2010-08-31
 22:07:47

Dagens Outfit:

Glömde lägga in dagens outfit innan så nu gör jag det.
Har haft denna outfiten i skolan men nu ikväll har jag bara haft slapp kläder på mig.
Har varit med maci,moa och jenny! Det har varit jätte trevligt! Snackat massa skit, nä men vi har snackat mycket och skrattat. Jenny har även kört runt med mig på moppen, vi har tankat och massa sånt. HAhaha så jäkla ball!
Älskar dig sötnos!



2010-08-31
 18:27:52

Socker

Nu ska jag hem till pappa och käka, sen drar jag nog ut med jenny!
Ha en bra kväll! PUSSSS // M
2010-08-31
 16:59:06

Människor är som pusselbitar,det finns alltid två som passar ihop.

Skolan idag har varit rätt kort, men det har hänt så mycket att det kändes som jag gick i 6 timmar efter 2 lektioner. Gympan var kul idag, vi hade brännboll först och gissa vem som gör helrunda ? HAah jag såklart! :D Men mitt lag vann inte för vi var dåliga men vi kämpade, hahah!
Efter brännbollen spelade vi fotboll och jag vet inte hur det gick där. Iadg sluta vi tidigt som vi alltid gör på Tisdgar men iallafall så slutade vi kl tio över 1! , riktigt niice!

Efter skolan följde jag och matilda med Felicia när hon klippte sig. Vi gick in på drop in så hon fick vänta ett tag och medans vi väntade träffade vi Hampus Danred och då satt vi och snacka med honom. Sedan tog det rätt lång tid innan hon hade klippt kalrt sig men det blev jätte fint!

Har precis kommit hem från en runda ute med måns. Vi snackade lite och nu tänkte jag göra engelska läxan som vi har till Fredag. Man ska skriva om ett band man gillar eller sitt favoritband men jag tar ett band som jag gillar eftersom jag inte har någon favorit.

Ha det gött!

PUSSSSSPUSSSSS// M

2010-08-30
 16:25:23

jag älskar dig, du är mer än guldvärd! <3

2010-08-30
 15:51:59

Den som lever får se.

Måndag igen nu då. JAg grattar mig själv, jag gick osminkad till skolan, orkade inte slösa bort tid på att sminka mig, men imorgon gör jag nog det! Började med musik och där snackade vi bara om vad vi skulle göra nu dessa terminerna. Kulkul!

På No:n kollade vi bara på gamla nationella prov, lite små chill. Efter no:n var det läsning sedan so. Hahah fan vad ball vi hade där! Kommer lite bilder på mig hur jag kan se ut en vanlig lektion. Vi snackade också mest bara om vad vi skulle göra denna terminen och så.
På engelskan lyssnade vi på elvis och skulle fylla i tomma rader.

Nu är jag hemma hos Felicia och jag är väl på lite bättre humör.
Ska träffa måns sen.



2010-08-29
 21:37:31

Bilder från igår & vissa bjuder jag på!


Jag


Jag och Jenny


Louise


Jag, Jenny, Sebbe och hans tjej


Jenny


Louise, Malin & jenny


Jenny, Jag, Jennifer, Louise & malin


Jag & Jenny



Louise & Jag


Jag & Malin


Louise, Malin & Jag


Malin & Jenny


Matilda, Louise & Jag


Jag, Matilda,Cassi, Jenny, Malin & Malin




2010-08-29
 20:29:18

There are no friends, there are only moments of friendship.



2010-08-29
 18:33:42

Fall asleep

Herregud, min kropp är typ död. Jag är svin trött, är förkyld & har ont i huvudet, vill bara gå och lägga mig!

Träffade matilda innan, kom nyss hem. Det var jätte trevligt och träffa henne eftersom hon har varit i london precis. Vi snackade typ om allt så det var nice.
Nu är jag hemma och orkar inte göra någonting!


Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

PUSSSPUSSS // M




Vill vaa bruuuun igen :(
2010-08-29
 14:15:20

Ju längre du sover, ju kortare blir livet.

Hann ju knappt uppdatera något om gårdagen så jag tänkte göra det nu!

Först så träffade jag måns, spelade typ kort, kolla på lite tv, käka lite godis, tog det bara lugnt. Det var tänkt att vi skulle till malin men måns var typ sjuk så han hängde inte med.

Först käkade jag en fin middag med förrätt och varmrätt, brukar vi inte göra men det var väldigt gott. Sedan stack jag hem och gjorde mig i ordning och sen stack jag till jenny och cassi. Vi gick tillsammans till malin, där massa andra folk var. Det var jätte kul, det kommer antagligen bilder senare.

Idag vaknade jag vid 11 men låg kvar i sängen till tjugo över sen gick jag upp och käkade frukost.
Efter det bytte jag om till träningskläder och så stack jag ner till gymmet. Det blev inget långt pass. Det blir alltid så när man tränar själv för det är inte lika kul tycker jag. Nu har jag dsuchat och lite så, ska bara fixa mig lite sen ska jag träffa matilda och felicia (Wonderfulwoorld.blogg.se) kommer nog senare.

PUSSSSSSPUSS // M
2010-08-28
 18:43:48

Is it anybody there ?

Måns har gått och jag ska snart käka en fin middag. Senare ska jag till malin guillermo där det är andra folk också. Uppdaterar mer imorgon!

PUSSSSSS /M
2010-08-28
 12:12:32

Vi tänker sällan på vad vi har, man alltid på vad vi saknar.

Igår hann jag inte blogga så mycket. På kvällen var jag iallafall med måns, vi kollade på film och käka glass. Jätte mysigt!
Blev jätte glad när mamma kom hem innan middagen och sa att hon hade köpt silverschampo eftersom jag behöver det till mitt hår. Har lite gula skiftningar och det vill jag inte ha!

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och nu kollade jag ut och ser att det är både sol och regnar samtidigt. Hha.
Idag ska jag träffa måns en stund sen så ska jag kanske träffa andra ikväll. Kan berätta mer sen eller imorgon.

Nu tänkte jag snart hoppa in i duschen. HA en bra dag och en bra kväll!!

PUSSSSSSPUSSSSSS // M

2010-08-27
 16:53:40

I love you darling!

Sitter i månsans knä, det är mysigt!
skolan har varit rätt chill, har inte gjort nåt på lektionerna och vi har bara haft 3. På slöjden så ska jag göra en tygkasse där det ska stå ett ordspråk på. Det ska stå:

Some people want it to happen, some wish it would happen others make it  happen.


Slutade egentligen efter lunchen vid 12 men jag var så snäll att jag var med på måns lektion och väntade på honom.

Senare stack vi och handla godis eller jag handla godis och han lunch.
Vet inte riktigt vad vi ska göra sen men det visar väl sig.

Nu har jag även tagit ett uppehåll från fotbollen för det är inte lika kul längre. Men vi får väl se vad som händer sen.

PUSSSSPUSSS// M




Älskar min Jenny! <3
2010-08-26
 22:41:01

It's burning in my hand.

Har haft en jätte trevlig kväll med Jenny, Frida Åberg, Erika Gullew och Jakob fritzon! Har chillat ute och snackat. Hahha jag får göra allt till jenny eftersom hon inte kan röra sin arm.

Imorgon är det vanliga lektioner i skolan och det är Fredag! Veckan är redan slut! Ska träffa älskling imorgon, ska bli trevlans!

Godnatt och sov gott!! PUSSSSSSPUSSSS // M

2010-08-26
 17:17:04

Please don't stop dreaming when you wake up.

Redan torsdag?, veckorna går sjukt snabbt! Idag gjorde vi det sista på tävlingarna. Hahah det var fan ball. Jag trodde att vi skulle vinna men ack det gjorde vi inte! Men men, vi var grymma ändå. Har haft sjukt ont i huvudet idag så ville typ bara hem hela tiden.

Slutade vid 1 idag igen, sjukt härligt! Imorgon börjar vi med vanliga lektioner, kommer kännas som alla andra skoldagar. Det bra är att vi har inte många lektioner och vi slutar halv 1 för vi har ingen so imorgon.

Idag har jag umgåtts med Jenny, Maci och Felicia. Vi har typ suttit ute och snackat, jätte trevligt!
Sedan har vi käkat lite godis och sånt på pia och där träffade vi Erik Björkman! hihi trevlig kille!. Sen var jag tvungen och sticka hem. Ska käka kl 6 ungefär sen kanske jag ska ut igen. Ha det bra sålänge!!

PUSSSSPUSSSS // M

2010-08-25
 22:31:04

Skaka rumpaaaa

Ikväll blev det in till malmöfestivalen med Julia, KB, Felicia, Jenny, Cassi,Veronica,Michelle. Skulle träffat emmy, ebba och hanna men det blev inte så. Vi stod typ i mitten rätt så långt fram på Nrj In the Park! Hah det var så sjukt ball, jag hoppade och dansade typ hela tiden. Det är så det ska va, man ska ha kul och bara släppa loss! Det var några tjejer som stod och knuffade till en ibland men då var det bara till att knuffa till tillbaks haha som jag gjorde. Efter NRJ stack vi hem med bussen. Vi hade sjukt kul på den bussen, shiit! Älskar mina vänner!

Nu ska jag nog snart sova, skolan imorgon och jag behöver sömnen!

PUSSSSPUSS // M

2010-08-25
 22:19:35

Dagens Outfit:



Grå vit-randig kofta/tröja - H&M

Leggings - H&M
2010-08-25
 15:01:34

Going insane

Skolan idag har varit rätt chill. Vi hade tävlingar med 7-9 så var vi indelade i olika grupper. På en station fick jag ögonbindel sen stoppa jag ner handen i en burk med sågspån och massa annat och skulle hitta 5 små spikar, det var skit svårt , jag fick upp 2 st. Sen var det någon annan som fick leta i slajm, makaroner och nåt annat. Hhaha, sen var det dags för smaklökarna att komma fram för på nästa grej så fick man ögonbindel igen och sedan fick man smaka på olika saker och jag fick lime fast jag sa först citron med ändrade mig. Hah sedan fick jag oregano och det var riktigt äckligt men jag gissa rätt!

Efter skolan stack jag och jenny till gymmet och det gick bra. Nu sitter jag här och ska dra in i duschen, skulle bara skriva ett inlägg för jag ska ju till malmöfestivalen sen och se NRJ IN TH PARK. Ska bli jätte kul! Men det är typ storm ute.

Ha en bra kväll! :D

PUSSSSPUSSS // M
2010-08-24
 23:05:09

GÄSTBLOGGNING ? YES!

Hejhejhej Jenny här som tagit över Malins blogg för ett litet tag! Har lagt in en design(från http://tescho.se/webdesign/) Dock har jag inte fixat riktigt klart än men det ska vi fixa en annan dag. Ville också bara berätta att jag älskar min Malle och hon är bäst på jorden!! ♥♥

/ http://jennymariahariettandersson.blogg.se

2010-08-24
 22:36:17

Tomorrow is a new day

Imorgon är det skola, vi ska ha massa tävlingar och sånt. Efter skolan ska jag och jenny gymma och sedan bär det av till malmöfestivalen och kolla NRJ IN THE PARK. Haha det kommer bli sjukt ball!
Bloggar mer imorgon om jag har tid fast det blir nog senare på kvällen! :P

PUSSSSPUSSS// M
2010-08-24
 21:42:30

Svinigt kallt ute!

Usch det är riktigt kallt ute, har träffat jenny, erica och felicia. Kolla lite på killarna när dom hade innebandyträning. Nu är jag hemma och bara chillar, ska försöka fixa bloggen nu! :D
2010-08-24
 19:19:06

Yellow

Idag var man i skolan i 1 timme. Fick information och sånt. Imorgon ska vi ha tävlingar och så. Efter skolan så fikade jag med Cassi, Jenny och Felicia och det var jätte trevligt. Vid 12 åkte jag måns och erik in till stan. Jag skulle shoppa, fick såklart inga tips av dom för de väntade utanför affärerna så fick jag yra runt själv. Men jag hittade ett armband, t-shirt, en lång kofta/tröja eller vad man ska säga och ett par leggings. Blev nöjd faktiskt! Vi köpte även munkar och polkagrisar , haha skit gott var det!
Sedan begav vi oss hem och gjorde inte så mycket, efter ett tag stack jag och erik till felicia, jenny och erica, snackade lite med dom, sen stack vi till pia. Chillade och hampus kom även dit.

Nu har jag nästan precis ätit och skulle bara uppdatera bloggen. Ska hem till mamma och byta till långbyxor! Det är riktigt kallt ute fast solen är där. Börjar hösten komma ?
Senare ska jag möta upp Felicia, Jenny och Erica igen!


PUSSSSPUSSS // M

Här kommer en bild på den t-shirten jag köpte och armbandet.
2010-08-23
 22:42:23

Godnatt

Nu säger jag godnatt till bloggen. PUSSS
2010-08-23
 20:50:22

Sommarlovet är över nu börjar allvaret.

Idag träffade jag felicia, skulle hjälpa henne hur hon skulle möblera sitt rum men det gick in inte så bra. Det var något som inte gick när man väl hade kommit på hur hon kunde ha det. Vi snackade och massa sånt. Riktigt trevligt och bara sitta och chilla och snacka om allt med Felicia.

I regnet gick vi hem till mig för vi skulle träna så jag bytade om och sånt. Sen fick vi ett sms tjugo minuter innan träningen att ha med oss inneskor så vi fick springa hem till felicia igen och hämta det sen stack vi till IP. Vi tränade på Södervångshallen, rätt chill ändå, jag älskar att spela fotboll inomhus men där är skit lökigt så man svettades som en gris!

Nu är jag hemma och tänkte inte göra något speciellt. Det blir nog en tidig sovningstid idag, haha annars kommer jag inte orka komma upp imorgon vid halv 7 tiden. Det blir nog en sen uppdatering imorgon eftersom det är skola vid 8 till 10 sen ska vi kanske fika efteråt och sedan sticker jag och måns in till stan för att shoppa eller jag ska iallafall! :D

PUSSS ha en bra kväll! // M


2010-08-23
 13:17:42

I call it love






2010-08-23
 12:37:20

Wake up

Vaknade för en halvtimme sen. Härligt att sova länge men imorgon börjar skolan och då blir det upp tidigt. Kollar på DH och snart får man väl göra sig i ordning.
Får se vad som händer idag, ska iallafall träna fotboll sen.

Kan inte lägga in bild på denna datorn :(

PUSSSPUSSS // M



2010-08-22
 13:33:42

Beautiful day ? No I don't think so.

Vaknade upp hos älskling. Har käkat frukost och gjort oss i ordning nästan helt. Idag har vi även 20 månader. Älskar dig otroligt mycket!

Tror inte det händer så mycket idag, det regnar ute.
Vi får se vad som händer.

På tisdag börjar skolan, shiit vad snabbt tiden går. Nu börjar vi 9:an!


PUSSPUSS// M


2010-08-21
 23:02:01

Malmöfestivalen

Träffade Erik och Måns innan en stund sen så stack jag in till malmöfestivalen med veronica. Vi kollade på Maskinen och vi stod längst fram. Det var typ rena kaosen, alla stod och putta på en, man kunde knappt röra sig. Det var fulla tjejer som stod och skrek och drog i en. Man palla inte trycket.
Det dåliga var att de inte spelade ''Våldtäcktsman'' och det var typ den alla ville höra.

Det var smockat på bussen men man kom hem. Nu sitter jag hos måns och vi kollar på film. Ska sova här inatt. Tänkte träna imorgon men tror inte det blir av, vi får väl se, det är så tråkigt och träna själv.

Hoppas ni har haft en bra kväll!!

PussPuss // M

Älskar min måns <3


2010-08-21
 13:13:50

Maskinen

Idag vaknade jag vid 12 , käka frukost vid halv 1 och nu sitter jag här. Ska snart duscha för jag ska träffa månsan sen. Ikväll kanske man drar in till malmöfestivalen och ser Maskinen med Felicia. Kulkuul!

Gårdagen var jag med Jenny, Cassi, Moa och Maci. Chillade ute och sånt, körde moppe. HAha fyfan vad ball det var. Sedan gick vi in till jenny när det börja småregna och kollade på ''New Moon''. Hah, den var dryg men sista halvan av filmen var väl det bästa.

Men nu drar jag in i duschen, vi hörs senare!

Pusspuss / M


2010-08-20
 16:17:27

Black and Blue

Nu drar jag hem till jenny där cassi och moa också är!
Puss haj ha en bra kväll! :D

2010-08-20
 14:16:12

Godmorgon.. eller Godförmiddag kanske?

Jag vaknade först vid halv 11 för jag tänkte gå till gymmet men eftersom jag gick upp halv 6 igår så var jag skit trött så jag hoppade över gymmet idag. Sen vaknade jag halv 2, brukar inte sova till halv 2 men blev rikigt förvånad. Gjorde bullar när jag gick upp och kollade på ''Laguna Beach''.

Skulle bara skriva ett snabbt inlägg för jag ska gå in i duschen nu och göra mig i ordning sen.




2010-08-19
 23:57:45

Ny blogg!





Just nu känner jag verkligen för det här med bloggandet igen. Därför gör jag en ny här på blogg.se istället innan hade jag en blogg malinbohman.devote.se men jag har tagit bort den nu.

Ska fixa design och sådant senare!

Just nu chillar jag bara med musik, har varit uppe sen 6 imorse så ska snart sova för jag är riktigt trött. Drar till gymmet imorgon bitti också! Har ätit för mycket onyttigheter idag ''usch''.

Imorgon börjar även MalmöFestivalen, ska nog inte in men på lördag ska jag.

Puss / M
2010-08-19
 23:52:26

Välkommen till min nya blogg!