2011-02-28
 16:57:46

goood life

Har rejäl huvudvärk nu igen, jag tror det är något fel på mig..

Tar en liten paus från mitt so-arbete, det tar kål på mig!

Skolan har varit chill förutom de 3 första lektionerna, jag ska vara klart med mitt hus på tekniken nästa gång och det kan jag ju säga att det är omöjligt.

Ska snart till gymmet med jenny, eller snart och snart?
Känner att jag behöver träna nu efter helgen.

2011-02-27
 15:12:28

just the way you are

Hej hopp!

Jag är skit trött, har ont i huvudet och förkyld. Men vad hindrar det mig att sitta framför datorn som jag kommer få ännu mer ont i huvudet av? Försöker komma på vad jag kan skriva på mitt arbete men jag har stopp i mitt huvud. Jag behöver fett med hjälp..

Men min helg har varit GREAT. Igår (Lördag) vaknade jag runt halv 1 och sedan vid tjugo över 2 åkte jag och måns till stan. Satt oss på BK och käkade sen shoppade jag lite. Antingen så fanns det bara fula kläder eller så var jag sjukt dålig på att hitta något. Men till slut hittade jag en skjorta och ett par tights. BILDER NEDANFÖR!

Sedan packade jag mina saker eftersom jag skulle sova hos honom sen blev det film och mys.
Har vaknat hela tiden på morgonen för Sigge (katten) pep och pep.

Sitter hemma nu och bara chillar, får utbrott på detta arbetet, jag ger snart upp!

Hoppas ni får en bra söndag!
KYSSS //M


2011-02-25
 16:19:26

FRIEREN

Blev gymmet vid 1, vi var nästan själva där, as härligt!

Nu sitter jag inbäddad i täcket för här är kallt men har satt igång fläkten!

2011-02-24
 23:36:08

SEGERDANSEN

Har haft en underbar kväll med Moa och Cassi. Chillade först hemma hos mig, flumma sjukt mycket. Sen stack vi ut och mötte Lolla och Lillan (Erica) och satt och snacka en massa med dom.
Cassi har även klippt mitt hår, haha det var helt ojämnt innan så hon klippte till det så det ser någorlunda bättre ut. Thank you darl!

Har precis ätit en ben & jerrys, tyckte jag förtjäna det och jag ska ju ändå träna järnet imorgon! ;)

Tack för ikväll!

//M

2011-02-24
 15:38:06

NO SUBJECT





2011-02-24
 12:21:35

what a beautiful day

Gårdagen slappade jag mest och vid 7 tiden stack jag, jenny och cassandra till gymmet. Det var sjukt mycket folk så vi var där i 40 minuter sen stack vi vidare till sporthallen och kolla på match.

På kvällen satt vi med varsin dator och bara chilla, mysigt värre.

Idag blir det nog bara chill sen ikväll ska jag träffa jenny, cassandra och julia.

//M

2011-02-22
 22:29:26

Varje utgång är en ingång till något annat.

Idag har varit den slappaste dagen, har i princip bara suttit vid tv:n och slappat med måns och erik.
Imorgon ska jag och jenny iaf träna och denna gången är jag faktiskt taggad till det!

Lite tråkig uppdatering men det får det va idag.


Ha det bra så hörs vi kanske imorgon!

//M
2011-02-21
 12:13:07

gymmet

Nu sticker jag och jenny och tränar!

2011-02-20
 18:56:41

I smile, you smile

2011-02-20
 11:23:04

underbar helg!

Sitter framför tv:n och klockan är tio över elva. Jag vaknade klockan 10, helt otroligt. Att vakna halv 4 en dag och nästa dag klockan 10.

Gårdagen blev inte så lång, som sagt vaknade jag rätt sent och bara en och en halvtimme senare skulle jag på tjejmiddag men jag och jenny blev lite sena. Men vi kom dit, beställde pizza, käkade och snackade. Det blev även kortspel och hög musik. Hade riktigt trevligt! Jag och Jenny stack hem runt 9, sen stack jag hem till pappa och chillade framför tv:n.  Jag somnade nästan klockan 10, var sjukt trött men gick hem vid 12 och sen gick jag och la mig vid kvart i 1 eller något sånt.

Idag ska jag träffa felicia en liten stund, krama och säga hejdå eftersom jag inte kommer träffa henne på hela lovet, då hon ska till Lanzarote!

Om något helt annat så skulle jag och min kompis emelie till Grekland men resan har blivit ombokade till turkiet istället så den 18 juni drar vi!

// M

2011-02-19
 15:58:44

strandbaden

Natten var underbart kul! Var hemma vid 4 och gick och la mig halv 5. Vaknade halv 4 idag och ska snart börja göra vid mig inför tjejmiddag klockan 5.

Så vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon.

Kram // M


2011-02-17
 21:30:01

dröm sött




Godnatt säger jag nu till bloggen, ska snart göra mig i ordning och krypa ner i sängen!
2011-02-17
 16:34:11

Ben&Jerry's

Sitter med en ben & jerrys i min hand och bara njuter!  Tänkte faktiskt gå och handla glass innan men sen nu när jag kom hem så satt mamma och åt så jag fick halva! Tack, det behövdes! :D

Imorse kände jag inte för att gå till skolan, frös så sjukt mycket. Men jag gick till skolan, rätt många var sjuka. Hade No utvärdering om labben idag och det gick väl hyfsat. Hade även redovisning på bilden och det gick super!

Men det har faktiskt varit bra i skolan, min klass får en på så sjukt bra humör!

Imorgon är det fredag och jag hoppas verkligen inte jag är sjuk imorgon, hade nog lite feber idag och har mått sådär idag..


2011-02-14
 21:33:53

Glad alla hjärtans dag!

Sitter nyduschad framför tv:n och tänkte skriva lite på mitt so-arbete om jag har något att skriva. Måste låna en bok från Mediateket imorgon om Gandhi.

Alla hjärtans dag, vad är det som är så speciellt egentligen? Att man får kärlek från alla eller? Känns som en helt vanlig dag för mig eftersom det kändes inte extra speciellt, men jag var ändå med måns idag och det är alltid speciellt, vi käkade Gifflar! Haha!

Fick även ett choklad av mamma och sen fick vi även muffins i skolan av vår gamla lärare (Pia) sjukt snäll lärare man har haft.

Har inte hänt något speciellt i skolan och det var tänkt att jag och jenny skulle gymma efter skolan men det blev inte av för vi pallade inte, för det första så blåste det sjukt mycket, sen orkade vi inte och jag hade en rejälv mensvärk. Men vi tar igen det på Onsdag, torsdag och Fredag istället!

Ha en bra kväll! // M


Haha bjuder på två bilder som jag tog nyss mest för att bloggen skulle bli lite mer levande.
2011-02-13
 19:15:27

new shoes

Skor som har hamnat hemma hos oss och som har varit där sjukt länge nu, så jag tog hem dom!

2011-02-13
 10:52:57

en gång till..

Vaknade precis, jag har vaknat helt tidigt nu hela helgen, jag som har velat sova länge.
Sitter och fryser framför datan och ändå har jag på mig ett ton kläder..

Gårkvällen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Haha bara att den var helt sjuk. Sjukaste festen jag har varit på. Som sagt så åkte jag till Höllviken, mötte Emelie sen stack vi till hennes klasskompis. Kom fler och fler hela tiden tyckte jag, inte så konstigt att det inte fick plats. De sista timmarna stod jag mest ute, snackade lite med några. Fick kommentarer att jag likna Kirsten Stewart, undra hur pigga dom var i huvudet? ;) och jag vet inte hur jag ska ta det.

Men kvart över 12 följde Victor och en kille som heter Fredrik mig en bit så jag kunde hitta till bussen sen eftersom jag inte bor i höllviken så var det ganska svårt. Där fick jag sitta i 10 minuter och vänta, kallt som satan eftersom jag bara hade tights och de 5 minuterna som var kvar stod en gubbe och berätta för mig att jag frös och att min fot darra osv. Hahha!

Idag fyller min mamma år! Grattis!

Kram // M

2011-02-12
 18:57:29

Kvällens Outfit:

Nu drar jag snart till Höllviken!

2011-02-12
 14:44:28

älskling



Lyser upp mitt rum som du lyser upp min dag <3
Älskar dig!
2011-02-12
 14:42:05

my room

Nu har garderoben kommit upp och jag har flyttat min byrå , det känns lite färglöst och tomt på ena väggen  men det kommer snart upp fler saker!


Nu ska jag ner och ta en macka sen ska jag gå ut och gå en runda i det fina vädret!





2011-02-12
 00:30:03

sämsta kvalitén på påsarna...

Hah sjuk dag, jag som trodde att efter jag hade råkat stöta till hundskålen med vatten så att det åkte ut skulle slut där men icke. Jag gick till Ängar för att möta upp Emelie Strömer sen gick vi hem till Matilda för att sedan dra till Willys, dock bara jag, matilda och emelie strömer. De andra klagade på att det hade varit ute två timmar innan och kände därför inte av sina fötter?

Men ja på willys skulle jag ju ha Malaco Fruxo påse och den första jag tog märkte jag att den var sönder typ hela baksidan så jag hade tappat två godisbitar på golvet men inte var det nog med det, jag tog en ny och den var också sönder, sen tog jag en till och tänkte inte mer utan bara tog den så trillade nästan allt innehåll ut och två sekunder senare la det utspritt över willys golvet. Jag gav inte upp och därför tog jag en ny, tyckte att den var hel så gick och betalade det jag skulle ha men när jag hade betalat så jag att hela baksidan var sönder så jag sa till att den var sönder och då fick jag byta ut den mot en ny (IGEN). Konstigt nog fick matilda en hel direkt när hon tog en...

Har bara chillat hela kvällen och jag är så sjukt trött så hade tänkt gå och lägga mig snart.
Imorgon har jag något planerat men får se vad som händer.

Sov gott!

//M


Blir en tumme upp för att det gick ner i magen iaf.
2011-02-11
 16:12:38

Rakt i huvudet

Började morgonen med en film på svenskan, vi såg klart den idag ''Gamla män i nya bilar'' En helt sjuk film!

På slöjden jobbade jag vidare med mitt broderi och jag ska bara se till att ha klart den innan sommaren så kanske jag höjer mig! Den tar ganska lång tid att göra så jag får kämpa.

Sista lektionen var So och även där kollade vi på film '' Missisippi Brinner'' En bra men hemsk film. Sen slutade jag klockan 2 och jag och jenny drog direkt till gymmet. Där blev det ändå ett bra pass, cross trainer, roddsaken, 100 situps och sen försökte vi göra några övningar på pilates bollarna men det funkade inte! Jenny välte även ner 2 pilates bollar när hon skulle ta sin jacka så de trillade ner rakt i en tjejs huvud och den andra rullade in lite längre i gymmet så där fick jag springa och ta den. Haha sjukt ball. Det var inte den lilla pilates bollen heller utan den största!

Nu sitter jag här vid datorn och jag ska snart duscha och sen ikväll ska jag träffa lite foll som då är min efterlängtade Emelie Strömer samt Matilda och kanske fredde också, får väl se vem mer!

Hoppas ni får en bra fredag och ni får en outfit bild sen när jag har duschat och fixat mig, känns lite torrt att jag inte har lagt upp någon bild typ på länge.

KRAM // M


Bild från Ungern som är tagen av mig.
2011-02-10
 20:32:21

Friskis & Svettis

Träningen gick bra, gjorde situps, sprang och gick på löpbandet, tog 4 kg hantlar och gjorde lite benövningar också!

Sjukt nice att ha börjat igen, så imorgon kör vi på det igen direkt efter skolan! :D

2011-02-10
 17:08:54

yey äntligen börja träna..

Har precis övat på 30 verb (tyska) och tagit temap på de. Kunde typ alla så det är bra, har ju prov nästa vecka på onsdag.

Skolan började med att det var nationella, sista delen i svenska och då skulle man skriva en uppsats, man fick fyra olika val att välja mellan som man kunde skriva om och jag valde ''Flammande Kärlek'', skulle skriva en krönika om det så jag hoppas det gick bra!

Sedan blev det en timmes rast så jag och matilda stack till toppen och handla.

Gick till Friskis och Svettis innan och betala min medlemsavgift och fick ett nytt gymkort så ikväll blir det första träningen på mer än ett halvår på gymmet! :D

Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli skönt att träffa emelie strömer igen eftersom det var ett tag sen men även matilda! (L)

KRAM //M

2011-02-08
 15:36:15

nationella i svenska.

Idag blev det första delen i nationella prov i svenska! Det gick väl rätt bra men det kändes lite stressigt. På torsdag har vi nästan 3 timmar på oss att skriva en uppsats, herre jivlar.

Har precis tagit en macka, vet inte riktigt vad jag ska göra nu men vid 5 sticker jag hem till jenny och äter middag sen ska vi på någon konsert på sunds.

Ha en bra dag så hörs vi!

KRAM // M

2011-02-07
 19:20:20

don't break even.. even

Sitter och sjunger mest för att jag inte har något att göra och jag tror till och med grannarna håller för öronen eller snart kommer banka i väggen..

Ska snart hem till jenny och prova lite byxor hah, är nog där en stund och kanske snackar lite. Min garderob ligger fortfarande i ''allrummet'' omonterad men rörd! Linus och Mamma skulle se om de kunde klara av det men nej, de packade ner sakerna igen så jag får se när den kommer in på mitt rum!

Imorgon är det nationella i svenska, jag är ändå lite nervös men tror det ska gå ganska bra.

// M
2011-02-07
 16:23:35

the pretender

Ska ta min matte-bok i handen och bege mig neråt. Idag ska jag bara ta de lugnt, göra läxa sen ska jag till jenny ikväll och testa byxor.

Dagen började inte bra men den blev bättre. På no:n labbade vi och det gick bra, rätt chill! Tekniken fortsatte vi med våra hus och jag ör nog snart klar men vet inte hur mitt tak ska se ut..
Har inte hänt så mycket idag så har inte så mycket att säga.

Ha en bra dag! // M



I'm what's left, I'm what's right
I'm the enemy
I'm the hand that will take you down
Bring you to your knees
2011-02-06
 20:44:34

ingen fantasi

Skulle egentligen plugga idag men glömde matte boken i skolan och har läst lite i no-boken och so-boken. Ska göra mer läxa imorgon!

Istället så vandrade jag och jenny till willys, hon handla blommor till sin kusins flickvän som fyllde år idag. Hon skulle ha kalas där hemma så jag följde med dit. Är sjukt trött idag och dagen har inte varit den bästa. Men men nya tag imorgon!

Längtar så sjukt mycket tills jag ska till Grekland nu med min fina vän Emelie.

//M



2011-02-06
 13:21:05

yeeeeeeeeeees

Fyfan vad glad jag är! Den 18 juni åker jag, Emelie, hennes mamma och hennes mammas pojkvän till Grekland i 2 veckor! Vi kommer ha det så jäkla ball!!

säger bara tack till mina föräldrar, jag får betala en del själv men skit samma! ;)

Ha en bra dag , orkar inte blogga!
PUSS //M
2011-02-06
 00:58:56

shohopp

Hej.

Söndag redan, det går så sjukt fort man hinner inte göra något.
Idag har jag varit med månsan, bara chillat. Mys!

Imorgon eller ska jag säga idag ? Jag ska iallafall plugga och kanske ut en runda om jag hinner, tvingar nog ut jenny eller något!

ahh, jag blev skit glad innan idag men berättar inget förräns det är säkert!!

Ha det bra // M


TRÅKIGT HAR MAN OCH DÅ KAN DET SE UT SÅHÄR
2011-02-04
 18:22:58

one day

Sitter och kollar på två och en halv män. Har varit med Erik och Fredrik i malmö för att köpa nya hörlurar till Erik.

Skolan började med svenska där vi fortsatte öva inför nationella provet på tisdag. Vi missade typ hela engelskan eftersom Estetprogrammet på Sunds skulle uppträda med sång och dans. Har inte hänt så mycket i skolan faktiskt.

Håller fortfarande på med det här med gymnasieval och jag vet inte vad jag ska ha som första val. Det är svårt!!

Min kväll kommer att spenderas med Erik och Fredrik, kanske Måns. Ska nog vara hemma hos Erik och spela, vet ifan!

Hoppas ni får en bra kväll och jag är så sötsugen, får gå ner till Willys sen.

KRAM ///M
2011-02-03
 16:24:35

RUBRIK

Hej, idag har alla varit helt sura inklusive jag. Haha mattanterna var inget att leka med. Men det blev bättre mot slutet av dagen då man bara vill hem. Sista lektionen var ju kaos med vår klass, alla sprang runt och ja jag vet inte vad vi höll på med.

Sitter och ska plugga matte nu, har 3 sidor framför mig -_-

Hoppas mitt gymkort kommer hem snart, måste börja träna så som jag stoppar i mig massa skit.

Ha en bra dag //M

2011-02-02
 21:11:57

procivitas

Kom hem vid kvart i 9 från procivitas. När vi kom dit till skolan var det kavaj och kostym som gällde för lärarna! Skolan var jätte fin och det verkar vara bra lärare men tror inte det är en skola för mig. Jag kan säga att de hade de finaste matborden, haha. Det bjöds på prinsess tårta och det är nog den bästa fikan som har varit med tanke på att jag inte har fikat på någon annan skola så låter det rätt rimligt.

Nu sitter jag hemma och ska plugga på engelskan som vi har till imorgon.

Ha en bra kväll !!

//M

2011-02-02
 16:56:11

hejhopp

Hejsan. Skolan har faktiskt varit helt okej. På so:n kollade vi på nån film på 20 minuter. Jag kom inte ihåg ett skit från filmen, har jätte svårt för sånt så svara inte på frågorna.

Jag har krängt godis idag, var så himla sugen på det efter en utmattad gympa, hade hinderbana så sprang 6 varv i rätt bra takt. Jag ska hoppa in i duschen strax för att sedan gå på öppet hus på procivitas, vill se hur skolan ser ut.

Bloggar mer ikväll!!

PUSS //M

2011-02-01
 20:59:27

S:t Petri

Min dag har varit ja vad ska man säga, den började dåligt, det blev lite bättre sen blev det dåligt och nu har jag fått ny energi och känner mig ganska glad!

Vi började med att kolla på film på tyskan, as ball! Sen blev det klasstid och efter det kollade vi på häftet som kommer till nationella. Sjukt många texter ju! På matten jobbade vi vidare, inget konstigt.

Sista lektionen var idrott, det bästa ämnet! Vi hade friidrott och jag sprang på 9.21 som är mitt rekord. Hahha, när man verkligen vill så kan man. Hoppade även rekord i stående längdhopp, dock inte i att stöta kula eftersom mitt rekord är 8.84 eller 8.81 så är det svårt att komma upp i det igen. Höjdhopp var dock det jag var sämst i, klarade 1.10, på 1.15 hoppade jag rakt på staven och fick den på ''gumpen'' så nu har jag nog ett fint blåmärke där.

Klockan 7 åkte jag, pappa och felicia till Malmö för att gå på Öppet hus på S:t Petri, fick lite mer information om Samhälle Beetende Vetenskap och om skolan. Tyckte att där var en rätt bra stämning, man kände liksom att här kommer jag nog trivas. Träffade även en barndomsvän som jag inte har sett på åratal. Jag lekte med henne när jag var 3 år kanske och kommer fortfarande ihåg det? Jag som knappt kommer ihåg vad jag gjort förgående dag. Hah men det var faktiskt trevligt att träffas igen.

Detta besöket fick mig att tänka om lite, på ett sätt hade jag kunnat tänka mig gå på Petri eftersom jag lär träffa mycket annat folk , lära känna andra människor. Nackdelen är att jag måste ta bussen, vad gör det egentligen men vi har ju ett gymnasie här i Vellinge också då kan jag ju lika gärna gå här? Det är bara det att jag kommer träffa mycket samma folk + höllviken, falsterbo, skanör, västra ingelstad. Men jag behöver inte ta bussen till skolan. Så nu måste jag tänka igenom, malmö eller Vellinge?

Hoppas ni har haft en bra dag

Puss på er //M