2012-02-25
 18:32:04

25 februari

2012-02-21
 00:04:12

20 februari

Sportlovet har börjat och det är riktigt skönt att vara ledig. Helgen har varit super, i fredags var jag på fest, det var super förutom att jag trilla på isen och har fetaste blåmärket på mitt knä nu och att vakna upp dagen efter och tänka '' Vafan hände'' Kunde inte böja knäet eller ens lyfta armen men ja nu är det bättre!
Idag har varit en riktigt degig dag, har inte pallat göra något, har städat lägenheten sen har jag inte gjort så mycket. Ändå skönt att bara ta det lugnt framför tv:n ibland.
2012-02-13
 17:25:13

13 februari

Grattis mamma! <3


Har haft en chill dag, har bara klippt hela dagen och imorgon ska vi ha egen hårvård, alltså vi får göra vad vi vill med varandras hår, färga, klippa osv. Får se vad det blir!

Just nu sitter jag och gör ingenting, vet inte riktigt vad som händer, väntar mest på att vi ska käka sen får jag se vad som händer ikväll!


känns som jag gått under överallt
kanske var det tur, att jag föll så djupt
för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut


2012-02-05
 18:29:11

5 februari

Söndag och ny vecka imorgon! Helgen har varit bra faktiskt, i fredags hade jag skit kul synd att inte alla kom in..

Igår var jag så seg men träffade cassi till 1 sen var jag jätte trött så somnade nästan direkt när jag kom hem. Idag är också en slappedag, kollar på tv just nu och smaskar i mig choklad (A)
Imorgon är det skola och ändå skönt att man börjar tjugo i 10 och hantverk hela dagen så det kommer vara en chill dag!

Bilder från Fredags







2012-02-02
 22:59:33

2 februari

Denna veckan har gått så fort och skoldagarna har varit över härliga utöver att det har varit så himla kallt. Har slutat rätt tidigt alla dagar nu och imorgon börjar jag tio i 11 så det är riktigt nice!

Kom hem vid 4 tiden och kolla film och lite så, var rätt seg sen vid 8 kom moa och vi snackade och kollade på tv och lite så. Riktigt trevlans.

Imorgon efter skolan hade jag och cassi tänkt gå en runda i stan, se om man hittar något snyggt kanske? Sen när jag kommer hem sticker jag hem till pappa och fixar lite där eftersom det blir förkrök hos mig sedan drar vi vidare till Sunds VinterFest på strandbaden!

Godnatt!