2011-05-31
 21:13:01

31 maj

Desperate Houswives på tv!

Har lånat one three hill boxar av jenny, både första och andra säsongen så jag ska börja på andra säsongen efter DH! :D

Tur så går man bara till skolan imorgon också sen är man långledig eller vad jag ska säga. Sen nästa vecka kommer det bli riktigt chill hoppas jag.

Idag har det varit sjukligt varmt ute, känns riktigt härligt förutom att det inte höll i sig nu..

Hoppas ni får en bra tisdagskväll!

KRAM! // M



I'm surrounded by liars everywhere I turn
I'm surrounded by imposters everywhere I turn
I'm surrounded by identity crisis everywhere I turn
Am I the only one who noticed?
I can't be the only one who's learned!
2011-05-25
 22:20:34

snälla ge mig inspiration PANG där kom den

2011-05-25
 15:04:29

25 maj

Skolan har varit helt okej. Igår fick man stanna kvar lite extra inför övningen till skolavslutningen. SNART SÅ!

Efter skolan stack jag och jenny till gymmet en liten stund, sen träffa jag måns. Chillade och efter jag käkat så bakade vi en fede kladdkaka med after eight och glass. SJukligt gott! Det negativa är att kakan står hos mig och jag kommer käka av den varje dag...

Idag har det inte hänt så mycket, fick tillbaka prov som det gick rätt bra på så jag är nöjd! :)
Nu ska jag snart ut med jenny!

Imorgon väntas två nationella på rad! :(
Idag fyller faktiskt min kära bror år! Grattis :*


Ha en bra dag KRAM!! //////////M


2011-05-22
 19:13:10

om sanningen ska fram

Det var ett tag sedan!

Min vecka har varit strålande. Mamma och Lasse har varit i Kroatien så jag har i princip bott här själv med min bror ibland.

Min helg började med en tjejmiddag hos Sara, alltid trevligt förutom att jag hade en sån huvudvärk. I lördags fick jag städa lite och sedan vid halv 8 kom lite folk förfest här hemma för att sedan dra vidare till en lokalfest som Frida hade ordnat. Gick hem vid 1 lite över sedan somnade jag vid 3 kanske.

Idag söndag har jag inte gjort mycket, har varit med jenny en stund och sen inte gjort så mycket. Regnar sjukt mycket och åska och blixtrat har det också gjort..

Imorgon börjar en ny vecka och man känner hur slutet närmar sig, sjukt nice!

///M


2011-05-16
 18:06:15

16 maj

Oj det var ett tag sedan.

Min helg har varit bra tycker jag och idag är det måndag och början på en ny vecka. Denna måndagen har det inte hänt så mycket, har haft elevensval där jag hade ''kom ifatt''. Arbetade med engelskan, hade även besök av två göteborgare Linus och Thomas!

Har faktiskt inte hänt så mycket idag, har varit hos frisören och klippt mig och ja vad förväntade jag mig egentligen ? Det blev extremt kort men det får jag ta, håret är mycket finare nu. Haha! Så nu blir det ingen fläta längre! :(

Har faktiskt inte tränat idag, kände att jag inte skulle hinna det och egentligen ska jag plugga men har glömt böckerna i skolan..

Imorgon ska jag iaf till gymmet och plugga!



2011-05-09
 21:15:06

9 maj

Sitter framför tv:n och kollar på CSI. Har nyss duschat så känner mig mycket fräsch.

Skolan var som den bruka, hade först musik där vi redovisa sen no:n där även linus var med på vår lektion. Sedan var det hemkunskap där vi fick använda fantasin och laga någon maträtt. Slutade tidigare idag eftersom vi inte hade någon engelska, as chill så jag stack till gymmet en stund och sedan träffade jag matilda och felicia. MYS!

Imorgon är det Tisdag och efter skolan ska jag till gymmet sedan ska jag till stan!

KRAM

//M

2011-05-07
 14:42:51

7 maj

Gårdagen var sjukt chill. Först tränade jag sedan kom matilda hit så käka vi falafel. Stack till malmö sen och träffade Linus, Louise och Emelie. Sjukligt underbar är dom alla!

Satt och chillade bara sen vid halv 10 stack jag, emelie och Matilda på bio och såg scream 4. Hashah alla dom filmerna är dåligt gjorda men ändå satt man och skratta för det såg så falskt ut. Men det var ball!

Vid 12 åkte vi 100 bussen till Vellinge eller när vi var på motorvägen vid västra klagstorp började hela bussen fucka så han fick stanna och vi fick vänta i 20 minuter på 146 som kom och hämtade upp oss för att sedan lämna oss på ängar.

Jag och Emelie stack till Louise och hämtade pipa sedan satte vi oss i parken och bara chilla! Helt UNDERBART!

Vaknade vid halv 12 båda två så har inte gjort så mycket idag, ska snart ut och rulla en liten stund med jenny.

Ha en bra lördag!

// M

2011-05-06
 16:09:43

6 maj

Älska vädret, har varit så sjukt varmt och härligt denna dagen!

Började med att jag kom försent typ 5 min och alla satt och vänta eftersom jag skulle redovisa. Redovisningen gick jätte bra , hoppas Sara också tyckte det.  På engelskan var det sjukt chill för vi kunde inte göra något eftersom ungarna skulle ha datorerna. På slöjden kommer jag bara längre och längre, huvudet är typ färdigt så jag hoppas jag blir klar med den innan vi slutar 9:an. 5 veckor och 4 dagar!

Efter skolan stack jag till gymmet, där även Helge var. Sjukt chill kille!

Nu har jag nästan precis duschat så tänkte föna håret och snart kommer även matilda hit.
Ikväll drar vi till Malmö och möter upp emelie för att sedan kolla bio (scream 4).

Ha en bra Fredag!

KRAM //M

2011-05-05
 14:39:29

5 maj

Sluta tidigare idag igen, as chill!

Dagen började med matte nationella, det gick väl rätt bra på första delen men andra delen sket jag i. Klockan 10 över 10 började lektionerna igen så hade en ganska lång håltimme. Det blev ingen redovisning för min del på svenskan, ska göra det imorgon.

Fick tillbaka svensk uppsatsen vi gjorde på nationella idag, jag fick Vg+ antar jag eftersom det var Vg 8 och 9 var Mvg. Otroligt nöjd!

Stör mig sjukt mycket på Spotify men för alla er som inte vet så kan ni gå in på Grooveshark.com så kan ni lyssna gratis på musik där!

Ska snart träffa måns en stund och sen ikväll hade jag tänkt träna. Glömde säga att min bikini har kommit så jag ska hämta den senare.

Ha en bra torsdag!

KRAM // M


2011-05-04
 17:29:59

...........

HAHA beställde inget av det jag la ut på bloggen men beställde en vit tubtopp, ett vitt spetslinne eller tröja och en bandeau bh! Min bikini kommer imorgon eller över morgon! :D

2011-05-04
 16:34:21

något att beställa?






Vill egentligen ha jumpsuiten i mörkblå färg men den verka inte finnas längre..
2011-05-04
 16:24:59

4 maj

Onsdag redan, snart helg ju!

Min onsdag har varit chill! Först började det med matte, övar inför nationella imorgon! :( Hoppas på ett under sker imorgon.. På No:n var det ganska chill, satt och lyssna på vår lärare bara sen jobba ingen så vi fick sluta tidigare. Haha. Vi fick även sluta tidigare på vår sista lektion som var gympa, vi hade spökboll 3 omgångar sen så fick vi sluta, alltså klockan 2.

Har träffat jenny en liten stund, snackat lite, myyys!

Idag ska jag inte hitta på något kul alls, ska bara chilla, öva lite matte kanske gå ut en stund senare, får se!

Har sjukt mycket i skolan nu, engelsk arbete, muntliga redovisningar i Tyska och Svenska, So- prov, No-prov, Nationella i matte... men vafan snart slutar vi!!

2011-05-03
 21:54:42

3 maj

Hemkunskapsarbetet äntligen inlämnat och tyskarbetet också, nu är det bara engelskarbete, muntlig redovisning i tyska och svenska och nationella i matte på torsdag och onsdag.

Har haft en chill dag när jag kom hem efter skolan stack jag till gymmet, tränade och snackade med Helge.

Gick ut en sväng på kvällen och nu sitter jag och kollar på DH som snart är slut. Så jag ska gå och lägga mig!

Det man saknar försvinner inte, det stannar alltid kvar i hjärtat
2011-05-02
 17:52:42

Valborg

Här kommer lite bilder från Valborg!







2011-05-02
 17:47:21

Under the coconut tree

Har blivit helt galen i den låten, sjukt nice ju!

Idag var skolan rätt chill, började med musik som var som vanligt fast det var rätt chill, behövde inte göra något. På hemkunskapen hade man panik eftersom arbetet skulle in efter lektionen och jag har gjort inköpslista och typ jätte liten inledning men får imorgon på mig också. Efter lunchen hade vi hjärt och lungräddning, rätt chill!

Efter skolan blev det en liten liten liten liten stund träning hah!
Har skrivit lite på svenskan som ska vara klar imorgon, tror vi är nästan klara.
Fick förresten en ny mascara, body lotion och shower gel igår av matilda! Thank you <3

2011-05-01
 12:15:53

1 maj

Usch, är sjukt trött, vakna vid tjugo i 11 för att sedan käka frukost och  duscha, ska snart fixa till mig helt. Ska ha släktkalas så jag hoppas jag får fina saker.

Min valborg var nice, kändes inte som valborg men först var jag hos min kusin på kalas sedan blev det grillning med ett gäng hos jenny. Det var ball men kallt!

På kvällen stack vi till strandbaden, först var det sjukt lame men när det hade kommit fler folk så blev det sjukt ball. Var där till 3 och kom hem klockan 4 så ni kan ju förstå varför jag är trött.

Idag fyller jenny år, Grattis snygging!!

Ha en bra söndag!!

//M