2010-12-31
 16:42:38

2010 ska bli 2011

2010-12-31
 12:27:38

Gott nytt år!!

Dagen har kommit då när 2010 ska bli 2011.

Sitter i min säng just nu och såg precis klart ''Män som hatar kvinnor'', mycket bra film! Ska snart ner och käka frukost och städa mitt rum lite.

Ikväll ska jag, Matilda och Emelie laga mat hos matilda blev det bestämt nu. Sen kommer även Måns och Felicia. Får se vad som händer men vi ska iallafall till byn vid 12 slaget!!

Ett nytt år ska snart börja, tiden bara rinner iväg.
hinner nog inte blogga så mycket mer idag så Gott nytt år på er! :D

//M


Om sommaren änså kunde komma nu.
2010-12-30
 10:27:40

Who's that chick ?

Gårdagen spenderades med Matilda och Emelie och sedan kom även Sara. Veronica kom även lite senare.

Smsade runt lite till folk angående nyår, nu blir det inte som tänkt. Har absolut ingen aning om vad vi ska göra. Blir väl middag hos mig eller något.

På kvällen igår kom även måns och erik, vi chillade bara, nörda oss vid datorn. Gick hem vid kvart över 11 eller något sånt och när jag kom hem satt jag på en film. Den var faktiskt skit bra! Gick och la mig halv 3 kanske och vakna klockan 10. Jag ska till IKEA idag så måste hoppa in i duschen nu.

PUSSSSSS //M
2010-12-29
 13:52:14

Fall asleep

Alltid skönt att vakna sent men detta kanske är för sent? ;)
Inte konstigt att jag vakna nyss när jag va uppe till halv 3. Filmen var väl helt okej men idag blir det en ny film!!
Män som hatar kvinnor eller The Departed? ;)

Min dag kommer att spenderas med Matilda och Emelie, de sa något om bakning, så vi ska antagligen baka och det blir super!

Vi hörs senare , puss // M

2010-12-29
 00:16:08

Funny games

Har varit med jenny nu på kvällen. Först var vi en stund hemma hos henne och snackade, sedan fick hon ett vanligt ryck och sa vi sticker till BK i Höllviken. Ja vad gjorde vi? Vi tog bussen klockan 8 till Höllviken och lite senare satt vi på BK med händerna fulla! Hahha vi krängde!

Sen gick vi hem till hennes syster som bor där och spelade Wii, haha de var as ball.

Nu ska jag titta på skräckfilm , Funny games. Det blir väl film hela natten! :D

PUUSSS //M

2010-12-28
 16:33:16

mellandagsrea

Igår skulle jag egentligen träffat emelie och Matilda men det blev inte som tänkt så jag åkte till stan istället. Jag åkte faktiskt dit själv, gick bara på hanza men jag hittade massa fint! Jag handlade en tröja på Vero Moda, jätte gosig!, ett par jeanstights tror jag att det är och de är även från Vero Moda, köpte bronzing puder och ett diadem på HM, sen handlade jag 3 tröjor på Gina tricot! Det kommer nog bilder sen!

På kvällen träffade jag måns, alltid mysigt att träffa honom! Vaknade även upp där och idag är det tisdag. Kom hem för en halvtimme sen ungefär och jag ska snart käka. Jag är faktiskt lite hungrig.

Sitter på mitt rum och har fortfarande kvar kartongerna med grejer som jag inte har packat upp än men jag har inte plats, behöver åka till IKEA och handla en hylla! Men annars är mitt rum faktiskt mysigt.

Efter maten så ska jag träffa jenny, längesen!!

Ha det gitt!!
/// M



2010-12-26
 15:40:57

den 26 december

Min jul har varit jätte bra, fick många fina julklappar. Firade ju jul två gånger!
Det jag fick var, ett linne, ett halsband, örhängen, ett träd där man kan hänga smycken på, en vas, en lampa, Presentkort på H&M, presentkort på Gina tricot, 500 kr, body scrub, body butter, en stor halsduk och ja jag kommer inte ihåg mer. Men blev nöjd!

Just nu sitter jag bara hemma och slappar, ska träffa erik nu!

Ha en bra dag! PUSSSSS //M


2010-12-24
 13:21:34

God jul knastar!

Julafton idag då, ska snart dra till min farmor och farfar och hoppas på många julklappar! Hinner inte blogga men GOD JUL!

2010-12-23
 19:24:12

Kim Kardashian



Drömhåret, hennes hårfärg avgudar jag!
2010-12-23
 19:11:25

23 december

Här händer det ingenting, har kollat på två filmer redan och det väntar en ikväll! ''Holiday'' går på 3:an tror jag ikväll så den ska jag se! Jag känner mig jätte lat, har knappt gjort något idag, jo jag har hittat en present till julklappsleken imorgon, haha. Jag hade en tanke på att baka men min bror kom med en lussebulle så jag tror jag hoppar över bakningen.

Just nu vill jag faktiskt bara att det ska bli dagen imorgon för då har man något planerat hela dagen och kvällen, när man inte hittar på något som denna dagen vill man bara låta den gå iväg.
Hoppas att ni får en bra kväll och en bra jul! :D

//M



2010-12-23
 13:51:25

2 år med älskling igår.

Sitter hemma hos pappa och har precis slagit in den sista julklappen. Känns verkligen inte som det är julafton imorgon. Jag har redan fått min första julklapp av måns. Hhaha vi hade 2 år igår så vi gav varandra våra julklappar då eftersom vi inte kommer ses imorgon. Jag fick ett nytt örhänge, skit snyggt!! Igår åkte vi då till stan efter julavslutningen och jag skulle handla mina sista julklappar så jag hade erik och även min pappa med mig. Det tog tid men jag hittade till slut. Jag fick även nya skor eftersom mina andra är sönder.

Idag ska jag inte göra något särskilt, ska hitta en present till julklappsleken som vi alltid kör på julafton. Haha komemr bli sjukligt roligt!

Annars nu tänkte jag äta något, är riktigt hungrig! Hinner tyvärr inte blogga imorgon så GOD JUL PÅ ER! Hoppas ni får en härlig jul, den verkar bli vit iaf! :D


Jag vet det seer ut som jag har storlek 50 men det är det verkligen inte!

2010-12-21
 21:17:15

Christmas Holiday

Godkväll Gökar.

Jag har verkligen missat något när jag har varit sjuk och inte har kunnat vara inne på datorn. Gud vad det har varit händelserikt i Vellinge, först misshandel, sen knivskurning. Det är sjukt ju!!

Idag vaknade jag och var pigg som en lärka, var riktigt glad och bara kände att idag måste jag gå till skolan. Pallar inte sitta hemma och ruttna. Hade elevensval där jag då gjorde figurer i marsipan och sedan spelade vi spel. Ganska chill ändå. Skulle dock velat vara där igår eftersom jag hade orientalisk dans men eftersom jag var sjuk så missade jag det.

Slutade klockan 2 och då följde jag med Felle hem, bestämde att åka till stan så vi tog närmsta buss och drog. Åkte bara till mobilia men hittade lite fynd och julklappar. Har två eller tre kvar men det fixar jag imorgon med pappsen och måns!
Hittade även underkläder som jag behövde och värmeskydd till håret, tänkte att det var lika bra att handla.

Har kollat lite på OC och jag tänkte snart dra hem och packa någon julklapp och så. Imorgon blir det julavslutning och det kommer bli så himla härligt med lov, det behöver man verkligen nu!!

//M



OBS! SJUKT GAMLA OCH OSERIÖSA BILDER! :D
2010-12-19
 16:45:40

då var det dags igen.

Denna tiden där man blir sjuk. Japps Japps!

I Fredags träffade jag Matilda och redan då kände jag mig dålig men vi åkte ''pulka'' med sposäckar, haha sjukt ball!! Sen kollade vi på film som vi dock inte såg klart på men vi får göra det snart. Jag hade nog feber den kvällen eftersom jag var lite svitt när jag vaknade men det sket jag i, haha. På lördagen spenderade jag hela dagen och kvällen med månsan. Chillade först med film hemma hos mig och jag bar två tjocktröjor och ett täcke! (y)

Haha, på kvällen gottade vi oss med ischoklad och kollade på filmer och hade det mysigt!! Eftersom jag hade feber så lökade jag sönder så jag kunde drukna i mitt svett! :P

Idag söndag har jag bara l.egat framför tv:n, hostat som en galning och läst. Vet faktiskt inte om jag kommer till skolan imorgon men vi får väl se, vill ju vara helt frisk till julafton iallafall.

Hoppas ni har haft en bra helg!

PUSSS //M

2010-12-16
 20:14:13

annorlunda

Veronica gick precis och vi tittade på finalen i paradise hotel. Emanuel vann, värdig vinnare?

Skolan har varit chill, har inte gjort så mycket idag eftersom det har  varit de sista lektionerna, på måndag och tisdag nästa vecka blir det elevens val. Slutade lite tidigare idag och på sista lektionen var vi 5 stycken i klassen, haha, de andra fick gå hem eftersom de åkte buss.

Efteråt stack jag hem till Veronica och snackade och sånt. Kollade på tv sen klippte hon mina toppar eftersom jag har över slitet hår. Haha hemma hos mig tänkte jag att hon kunde hjälpa mig att flytta min säng och byrå och ja det var tungt men vi klarade det!!

Har haft en underbar dag och tänkte göra hemkunskap nu om jag fattar vad man ska göra.

PUSSSSSS //M

2010-12-13
 20:10:41

Jag tror att det är dags att säga godnatt och somna om.

13 december och Lucia.

Redan 13 december och inga julklappar har handlats. Men det kommer snart.

Skolan idag bestod av 3 lektioner, musik, so och engelska. Har varit rätt chill förutom det oförberedda provet som gick sisådär.

Efter skolan tog jag och felicia med min ''Nutella'' burk och stack hem till felicia. Kan säga att den är slut nu så behöver inte gå varje dag och doppa fingert i burken.

Sitter hemma och har precis kollat på Paradise Hotel, Rimon och Alexandra åkte ut och det var rätt! Nu är det bara 6 personer kvar och Lin och Erik ska ta hem hela!!!

Ha det gitt.

// M


2010-12-12
 18:22:40

Mörkbrunt

Har sålt kvällsposten denna helgen och fick reda på en stund sen att jag tjänade 432 kr. Jag är ju grym!

Blev riktigt sugen på att färga håret när malin och louise sa det innan idag, jaghar sagt det innan att i december så ska jag färga mitt hår så det blir nog om 1 vecka eller nåt, vill ha mörkt hår!! :)

Sitter hemma hos felicia och väntar på henne eftersom hon käkar, själv sitter jag här och hör min egen mage kurra. Blev tvungen att gå in om toppen innan och handla ett paket kakor så jag klarade mig till kl 7.

Händer inte så mycket idag, det är skola imorgon och då ska vi se på lucia i kyrkan.

Men ha de bra ikväll!! PUSSS //M



2010-12-10
 16:05:43

logiskt

Jag sitter just nu hemma hos felicia och bara slappar, hela skoldagen har jag gått till mitt skåp och krängt digistive och nutella. Hahha as gott. Det har inte hänt nåt speciellt idag tycker jag.

Vet inte riktigt hur det blir ikväll men något ska jag göra iaf.

Ha en bra helg puss //M


2010-12-09
 18:07:37

underbara felicia!

Tjena.

Skolan ha rvarit helt okej, betygsnack på matten gick bra, behåller mitt betyg så jag är nöjd. Hade redovisning på engelskan och det gick nog bra , skönt att det är över nu iaf!

På svenskan fick vi ut våra texter med betyg och jag blev över glad, fick MVG på min krönika om mina brödrar. Jag lovade mig själv att de skulle få läsa den om jag fick MVG. Hihi.

Hade även tyskprov som gick hyfsat bra väl, vi får se när jag får ut det igen!
Har krängt nutella och digistive kex med felicia, mums säger jag bara. Känner riktigt hur finnarna börjar växa. Ni vet vad som händer halv 8? Då blir det PARADISE HOTEL!! :D
Skönt att ha ett program som mna längtar till varje dag.

Men ha det bra pussss :*


2010-12-07
 20:39:48

desperate housewives

snart börjar Dh, det blev ju inget asvnitt förra tisdagen för att de inte hade några klara.

Tittade på Paradise Hotel innan och jag tyckte inte detta avsnittet var sådär jätte roligt eftersom det bara var gräl tyckte jag. Haha imorgon blir det mer spännande.

Idag har jag inte gjort så mycket, har jätte ont i huvudet så jag orkar inte plugga. Borde egentligen inte sitta vid datorn men mina ögon dras vid den hela tiden.

Så jag säger godnatt till bloggen nu så hörs vi imorgon!!

PUSS //M
2010-12-07
 14:12:04

it's to late

Känner mig riktigt glad faktiskt även om det inte har varit världens bästa dag. Skolan började med tyska, ska ha prov på torsdag så tänkte plugga lite nu snart. Halv 10 så kom Tina och gav information om gymnasiet. På matten jobbade vi vidare och fick tillbaka vårt prov, jag fick 29/40. Får se om deet håller för mitt betyg!!

Nästan så att man vill gå ut och rulla ner från det lilla berget utanför mig än att plugga. ;)

På gympan så spelade vi basket, ska ha turnering nästa vecka, kulkul!!

Men nu ska jag plugga , känns som man bara gör det om dagarna medn vi har så himla mycket nu. ha det gitt!! PUSSS //M

2010-12-04
 13:44:38

Solen i mitt hjärta

Igår så blev det lan med malin och louise, vi satt uppe till halv 7 med spel, godis och pk!
Hahha alla tre tog hål i öronen som blev sjukt bra.

Gick och la oss halv 7 och jag vaknade 10 så jag har sovit någon timme iallafall.
Håller på att fixa till mig , ska snart träffa månsan! :D

hoppas ni får en bra lördag!

2010-12-04
 04:09:55

tjena


Nu har alla tre tagit hål i örat!! :D
Louise gjorde det på mig och det blev super ;)
2010-12-04
 01:10:37

Lan meed gullisarna!

Sitter hemma hos louise med malin och har lddat med ett flak powerking och godis!

2010-12-02
 15:25:52

sugar

Tjena!

Skolan började med att vi skulle räkna matte, vi har börjat på ett nytt område som jag har lätt för så man ligger rätt långt fram i matteboken. Det blev ingen engelskredovisning idag för Erica var sjuk så vi får lösa det imorgon på nåt sätt.

Nu är min krönika helt klar och rättad så jag  hoppas att det går bra!! Nu är det bara debattartikeln på so:n kvar och jag vet inte vad jag ska skriva mer, har skrivit 1 sida och lite till men jag har fått sånt stopp i huvudet. Idag slutade man halv 1 , så jäkla chill!! ;)

har hunnit med att sova lite, så har skapat ny energi nu och jag är sockersugen men så klart så har vi inget socker här hemma så jag kan ju inte baka. Jaj vi får se hur det blir.

Ha en bra dag! PUSSSSS // M



2010-12-01
 21:52:38

jag älskar er.

Tänk att snart är det dags för gymnasievalet. Jag har ändå funderat rätt mycket på vilken linje, varför och var någonstans. Från början ville jag verkligen gå i Malmö på Frisör linjen men jag har faktiskt ändrat mig en del. Jag ska söka in till Sundsgymnasiet, Samhälle Media eftersom jag är intresserad av det och skolan ligger skit nära.

Nu är det snart jul och det har gått så himla snabbt, det känns inte som vi har alls lång tid kvar i 9:an. Man är ju nervös inför nationella prov och sådär men man får ta en dag i taget. Min klass är så himla bra, det är nu i denna årskurs som man har som roligast och jag kommer gråta den dagen vi slutar! Vi har så jäkla kul med varandra så det är sjukt. Jag har även andra vänner i de andra klasserna. Vi brukar alltid käka tillsammans, snacka och ha kul, det var som jenny sa häromdagen när vi var på sunds, att tänk att snart så sitter inte vi såhär i en grupp längre utan vi kommer sitta på olika skolor med andra kompisar istället. Det är sjukt när man tänker efter. Men jag hoppas verkligen inte vi tappar kontakten när vi börjar på gymnasiet för mina vänner är något betydelsfullt!

Men vi får ta vara på det vi har varje dag!
2010-12-01
 21:18:53

But you just smile and take my hand



2010-12-01
 19:28:00

Paradise Hotel

Har varit uppe i vår nya lägenhet och det kommer bli jätte bra! I like it! Har burit upp lite grejor och bara kollat läget.

Blev inget krig med erik men ska kolla på paradise hotel nu och göra lite läxa.
Snart helg igen och då blir det inflyttning på riktigt!!

PUSSSS //M



2010-12-01
 15:49:14

Så månge gånger

Skolan har varit rätt chill, många lärare är sjuka så har haft vikare och sånt. På gympan skulle vi få våra new body saker istället och jag fick gå hem med två feta tunga kassar så mina armar blev kraftklösa!! Hahha aldrig gör jag om det där.

Nu ska jag göra mitt so-arbete sen blir det krig med Erik tror jag!

PUSSSSS //M