-11-04
 12:22:14

The man who can't be moved

Tjenna grisar!

Har inte hunnit uppdatera så mycket. Men igår så träffade jag måns eller först så tränade jag. Mötte upp måns och sen gjorde vi chokladpudding! Mums, det var riktigt nice.
Sedan chillade vi och emmy visade mig rundan för kvällsposten. Det kommer nog gå galant!

Jag åt middag hos måns också, sen så kollade vi på tv och mös. Vaknade även upp där och nu har jag nästan precis kommit hem. Har varit jätte mysigt! Älskar honom! (L)

Ska träffa matilda idag och jag kanske ska följa med ikväll och spinna!? Ja hur kommer det sig, jag vet inte! Hahha. Gud vad denna veckan har gått snabbt, det är ju redan fredag imorgon.

Lovet har iaf varit bra än så länge och det blir nog bättre! ;)

Ha en bra dag , PUSSSS // M


2010-11-02
 15:53:08

månsan!

Nu drar jag ut och möter månsan!

Sen ska emmy visa mig rundan som jag ska sälja kvällsposten på i helgen :D
2010-11-02
 15:52:26

Såhär ser jag ut idag:

Orkade inte ta på mig nåt så tog bara en t-shirt och ett par jeans.

2010-11-02
 10:16:04

andra dagen på lovet.

Godmorgon!

Jag vet inte vad som har hänt men jag börjar vakna helt tidigt eller jag har gjort det nu på senaste. Aja, igår så fikade jag först med fanny, erica och jenny, det var mysigt! Jag och jenny fick även träffat min farmor och farfar , längesen jag gjorde det så det var kul. Sålde amaryllis till dom men nu har jag ett problem för jag hittar inte den lappen som jag har fyllt i. Så måste be pappa kolla upp vem som ska ha igen. Jag fick panik igårkväll, hittar den inte nånstans.

På kvällen igår så kom även lillan först och vi fixade spellista och så till lördag sen mötte vi upp fredrik och erik och även cilla och frida åberg. Mycket trevlans men det var svinigt kallt om fötterna och händerna.

Idag så ska jag följa med matilda in till stan och se om hon hittar en blus som hon har eftertraktat nu ett tag. Sen så ska jag nog träffa månsan! :D




Vill ha mitt långa hår tillbaka!
2010-11-02
 10:06:24

pictures

Här får ni två bilder, den första har jag gjort på slöjden och kavajen köpte jag i söndags.







Nä det är inte rosa där inne som det ser ut som eller det är beige/rosa.
2010-11-01
 10:51:58

jag vet vad jag vill.

Godmorgon!

Hann inte blogga igår men igår vaknade jag 09.08 fast jag hade glömt ställa om klcokan så jag trodde att jag vaknade 10.08. Jag sket i gymmet för jag var as trött så jag gjorde mig i ordning sen stack jag till caroline men jag fick ju reda på att man skulle ställa om klockan en timme tillbaka när jag satt i bilen och var påväg dit. Jag kom dit tio i 11 men det var chill. Vi käkade nåt sen stack vi till Nova Lund och där hittade jag en fin kavaj som jag shoppade och en ansiktsmask.

Vi har bara tagit det lugnt hela dagen, typ snackat och sånt. Vid 7 stack jag hem och när jag kom hem så träffade jag matilda och felicia! Snackade med dom sen stack vi till jenny och satt ute på gården med henne och lillan. Det var faktiskt mysigt!!

Kom hem rätt tidigt så gick och la mig. Nu tänkte jag sticka till gymmet och springa 3 km. Klockan 2 så ska jag fika med fanny och erica och jenny, trevligt det ska bli, har ju inte träffat dom på länge!

KRAM // M