2010-10-30
 12:56:34

just a laugh.

Min fredag var riktigt underbar! Träffade felicia, vi gick och fotade lite ju och så. Hahah gud vad ball vi hade. På kvällen stack vi till willys och handlade godis, det var ju rea eller vad man ska säga på godiset, det var jätte billigt. Hhaha jag kunde inte pricka rätt när jag skulle hälla ner godiset i påsen. När vi precis har kommit ut därifrån så kommer hampus och är också sugen på godis så vi fick gå in där en gång till. Snackade och sånt sen kom även matilda, david och emil. Hampus och en ''kvinna''/''dam'' blev lite osams och stod och ''snackade'' med varandra. Haha det var faktiskt riktigt kul, den damen hade ingen respekt asså.

På kvällen stack vi hem till matilda, lyssnade på låtar och bara chillade. Hhaha jag vet inte hur mycket jag har skrattat igår, helt sjukt! Men det var riktigt roligt. TACK!!

Idag vaknade jag vid 12 så har käkat frukost och ska snart hoppa in i duschen. Efter det ska jag träffa månsan!! :D

PUSS OCH HAJ, HA EN BRA LÖRDAG! :D <3
// M

2010-10-30
 12:44:16

Fredagens Outfit:

2010-10-29
 18:30:48

Trailern för paranormal activity 2

2010-10-29
 18:22:02

underbara du.

Sitter hemma hos felicia och har precis fixat vår bild till bildprojektet. Det blev väl bra eller vad tycker felicia? :D

Skolan har varit chill, hade två lektioner sen musikfestival, haha det var asball, jag och matilda hejja på alla. Dansa runt lite med jenny och lite så haha.

Ska träffa hampus och matilda sen tror jag, mumsigt! hah nä men det ska bli trevligt! :D
Imorgon ska jag träffa månsan!

Frästen , någon som har sett paranormal activity 2? Vill så gärna se den och den verkar sjukt läskig!

Ha en bra helg!



2010-10-29
 09:42:23

glädjs åt den du är.

Träffade måns igår och så hittade vi inte chokaldet så vi åkte in till malmö och handla det sen åkte vi hem igen. DESPERATA VAR DET HÄR JA!

Men det var faktiskt skit gott så det var det värt. Sen så chillade vi bara och kolla på tv och så. Gick och la mig kl 10 för jag var sjukt trött men det var as nice och sova länge.

Nu sitter jag och har engelska eller vi behöver inte göra nåt. Sen blir det slöjd och efter det är det musikfestival! Sista dagen i skolan innan lovet, härligt!! :D

Ikväll blir det matilda och felicia, vi får väl se vad som hittas på.

KYSSS //M

2010-10-28
 15:32:47

What am i suppose to do?

Tjena!

Sitter här, kom nyss hem från skolan, det har varit en lång dag men faktiskt inte så seg eftersom jag inte behövde göra nåt på svenskan eller engelskan. Vi hade ju no-prov idag och det gick rent ut sagt åt skogen. Det var inga frågor som man skulle öva på, vi har fått sådana mål där det står punkter om vad som kommer men det var bara 2 saker som kom och sen var det andra saker så jag svarade nog på 2 hela frågor sen packa jag ihop sakerna och gick.

På bilden skulle vi fixa våra bilder men hela hade inte kommit med och bilderna blev skit små + att ingen fattade vad vi hade gjort så vi sket i den och så ska vi göra en ny.

Ska ta något att äta eftersom kurrandet i magen säger att jag bör äta nåt. Sedan ska jag träffa måns och en fågel viskade i mitt öra att det nya vita chokladet hade kommit så klart så berättade jag det till måns direkt och därför ska vi ner till toppen, willys och pressbyrån sen annars åker vi in till malmö!!!!

Ha en bra dag ///M


2010-10-27
 20:53:42

No-prov imorgon!


Här får ni en syn på hur det går för mig!

Så dåligt kanske det inte går men jag har ingen lust att plugga no så jag gör inget just nu. Men får nog läsa igenom allt en gång till, sen får det gå som det går imorgon.
2010-10-27
 18:39:23

and when you smile..

Heej.

Har egentligen ingen lust att blogga men gör det ändå. Skolan har väl varit helt okej. Har haft EU debatt idag ju på so:n, det gick väl sådär, blev inte som jag tänkt men fick ett klart VG iaf. Nöjd ? ja det kan man säga.

På no:n har vi bara övat inför provet imorgon och jag hoppas verkligen jag klarar det! Wish me luck dudes.

Sitter hemma hos pappa och har precis käkat. Jag och felicia var på gymmet innan och där blev det ett bra pass. Ska försöka göra no nu men har ingen lust alls.

Förlåt men orkar inte med någon ordentlig uppdatering.

PUSSSSSSS // M


2010-10-26
 19:28:45

It's tuesday.

Hejsan alla glada.

Sitter här och försöker läsa in lite om Eu. Ska ha sån EU-debatt i skolan imorgon på so:n och så har vi delats in i olika grupper med för och emot EU. Min grupp är då FÖR. Har kollat på vad vi har skrivit och hittat lite mer argument och sådant. Hoppas det går bra för oss imorgon då!

En annan lärare fick rätta mitt prov så jag fick VG på so-provet.
Jag har inte gjort så mycket i skolan, har inte varit så många lektioner. Gympan var sjukt jobbig tyckte jag! Jag skippade gymmet idag eftersom vi ändå hade tränat konditionen eller hjärtat och lungorna på gympan så drar jag till gymmet imorgon istället!

Efter skolan stack jag hem, duscha sen kom måns och vi bakade, ska ha med lite av kakan imorgon! Har bara chillat, snackat, kollat på tv, myyys. Nu sitter jag här och har övat på no:n och jag kom just på att jag måste göra matten men först ska jag öva på tyska glosorna en gång. Klockan 9 så blir det desperate housewives, jag längtar!!

Ha en bra kväll!!
PUSSSS // M


2010-10-25
 19:47:37

Håller dig nära fast på avstånd.

Sitter hos pappa och kollar på two and a half men sen är det Top Model!
Verkligen älskar dessa programen, två helt olika!

Har gjort no och tyska idag, nu orkar jag inte göra mer så chillar bara! Pappa har även lyckats sälja lite amaryllis på sitt jobb, så nu har jag sålt 14 st och det kommer bli fler! Vad gör man inte för att få in pengar till Polen?

ska även kolla lite kläder på internet nu.

Hoppas ni får en bra kväll!!
PUSSS // M



Kommer nära, du springer bort.



2010-10-25
 15:44:37

just the way you are.

Hej.

Skolan idag har inte varit lång. Det började med att vi hade musik och då övade vi en sista gång på vår låt sen var det musikkval med alla 9:or. Hahha ja samuel var jätte bra när han sjöng men jag och maci tappade bort oss, spelade fel så ja det gick sådär kan man väl säga. Men vi gick inte vidare utan det gjorde båda låtarna från 9b. Grattis grattis.

No-lektionen övade vi inför provet på torsdag. Sen bytade vi så att vi har hemkunskap nu istället för teknik. Vi hade bara teori, pratade om vad vi skulle göra och så.

På so:n fick vi tillbaka våra prov och jag blev besviken faktiskt. Men men.

Nu sitter jag hemma, ska göra tyska och fysik, får se vad som händer sen.
Men ha det bra så länge!!

PUSSS // M

2010-10-24
 19:48:00

like a wind.

Sitter hos pappa, har gjort lite på matteläxan och sen har jag tränat tyska glosor och läst. Nu orkar jag inte göra mer läxa, får göra lite imorgon också.

Har bara chillat idag och ska nog gå och lägga mig tidigt för jag äer sjukt trött redan nu! Tänkte ta en frukt och kanske något att dricka så hörs vi imorgon.

PUSSSSSSS //M


2010-10-24
 16:24:51

ingen kan ta det jag har.


2010-10-24
 16:23:07

underbara helg.

Hejsan alla svettiga!

Hha, jag sitter här och har nyss varit på gymmet och sprungit 3 km och ökade min fart sjukt mycket så är sjukt svettig fortfarande men oroa er inte, jag ska gå in i duschen snart, ville bara skriva ett inlägg eftersom jag inte har hunnit i helgen.

I fredags var jag då med matilda, hann blogga lite. Vi kollade på film men hann inte se klart den för sen kom fredrik och erik fast fredrik stack sen. Vi chillade mest sen stack jag och erik hem vid lite innan 12. Jag var sjukt trött så det var bara att raska hemmåt sen gick jag upp och lade mig i sängen och somnade. Tack för en lugn fredag!

Igår vaknade jag vid 10, kunde inte sova längre men skulle ändå upp en halvtimme senare egentligen för vi skulle på namngivning hos min kusin. Så vi åkte först och hämta mormor sen var vi på namngivningen i 3 timmar ungefär. Efter det så träffade jag måns, vid 6 så stack vi till pizzerian, slog oss ner där och käkade. MUMS! Det var riktigt gott och erik kom även sen när vi var klara. HAha.
Spelade kort och lite så, handla godis sen kom hampus och jenny och då drog vi hem till månsan, där blev det mest chill, jag var inte på topp, hade as ont i magen men det blev bättre sen.

Vaknade hos älskling då idag, sen stack jag till gymmet, nu ska jag duscha sen blir det läxa!!

PUSSSS //M

2010-10-22
 19:36:13

Den döda vinkeln

Tjena grisar!

Sitter hemma hos matilda och väntar på henne eftersom hon käkar. Skolan har varit as chill, började kl 9 och då hade vi engelska men behövde inte göra något, sen hade vi slöjd och där fortsatte jag bara med min tygkasse. Sista lektionen var so och där letade vi fram fördelar med EU. Vi ska ha en debatt på onsdag sen blir det fika eftråt!

Jag och matilda har mest sanckat idag, vi ska till willys sen och handla godis tror jah sen får vi väl ses vad som händer.

Imorgon ska jag på namngivning hos min kusin sen ska jag träffa kompisar, vet inte riktigt om jag hinner blogga men annars gör jag det på söndag!

PUSSSS ha en bra helg // M


2010-10-21
 20:42:36

Bad for you, bad for me.

Blev inget gå ut ikväll. Felicia kanske hann men hon har inte hört av sig än så jag sitter här hemma, käkar mycket glasss, ska nog lägga mit tidigt idag igen, orkar inte vara uppe.

Har kollat runt lite på vilken gymnasielinje jag vill gå på. Jag har funderat lite på frisör men det känns inte riktigt som jag vill det längre, så jag har absolut ingen aning, jag vill ju gå i vellinge men ja vi får väl se. Hoppas jag kommer få lite tips och så, har verkligen ingen aning..

PUSSS OCH GODNATT SÄGER JAG TILL BLOGGEN!
//M

2010-10-21
 19:24:28

Tisdags & Dagens Outfit:

2010-10-21
 19:21:51

i just woke up with the sun in my eyes.

Sitter hemma och har nyss käkat. Innan dess var jag på gymmet och hanna och emmy var där och stötta mig, haha. Det blev 3 km idag igen.

Skolan har varit as chill. Hade 3 lektioner och det var Matte, Engelska, behövde inte göra någonting eftersom jag är klar, sen svenska och där blev jag också klar så behövde inte göra något sen. Efter svenskan åt vi bara sen stack vi till bussen eftersom vi skulle till sydsvenskan. Hhaha sjukt ball hade vi.

Det var drygt och vad där från början men det blev faktiskt kul sen.
Efter skolan träffade jag Felicia och Emmy, satt hemma hos felicia, chillade,snacka och sånt kul.

Nu tänkte jag fixa mig lite, sen ska jag kanske gå ut och träffa Felicia igen.
Hoppas ni har haft en bra torsdag!

PUSS //M


2010-10-21
 09:24:42

don't blame it on me.

Tjena.

Igår hann jag inte blogga, var inte ens vid datorn på hela dagen eller kvällen. Skolan var rätt chill, gympan var jobbig som fasen!! Men det gick väl bra.

Träffade måns igår, chillade och sånt. På kvällen poppade vi popcorn och kollade på tv. MYSIGT!

Sitter i skolan nu, har engelska men jag och erica är klara med vårt arbete så har inget att göra. Sen blir det svenska sen tror jag inte vi har några fler lektioner för vår klass ska till sydsvenskan. Det kommer bli över tid där så vi får sovmorgon imorgon! YES!

Idag ska jag kanske träffa emmy, ska gymma och göra lite läxa. Gud vad veckan har gått snabbt, det är ju redan fredag imorgon! Men härligt! :D

Vi hörs senare.
PUSSSSS // M
2010-10-19
 20:29:12

You're not the same person.

Nu sitter jag hemma och kollar på simpsons. Har köpt en vinterjacka nu, så mysigt det är. När jag kom hem åt jag lite sen så stack jag hem till jenny så skulle hon köpa lite från new body. Yes!

Nu sitter jag hos pappa och både maggan och han har beställt med, så jag börjar gå ingång nu. Vill att klockan ska bli 9 för då är det Desperate Housewives!! Älskar det!

Hoppas ni har haft en bra dag/kväll.

PUSSSS // M



Why should i treat me like i do when you don't matter anyway.
2010-10-19
 15:02:18

nobody thought we'd last forever.

Tjenna!

Tisdag idag då. Började med tyskprov och det gick inte alls bra, förstod typ ingenting. Men vi får hoppas den andra delen gick bra. Vi ska börja sälja newbody nu också för att tjäna in pengar till vår skolresa.

På svenskan kom jag faktiskt igång bra med min nyhetsartikel, är nästan klar tror jag och jag är faktiskt rätt nöjd! På matten var jag på hugget, blev klar väldigt snabbt!

Maten idag var riktigt äcklig eller mindre god som man måste säga. Det var torsk med pepparrotsås tror jag och potatis. Jag tog min tallrik med paprika sen två knäckebröd istället. Måste ju äta innan gympan, gympan var riktigt jobbig eller först tog vi det lite lugnt med en lek och såklart så fuckar alla, haha ändå ball. Sen hade vi någon metods löpning eller vad det hette. Skulle springa, göra situps, hoppa på ett ben, armhävningar, hård löpning 4 ggr, ja massa sånt, jag la mig på golvet när det var slut och bara andades. Hahha.

Ja det blev ju inte bättre, jag gick till gymmet efter skolan, sprang 3 km på löparbandet och gud det var riktigt jobbigt efter den hårda gympan. Men jag gjorde det och det är jag glad över. Nu sitter jag och precis har käkat några mackor, tänkte hoppa in i duschen för mamma hämtar mig sen så ska vi handla en vinterjacka till mig. Det känns som det skulle behövas just nu!?

Men vi hörs ikväll, har tyvärr ingen bild, kanske kommer in en senare ?
PUSS // M


what the hell is going on?
this can't be happening
when busy streets a mess with people

ransom notes keep falling out your mouth
speak no feeling no I don't believe you
you don't care a bit,

2010-10-18
 21:18:46

livet handlar inte om en gåta, utan om att leva.

2010-10-18
 21:17:11

It's the terror of knowing What this world is about.

Kvällen har varit jätte bra. Först så skulle jag och felicia försöka sälja amaryllis för vi behöver pengar till vår skolresa men det gick inte så bra för ingen ville köpa det så vi gav upp efter ett tag. Sedan käka vi och sånt. Gick ut en lång runda och bara snackade om allt och det var så skönt. Härligt att snacka om allt som man vill säga som man inte har kunnat göra.

Nu sitter vi och kollar på the hills. MYS! :)




2010-10-18
 16:55:22

i have one reason to stay.

Haiiij!

Skolan har varit otroligt chill. Hhaha sista gången vi kan öva på musiken var idag, musikläraren hade skrivit fel formel till oss så vi fick ju ändra ddet idag, så smart som han är. Men det går väl sådär annars. På no:n kollade vi på galaxer och mörk energi så det var chill.

Hahha tekniken var bäst asså, vi fortsatte med våra hus ocj jag har lagt in golv och lite tapeter. JAg jennifer och matilda hade allsång, vi sjöng olika låtar och vår lärare tyckte det lät skit bra, haha eller inte. Vi gick lucia tåg och sånt, vi hade sjukt ball!!

På so:n snacka vi om Eu och hade nutidsorientering. Hahah Samuel skulle kasta pennvässaren till jocke eller någon så flög den för långt så den studsade på mitt bord och så dela vässaren på sig så jag fick in sånt vässarskit i halsen, satt sig rakt i halsen, kunde knappt andas så jag fick bara försöka hosta upp det men jag fick ju upp det rätt snabbt. Hhaha ändå ball.

På engelskan fortsatte vi med arbetena och jag och erica är färdiga så det känns sjukt härligt!

Nu sitter jag hemma hos felicia, vi ska snart ut och knacka dörr och höra om någon vill köpa amaryllis. Sen ska jag även in på toppen och kolla om chokladet har kommit, hhah :$

Saknar mitt långa hår :(

I don't like it but i can not tell you to stop.

,
2010-10-17
 20:26:01

Kylan har kommit.

Eller kylan har varit här rätt länge eller inte så jätte länge men några dagar. Närmare kvällen så träffa jag Erik, mötte honom vid toppen så handla vi lite godis sen satt vi oss på bänken och väntade på matilda. När vi satt där och snackade så stod ett litet gäng 98:or tror jag och kolla på mig och snacka lite så till slut sa jag : Vill ni nåt eller ? Dom bara oj, tihihi. Ni vet när yngre blir lite chokade av att man säger nåt när dom står och tittar på en. Sen så stack dom lite längre bort och olla lite då och då.

Sen kom Matilda och vi satt där och snacka och hade kul. Vid halv 7 så skulle jag käka och hampus kom även så kolla vi lite på tv hos mig sen gick vi ut igen och snacka. MYS!

Nu är jag här och har tagit på mig tjocktröja och joggingbyxor, jätte mysigt.

På något sätt har jag varit helt agressiv idag och andra dagar jag vet inte riktigt vad som hänt men hoppas det rätta spåret kommer tillbaks igen.

Hoppas ni har haft en trevlig söndag!
PUSSS // M


2010-10-17
 16:48:50

Marabou vinter vit.

Ni kanske vet om att jag älskar choklad. Vet ni om att Marabou har gjort en ny choklad som kommer ut denna veckan, alltså v.42. Denna choklad heter Vinter Vit och det är Marabous första chokladkaka av vit choklad och den har en hint av vaniljsmak. Mmm, ser fram emot det!!




2010-10-17
 13:46:20

väcker minnen.

Heej.

Igårkväll var jag med månsan, chillade bara och sånt.

Idag vakna jag vid halv 12 och då gick jag upp och käka frukost sen stack jag ner till gymmet. Sprang 3 km, det var gött!! Sen gick jag långsamt,långsamt hem. Nu sitter jag här och har precis duschat typ, jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Söndagar är riktigt dryga, alla bara sitter hemma och pluggar ju..

Aja, vi hörs ikväll tror jag,

PUSSS // M


Du var den som fick mig att inse vad kärlek va, den som fick mig att le, den som fick mina dagar att lysa upp och det gör du fortfarande älskling, du gör så att jag mår bra och jag vet att du alltid finns vid min sida. Jag vet inte vad jag gör om du hoppar ut ur mitt liv för du täcker den saknade biten ur mitt hjärta, vill bara säga att du är allt och jag älskar dig otroligt mycket och det kommer jag nog alltid att göra oavsett vad som händer. Mina händer i dina<3
Jag älskar dig måns <3

2010-10-16
 14:27:20

en tjejkväll hos moa.

Igårkväll stack jag till moa, där även jenny, cassandra, louise och jennifer var. Vi chillade mest, satt och snacka, spela kort och något spel, charader eller vad det var, haha det var as ball och jag och Moa var bäst!! :D

Trevligt. Kom hem vid lite i 1 sen gick jag raka vägen till sängen och bums där somna jag. Har vaknat lite då och då i morse, men somnade om hela tiden och till slut vaknade jag tjugo över 12 så då gick jag upp. Käka frukost och hoppade in i duschen och nu sitter jag här och är klar!

Ska snart träffa måns, kommer inte blogga mer idag eller ikväll så vi hörs imorgon!

PUSSSS //M

2010-10-15
 19:06:38

rosa blomma



Man ser inte örhänget så mycket men det sitter där!
Nu är jag hemma hos pappa och har precis satt in pommes i ugnen sen ska jag och bror käka! :D
2010-10-15
 18:02:19

det gör mig nervös..

Hej!

Idag var det skola, kan säga såhär, inget idag gick bra, allt var total katastrof.

Först hade vi svenska, skulle jobba med vår nyhetsartikel men vi blev utslängda från datasalen så hon släppte oss tidigare. På engelskan fortsatte vi med vårt arbete vi håller på med, inte så roligt men vad gör man inte för att få bra betyg. Jag skulle hoppa med mina klackskor och ni kan gissa hur det gick, jag vricka till hela foten typ.
Första misstaget.
Andra misstaget var jag på slöjden och skulle sy och lite så, tappar mina saker, går in i stolen och ja vad gör jag inte sen, jo jag skulle klippa till en bit typ till mitt band så var jag tvungen att mäta utifrån det hela bandet så tänkte jag, ja mne om jag klipper här så får jag den delen jag behöver, men ack så klipper jag i hela bandet så jag gav upp och plocka ihopa. Sista lektionen var So och då fortsatte vi med provet och det var den sista dagen. Tredje och sista misstaget var att jag råka riva nästan halva bladet i so-boken. Provet gick sådär för jag hann inte skriva färdigt men hoppas det räcker!!

Efter skolan hoppade jag och felicia av glädje för vi skulle ta hål i örat. Haha. Skit ball var det. Ja vi åkte till hennes mamma i malmö sen sa det klick så var örhänget i. Det blev faktiskt jätte bra!

Felicia tog också hål men hon gjorde det på den snibben där vid örat, ah jag vet inte vad det heter men det blev också jätte bra och vilket ryck hon fick när hennes mamma sköt in örhänget. Hahah!!

Nu sitter jag här, skulle bara precis berätta om min dag, ikväll så ska jag på tjejkväll hos Moa så vi hörs inte på hela kvällen. PUSSSSS

// M



2010-10-14
 16:09:12

Thursday

Hej.

Skolan har varit lång. Fick VG på matte-provet, nöjd ? JA!
På engelskan fick jag däremot inte så bra, g+. Har inte så mycket att säga om det.

Hade tysk prov idag och det gick väl sådär. Jag svarade på allt men hur det gick får vi se.
Sitter hemma hos felicia och chillar, ska till gymmet sen tror jag.

Imorgon blir det ta hål i örat och sen tjejkväll!!

PUSSSSS // M

2010-10-13
 18:57:10

ledig dag.

Måns gick för en halvtimme ungefär och jag har precis käkat och är skit mätt. Vi åt Chili con Carne, det var as gott!

Jag och älskling chillade bara, åt ballerina kladdkaka och kollade på tv.
Nu övar jag på tyska glosor och verb och det sitter i huvudet på mig nu!! Ska bara hem till mamma och plugga in två texter och lite så.

Har även snackat med Felicia och har bestämt att jag ska ta hål i örat där uppe, på fredag! Hennes mamma ska göra det. :D

Saknar Kreta! :(

,
,

,
2010-10-13
 10:59:04

En sann vän är någon man kan dela tystnaden med.

Godmorgon!

Vaknade rätt tidigt idag så jag läste lite i min bok sen gjorde jag lite tyskläxa. Har precis käkat frukost så tänkte öva lite på tyska-glosorna. Idag ska jag träffa måns sen blir det pluuggg, har prov imorgon!

Gårdagens kväll blev inte som planerad först men det löste sig och vi fick en mysig kväll. Gick till willys och handlade. Jag köpte choklad och melon sen stack vi hem till felicia och kollade på desperate housewives. I pausen skulle vi fixa melonen och felicia skulle värma choklad och ja gissa hur det gick? Såklart så blev allt bränt typ, hahaha. Men det var jätte trevligt och trött var man!

Har snackat med mamma så ska göra hål i örat där uppe.
PUSSS // M
2010-10-12
 18:56:55

mys och sånt.

Har precis käkat och ska snart dra till jenny. Ikväll så ska vi träffa felicia också så ska vi kolla på desperate housewives och sånt.

Kollar på vänner och lyssnar på musik, rätt chill!!
Men vi hörs imorgon PUSSSS // M

2010-10-12
 15:07:53

Better a bad memory than bad memories.

Tjena!

Jag sitter svettig framför datorn. Jag har varit på gymmet så ska snart duscha men jag tänkte först blogga nu sen öva på tyska glosor och verb.

Skolan har varit hmm kort. Första lektionen var tyska, sen var det klasstid och jag vet inte vad det är med vår klass ibland. Haha vi var helt stökiga men hade sjukt ball ändå. På svenskan hade vi en analysuppgift och jag hann inte skriva mycket. Har rätt mycket kvar och som tur var fick man mer tid på onsdag men det var bara 20 minuter så jag vet absolut inte hur jag ska hinna och jag behöver verkligen höja mig i svenska.

På matten har vi börjat med ett nytt område, Geometri. Behövdes inte göras så många uppgifter idag så hann 'även göra läxan och därför behövde jag inte sitta kvar på läxhjälpen. YES!

På gympan hade vi styrketräning, det var as jobbigt och direkt efter gympan stack jag till gymmet och gjorde Body Cross eller vad det heter.

Senare så ska jag träffa jenny och felicia, myys. Vi har studiedag imorgon så det blir rätt chill.


2010-10-11
 21:43:04

måndag.

Har gjort en del läxa nu och chillar vid datorn. Ska snart lägga mig i sängen och läsa lite.

Imorgon är det något slags ''prov'' på svenskan, vi får hoppas att det går bra! Sedna på onsdag har vi studiedag. Ändå chill!! :D

Hoppas ni haft en bra dag/kväll. Jag har haft det super!



2010-10-11
 17:48:35

jag tog en kula för dig och fick en..

hej.

sitter hemma och ska öva på tyska glosor och verb. Träffade Felicia innan, vi fixade med bildprojektet och det blev rätt bra tyckte jag.

Ska snart äta sen ska jag träffa veronica, skit längesen ju så det passar bra nu. Kom på att vi har rätt mycket läxa men jag tar det imorgon eller på onsdag. Haha.

Orkar inte blogga , puss //M
2010-10-10
 18:50:44

Top Model

Längtar redan till nästa avsnitt av desperate hpuswives!, Det bar ju sjukt spännande för det var så mycket som hände. Ni vet att man kan gå in på Tv5 play och kolla på nästa avsnitt redan? ;)

Sitter och kollar på Top Model nu och övar lite tyska, rätt mycket att ta in men men.
Ska träffa måns en stund sen när vi båda har käkat och det är snart hoppas jag för jag är skit hungrig!!
Hoppas ni har haft en bra söndag.

PUSSSSSSSSSS // M

2010-10-10
 16:05:58

Söndag

Haiiiij!

Min uppdatering på helgerna blir inte bra. Har inte tid att blogga på helgerna, bara lite grann.
Igår var jag med månsan, vi chillade först,  sen handla vi chips och dippa som vi tryckte ner på kvällen. Hihi det var as gott. Hhaah gud jag somnade hela tiden och båda var as trötta så vi gick och la oss rätt tidigt. Vaknade vid halv 11 eller nåt sånt. Chillade vid tv:n sen stack jag vid halv 3 kvart i 3, nåt sånt.

Gick direkt upp och tog på mig träningskläder sen var det bara raka vägen ner till gymmet. Där var även Oskar, Emil och David. Jag sprang 3.5 km på löparbandet och rätt snabbt faktiskt. Skit trött blev jag efter och då stack jag hem. Nu sitter jag bara här framför datan och jag tänkte hoppa in i duschen innan desperate houswives börjar eftersom jag missade det i tisdags.
Så vi hörs lite senare , ska även göra tyska idag!!

PUSSSSS // M

2010-10-09
 11:13:06

Gubben i lådan

Tjena.

Igår hann jag inte blogga. Skolan var as chill, tiden gick sjukt snabbt. Hade so-prov och det går väl sådär, rätt svårt tycker jag. Orkar inte skriva så mycket om skolan, haha så berättar om min kväll istället.

Jag och Matilda stack hem till mig, jag dammsuga mitt rum sen fixa vi oss lite. Emelie var på väg så vi träffade henne där ute , sen gick vi en runda, haha. Sara kom även senare och då handla vi mat och allt. Sen var det bara hem till mig och laga pommes med nuggets. Shit ingen av oss orkade äta nåt typ, mådde skit illa. Sedan satt vi på musik, dansa lite och snacka och chilla, skit mysigt. Vid 10 stack vi ut och träffade Erik och Fredrik, haha det var as ball!!

Tack för kvällen, underbart att träffa er igen!!

KRAM // M


2010-10-07
 20:41:17

Pizza med jennifer!

Träffade måns vid halv 5 ungefär, vi köpte choklad och kolla på simpsons. Har inte hunnit träffa honom så mycket i veckan :(. Sedan skulle jag äta och då stack han hem och plötsligt ringer det på mobilen och där var jennifer. Jag följde med jennifer när hon käka pizza och då fick man ju även smaka lite och äta lite godis. Haha naww. Det var faktiskt kul och sitta och snacka med henne men det är det alltid!!

Nu chillar jag bara, har so prov imorgon så taggar inför det. Hhaha.

Men vi hörs imorgon och då är det fredag och då ska jag träffa min efterlängtade älsklingar!

PUSSSSSS // M

2010-10-07
 16:40:51

Some pictures






,
2010-10-07
 16:29:40

Glädjen fick mig att gråta.

Tjena.

Hade matteprov idag igen och jag fick 32/40 på båda delarna, så jag är nöjd!
Hade även läxförhör i no och det gick väl sådär. Annars i skolan har det varit rätt chill, vårt bildprojekt blir nog bra, har as många bilder. Hahha.

Sitter hemma hos felicia nu och mamma ringde och berättade en skit nice nyhet. HAha berättar inte det för er nu, hahah. Men ska nog träffa måns snart, myyyss pys.

,,
2010-10-06
 21:25:09

Vatten och Te

Helt plötsligt får jag för mig att dricka te, gillar inte te men detta var faktiskt gott. Det var mint-te. Har kollat igenom matten och kan väl det sådär. Jag hoppas verkligen det går bra.

Ska snabbt kolla igenom några tal sen ska jag titta lite på no:n och sen läsa lite innan jag går och lägger mig.

Hoppas ni har haft en bra dag/kväll!!
Jag är riktigt sugen på helg, har så mycket denna veckan , vill bara att den ska vara över som den är snart!!

PUSSS // M

2010-10-06
 19:25:44

i want to be that girl.

Tjena.

Första lektionen idag var matte och vi skulle ju ha prov och det gick jätte bra , på något sätt kände jag inte mig alls nervös. Gick 19/20 på G-delen och imorgon har vi då Vg-Mvg delen. Jag kan vara lugn för jag blir glad om jag får ett G och det har jag ju nu men jag hoppas ändå på Vg.

På So:n hade vi något spel vi spelade , haha det var as ball ändå!!
No:n övade vi till läxförhöret imorgon. Jag kan absolut ingenting och det hjälper inte med att bara läsa.

Tyska är tyska, det är som det är och behöver inte skriva något om det. Haha.
På idrotten hade vi vikarie och egentligne skulle vi springa 3 km men alla övertala han att spela basket. Så det blev det.

Efter skolan köpte jag och matilda hårfärg, närj ag vill färga mitt hår så gör jag det och det gjorde jag. Nu har jag lagt det blonda åt sidan igen och är brunett!! Blev faktiskt nöjd men i vissa ljus ser det lite grönt ut men jag vet inte. Jjaa får väl höra vad dom andra tycker sen.

Har gjort lite läxa, har pausat lite nu, kände att det behövdes! :D

PUSSS //M




2010-10-05
 21:05:06

springer bort till dig.

Tjena.

Jag sitter på en bekväm stol och fryser lite och ändå har jag på mig joggingbyxor och tjocktröja!? Det har börjat bli så jäkla kallt, ska snart skaffa en ny vinterjacka. Denna gången ska jag ha en mysig sådan.

Just det, innan så käka jag våfflor hos måns farmor, mums det var så sjukt gott!!
Efter det så stack jag till gymmet fastän vi hade haft ett hårt pass på gympan, eller för mig var det as jobbigt. Jaja, jag sprang 3 km på löparbandet sen orkade jag inte mer och gick hem.

Har faktiskt både läst i ''Svenne'', har läst till den sidan man ska till sen har jag läst i fysikboken och lite i so-boken så jag tappade lusten att plugga mera så jag tänkte att jag får väl sitta lite och ha roligt. Hahha, så det blev här jag satt mig..

Jag har iallafall en stor funderingsfråga i mitt huvud. Jag ska färga mitt hår brunt , jag vet inte om jag ska göra det imorgon eller om jag ska vänta eftersom jag egentligen måste låta det vila lite.
Hmmm .... vill ju inte börja tappa mitt hår. Hhaah men vi får se imorgon, jag tror faktiskt jag gör det!

PUSSSSSSSS // M


2010-10-05
 14:17:12

Våfflor

Skolan har varit ja jag har inga ord för det. Hhaa har haft damp hela dagen nästan. Har rätt mycket att göra, har matteprov imorgon , fast det är bara g-delen. Har cg-mvg provet på torsdag sen är det So-prov på fredag.

Idrotten idag var riktigt jobbig! Vi hade hinderbana och sprang 6 varv men han var nöjd över vår insats! Nu sitter jag här och ska läsa lite fysik fast de är bara 1 och en halv sida, sen om jag hinner så ska jag kolla över matten lite. Senare vid 5 ska jag käka hos måns farmor och där blir det våfflor!! :D

Puss // M

2010-10-04
 19:37:13

Kort kort.

Nu har jag varit och klippt mig. Det blev.. Kort. JA ni får se snart.

Sitter bara och chillar, ska öva lite på glosor. Tänkte kanske ta lite glass sen om det finns något? ;)
Imorgon slutar jag 10 över 1 och jag ska va med månsan sen ska vi käka hos hans farmor sen ska jag till gymmet! :D

Hoppas ni haf ten bra dag!

PUSSS // M

2010-10-04
 09:18:59

Music

Respekt,vänskap,kärlek,omtanke,ömhet,närhet.

Sitter i skolan, börjar om 10 minuter och då ska vi ha No, hoppas vi får ut no-läxförhöret.
Musiken gick väl sådär, hahaha. Jag och Felicia har varit på ett sånt möte, där vi har pratat lite om försälning och sådant.

Hinner kanske blogga senare idag innan jag ska iväg och klippa mig. Då är frågan hur ? för det vet jag!

2010-10-03
 21:59:45

Something so beautiful

Har varit med månsan och kom hem vid lite över 9. Nu sitter jag nyduschad här och lyssnar på musik.

Jag och måns har bara slappat, käkat choklad och kanelbullar och kollat på tv. Jätte mysigt!!
Ska göra lite tyska nu, sen så tänkte jag dra mig till sängen och läsa.
Vi hörs imorgon, pussss & godnatt // M

2010-10-03
 12:34:34

Sunday..

Igår hann jag som sagt inte att blogga, vi var på återträff med dom som vi åkte till ungern med i maj. Vi åkte till Ystad och när vi kom dit fick man kaka och så, Vi kollade även på bilder från resan och videor. Kul att se. Det var inte så jätte kul eftersom jag inte hade nåt att göra , dom dansade ju och jag satt och gjorde ingenting typ. Hhaah, kom hem vid halv 1 och jag var skit trött så gick och la mig direkt.

Idag är det söndag och jag tänkte göra lite läxa sen ska mamma ta lite foto på mig, senare ska jag nog träffa månsan!!

Imorgon efter skolan är det klippning som gäller.

PUSSS //M

2010-10-01
 23:45:02

tomorrow ..

Kvällen spendera vi vid tv:n och kolla på ''Hitta Nemo'' , skit söt film! Sedan stack vi ut , träffa Anna-klara, matilda och gustav en snabb runda. Skit kul och se Anna-klara igen!

Imorgon så ska jag iväg på återträff och det kommer vara hela dagen och natten så jag kommer inte blogga imorgon så jag berättar allt på söndag!

Godnatt, ha det bra!! // M

2010-10-01
 21:08:16

Fredag

Tjena!

Sitter hemma hos felicia med måns,hampus och felle, vi snackar lite, pallar inte vad ute , det är typ över kallt.

Har ett choklad som jag njuter av!

Skolan har varit rätt chill, jag älskar slöjd, jag vet inte men det är skit kul , jag är snart klar och sällskapet på slöjden blir att det blir ännu bättre.
Nu ska vi kolla på film , puss // M
2010-10-01
 21:04:23

Dagens: