2012-03-27
 22:39:03

27 Mars

Åh snart påsklov och värmen börjar komma, får en riktig sommarkänsla speciellt när man sitter med ett gäng ute och bara snackar massa skit och gamla minnen.
Är riktigt trött så tänkte faktiskt sova nu snart, imorgon väntar en ny dag och jag ska även dela ut cv till olika ställen och hoppas jag får ett jobb, skulle verkligen behöva pengar till sommaren!
Har ångest att jag inte har pengar , får i för sig pengar snart men är skyldig massa så lär inte ha så mycket över, jag som har hittat så sjukt snygga kläder jag ska köpa!


2012-03-15
 11:21:41

15 mars

Denna veckan har nog varit lite sisådär, i söndags mådde jag skit dåligt kändes som jag skulle svimma och jag hosta hela tiden därför kunde jag inte sova på hela natten men stack till skolan ändå, var riktigt trött dock men det fixade sig. När jag kom hem chillade jag bara och sov, mådde sådär dagen efter men var i skolan ochj igår onsdag stack jag hem efter lunchen, hade jätte ont i huvudet och kände mig helt konstig. Stannade hemma idag också och har nästan precis vaknat och käkar kladdkaka som jag bakade igår. Snart är hela uppäten men de som känner mig blir nog inte särskilt förvånade.

Har nyss lagt i en tvätt i maskinen och ska kolla big brother avsnittet från igår sen ska jag bara ta det lugnt! :D