2011-01-31
 19:46:34

vill bara faxa iväg mig

Har precis gjort lite på min engelska men glömde ena boken i skolan så får göra klart det imorgon! Kom på att vi hade glosor till torsdag så får väl lägga in dom på glosboken nu.

Skolan har varit chill men jag har varit så sjukligt trött! Efter skolan shoppa jenny ett par shorts, skit snygga! Sen gick vi och gjorde lite ''ärende'' haha (gay). Sen har vi bara chillat ätit lite tortilla chips och sånt ni vet. Längtar tills mitt gymkort kommer hem på posten, då jävlar ska jag träna!!

Har inget planerat nu ikväll, tänkte kolla på top model nu klockan 8 sen ska jag nog hem och duscha och bara mysa. Tyvärr har jag inga bilder, ska ta tag i att ladda min kamera så att det kommer fler bilder.

Hoppas ni har haft en bra dag!
KRAM // M

2011-01-30
 14:16:34

söndag

Haft en underbar Lördag med älskling, först åt vi hos honom sen bakade vi kladdkaka hos mig och kollade på film och bara myste.

Nu är jag as trött och måns stack precis, vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske ut sen, behöver verkligen få frisk luft.

Ha en bra söndag!

KRAM // M

Innan Marshshmallow hur det nu stavas i fredags!




2011-01-29
 13:18:36

Gessie Byakrog

Godmorgon får jag säga! Vaknade vid 13.00. Min kväll/natt har varit grymt underbar. Först så var vi några tjejer hos jenny, sen stack vi vidare till Marshsmallow i Gessie på byakrogen. Först var det lite drygt men vi kom ändå rätt snabbt igång och börja dansa och sånt. Ja det fanns riktigt många som klädde sig ... måste hitta rätt ord för det (billigt, slampigt) sorry uttrycket men det var så, klänningar som slutade mitt på röven som täckte halv rumpan och halva där framme (sånt man inte vill se). Men träffade skit mycket folk som man kände så det var riktigt trevligt. Det var såhär att vi fick reda på samma dag att FRida Åberg hade extra biljetter över till mig Cassi och Jenny så vi tänkte ahh, vafan vi sticker dit! När klockan var tio över 2 gick vi till bussen men bussen skulle gå 03.51 så jag jenny cassi gick hem, lämnade av Cassi i Hököpinge och jag och jenny fortsatte till Vellinge Norra sen kom bussen och vi hoppade på den till Centrum! Hahha.

Idag ska jag va med måns, äter hos honom sen sover han nog här!!

KRAM // M
2011-01-28
 18:34:27

Kvällens facelook:


Berättar mer imorgon!!
2011-01-27
 17:10:01

muntligt tyskprov

Det började med Matte och jag fick reda på mitt resultat vilket jag är lite besviken över men vad gör man ?
På Svenskan fick vi göra ett test och sen fick vi piggelin, MUMS!!
Hade ju tysk prov idag, muntligt. Det gick faktiskt bra, prata lite med monica efter och hon sa att det var bra och att jag ska vara nöjd så då litar jag på det.

Sitter hemma och kollar på Las Vegas och väntar på måns. Har inte så mycket att berätta så hörs ikväll!!

PUSS // M

2011-01-26
 15:23:27

där föll min mobil i golvet...

Hejhej.

Sittter hemma på en stol just nu, ska ta på mig en kofta och sedan gå och handla. Skolan har varit bra förutom att jag var väldigt trött imorse så jag var inte på det bästa humöret. På so:n kollar vi på en film ''Plutonen'' den är faktiskt bra. Har haft rätt chill lektioner idag. Imorgon har jag tyskprov så jag får se till att öva lite idag. Det känns tråkigt att behöva göra läxa varje dag men men får se om jag går ut sen.

Hoppas ni har haft en bra dag // M

2011-01-25
 17:58:10

ingen rubrik

Haij. Dagen började med att vi fick sjunga för Marcus på tyska eftersom han fyller år och man måste alltid säga vad man vill på tyska alltså blev det en tysk vi gratulerar eller vad man säger. Ska ha muntligt prov på torsdag och det känns väl sådär.

Vi fick ut det nationella provet som är 2 år gammalt eller 1 kanske som vi gjorde för att prova på och jag fick VG. Det känns rätt bra inför nationella prov i svenska iallafall.

Hade även matte-prov idag, VG-MVG delen och faktiskt så vet jag inte hur det kändes. Ärligt talat så tror jag inte det gick så bra men jag gjorde mitt bästa.

På gympan hade vi friidrott och idag var det faktiskt roligt! Konstigt när jag förbättrade mig hela tiden. Hoppade längdhopp, först så blev det 3.60 sen 3.70 och efter några hopp blev slutresultatet 4.10!! HELNÖJD. Men om man ska få MVG som tjej i längdhopp eller va det var så skulle man hoppa 4.50 vilket jag tycker är FÖR LÅNGT! Men det visade sig att man faktiskt kan klara det eftersom Jennifer hoppade 4.55.

Efter länghopp gick jag över till att stöta kula, stötte 3 gånger och den 3:e gången stötte jag 8.84, fick verkligen en chock när jag såg de siffrorna framför mig, det var till och med så att jag high fiva med stefan!!!

Hhaa, när jag kom hem så träffade jag jenny en stund och nu sitter jag här och pluggar tyska och ska göra lite so.
Hoppas ni har haft en bra dag!

KRAM // M

2011-01-24
 18:49:18

blomman har växt

Tja.

Började med musik i skolan, höll på med nån historia som inte var så intressant. Fick ut våra no-prov på no:n och jag fick Vg så jag är helnöjd!

På tekniken har vi kul som vanligt, är snart klar med huset tror jag och jag hoppas på högre betyg denna terminen. Jag tycker att jag mest har hängt med killarna idag, vet inte riktigt var de andra har tagit vägen men det gick lika bra. Har haft rätt chill lektioner och inte så många heller för den delen.

Träffade jenny en stund innan, alltid lika trevligt. Har pluggat lite matte och jag vet att om jag råpluggar nu så kommer jag få hjärnsläpp imorgon som jag fick förra gången så jag pluggar lite i perioder.

Händer inget speciellt idag och jag vet inte vad det är med denna dagen men helt plötsligt så känner jag inte för någonting, är inte på humör så blir nog ingen update mer idag.

Ha det bra // M
2011-01-23
 14:04:15

ARBETE ELLER PROV?

Sitter och försöker plugga men jag har ingen lust alls. Försöker tänka om jag ska göra ett arbete eller om jag ska göra ett prov? Jag suger på båda två så det kvittar egentligen ;).

Men ska plugga lite mattesnart, har prov på tisdag eller onsdag.

Idag händer nog inget särskilt, bara chilla!

KRAM
2011-01-23
 00:23:00

COD

Idag vaknade jag vid 12 och vid 2 stod jag och måns och väntade på bussen in till Malmö. Skulle byta måns armband men så hade vi sån otur att affären hade stängt 10 minuter efter när vi hade kommit dit. Men då bestämde vi att  gå inte på McDonalds med en kö som var 500 m lång. Danskarna hade övertagit donken. Var sjukt många danskar som var målade i ansiktet med sin flagga och ja allt möjligt. Varför de hade invaderat malmö har jag ingen aning om, som ni kanske vet pågår handboll nu men inte skulle danmark spela idag väl?

Men till slut fick vi vår El maco Grande och Chicken El maco Grande. Den var super god, så det var ett prima val! Efter vi hade käkat stack vi till Triangeln, där möttes vi av ett 1000 meter långt folktåg som gick någon minnessak för någon eller vad det var så det har varit fullt ös i malmö. På triangeln skulle vi se om affären låg där men nä det gjorde den inte, så vi gick och handla en glass sen var det bara att hoppa på bussen och åka hem.

På kvällen har jag varit med Måns och Erik och vi har kollat på film och spelat COD, haha det var ändå kul och ja man får damp när man blir skjuten hela tiden! Tyvärr kan jag inte säga att jag var så bra men kämpade ;)

Nu kollar jag på Harold And Kumar go to White Castle. Har sett den innan och den är faktiskt riktigt ball.

KRAM ///M

2011-01-21
 20:36:57

humöret..

Skit chill i skolan idag, har inte haft många lektioner alls och fick dessutom sluta tidigare. Efter skolan stack jag och fredrik hem till jenny för ombyte och lite sånt. Vid 4 stack vi in till stan till Big Bowl och Bowla, hah det var fan ball men jag kom sist båda gångerna även om jag fick strike en gång! Man har ju inte tur i allt.

Efter bowlingen så stack vi till china box och år där, mättsom man blev.

Fick en åktur i en kundvagn idag igen, jenny satt även i den och åkturen gick galant men när jag skulle gå av så gick det inte lika bra, knäa jenny i huvudet, det var inte meningen!

Nu sitter vi hemma hos mig och kollar på 101 dalmatiner.
Hoppas ni har en bra fredagskväll

//M
2011-01-20
 21:30:47

Drottning Blanka något för mig?

Sitter framför datorn och tv:n samtidigt. Har precis duschat så sitter här ren och fin. Jag och Jenny åkte till malmö innan vid 5 tiden, gick in på hanza så länge tills klockan blev närmare sex och under den tiden så hittade jag en kofta som jag köpte! Det var rea så ett riktigt fynd.

Besökte ju Drottning Blanka på Öppet hus, jag tror vi var där i kanske 5-10 minuter. Fick lite information om SAmhälle Beteende vetenskaps linjen. Tyvärr var nog inte den skolan något för mig, det var något i mig som bara sa nej. Skolan är rätt liten, för liten för min del, går gärna på en skola som har fler elever och fler killar dessutom, jag hade inte velat gå med bara tjejer, lite tufft tycker jag.

tack för idag jenny, du är underbar!

Kram // M

2011-01-20
 16:33:30

Malmö

Skolan har varit ja inte så bra med tanke på att jag fick hjärnsläpp på provet så fick inte så bra resultat. Får prestera bättre på Vg-Mvg delen istället.

Hinner inte skriva långt inlägg, ska snart ta bussen till malmö med jenny, vi ska gå på Öppet Hus på Drottning Blanka men här har ni en dagens outfit:

MY
2011-01-19
 15:40:15

a taste of choklad.

Sitter med ett marabou choklad i handen och bara njuter av smaken. Vaknade upp idag och fick en otrolig mensvärk som dock inte har gått över än. Skolan började med (hjärnsläpp) , kommer inte på vilken lektion jag hade först. Haha, jo matte! Imorgon är det matteprov så idag blev det bara en massa repetion. På so:n fortsatte vi med kubakrisen, antingen ska jag göra ett arbete eller ett prov, måste bara tänka ut vilket av dom jag är bäst på. Som tur är det ett tag till innan dess.

Fick reda på idag att vi kommer ha fysik i natinella prov på no:n, säger bara usch!

Gympan idag hade vi handboll, hah blev lite förvånad att jag gjorde mål men som straff fick jag två bollar på mitt lår som inte var lika härligt. Ville bara slå ner Oskar.

Som sagt så är jag hemma och tänkte ta det chill nu sen göra matte.
Ha det bra! // M

2011-01-18
 17:12:29

PROMENAD PROMENAD PROMENAD

Tja.

Skolan har varit helt okej. Började med tyska där vi hade läxförhör som gick bra sedan hade vi klasstid. Funderar på att åka till Vallåsen med klassen, har aldrig stått på ett par skidor så det hade säkert varit kul.

På svenskan hade vi ett gammalt nationellt prov så att vi kunde öva lite. Det var faktiskt inte så svårt.
På torsdag ska jag ha matteprov, g-delen så borde egentligen göra lite matte men har ingen lust så väntar en stund till innan jag sätter pennan i handen.

På gympan hade vi handboll och eftersom jag är tjej så fick man inte bollen i sina händer ofta. Men det är inte den bästa sporten heller, haha.

Sitter bara hemma och tar det lugnt, denna veckan blir det bara lugnt, har inget planerat förutom på fredag men det kan jag berätta då!

Hoppas ni har en bra dag // M

2011-01-17
 15:46:32

Dagens Outfit:

2011-01-16
 14:50:07

patetiskt

Igår (lördag) , var jag med månsan, chillade, lagade hamburgare som blev prima! Vaknade upp hos honom också och kom hem rätt tidigt. Har prov imorgon så måste plugga idag. Min söndag har faktiskt varit mer underhållande vad jag trodde den skulle bli eftersom en random tjej hoppade på mig på facebook, har ingen aning vem tjejen är men hon påstår att jag har kallat henna fjortis som är då falskt men sedan gick hon långt utför ämnet och börja säga andra saker, men en 12 årig brukar hålla på så. Det slutade med att hon tog bort logginlägget eftersom jag sa att mina vänner läste vår konversation som att det var någon slags bio. Hah.

Men nu håller jag på att läsa min bok, sjukt bra och jag har faktiskt kommit långt.
annars idag ska jag bara plugga kanske gå ut en promenad med jennt ikväll! :D

PUSS ha det bra //M

2011-01-14
 23:34:00

long night in..

Min dag började med att jag var med Fredrik, kollade på tv och bara chillade. Sen mötte jag upp Erik när fredde stack och så gick vi hem till månsan, chillade med tv:n där och så. Sedan kom även fredde och det var tänkt att matilda med skulle vara med men så blev det inte. Men vi hade iaf mys hemma hos måns men jag var redigt trött.

Nu sitter jag här och tänkte snart läsa min bok, den är sjukt bra, man vill inte sluta.


Hoppas ni har haft en bra fredagskväll!! //M
2011-01-14
 17:18:44

fredag

Sitter hemma hso mig med Fredrik och kollar på Family Guy. Wippi. Senare så ska jag även träffa, matilda,måns och erik vet inte om nån annan också ska vara med. Vi får se vad som hittas på ikväll!!

Puss //M

2011-01-13
 19:52:26

två biler frå somras


Bild från i Somras, Blond/orange hårig  och BRUN som in i. Saknar det!!




2011-01-13
 15:47:14

torsdag den 13 januari

Denna dagen var mycket bättre men har inte så mycket att berätta för det har inte hänt nåt spännande. Är bara sjukt trött. Har inte hänt så jätte mycket faktiskt, jakob fyllde år idag så grattis!!

Idag ska jag bara vara hemma och plugga lite.

Imorgon är det äntligen fredag igen, då ska jag nog träffa erik coh fredrik.

Ha en bra dag! // M

flippbild..

2011-01-12
 20:55:51

''Det ska bli ett sant nöje att döda dig''

Usch, har huvudvärk! Ska snart lägga mig ner i min säng och läsa och sedan släcka lampan. Säger godnatt till bloggen nu!

Godnatt //M
2011-01-12
 18:13:39

blå himmel

Min skoldag har varit tummen ner. Har inte varit på humör idag kan jag säga. Så har inte så mycket att säga om dagen eftersom det inte har hänt något. Efter skolan gick jag med felicia hem och vi käkade plättar och jag tog glass och sylt också men vad kunde ni tänka er? (A)

Somna även där hemma en liten stund eftersom jag var sjukt trött men jag har piggat upp mig nu och ska snart käka.

Känner verkligen att jag måste börja träna snart. Hahah jenny och jag tar nog tag idet snart eller inom några dagar.. :D

Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi imorgon så kanske jag har lite mer att berätta.

PUSSSSSSSS //M


2011-01-12
 06:55:30

The resturant

Jag berätta aldrig igår om min kväll. Hann inte, var as trött så jag gick och la mig och läste. Men vid 7 lite över kanske  var vid på ''Hickorys'' eller hur det stavades, mysigt ställe! Jag beställde fläskfile med pommes, det var jätte gott och magen blev fullproppad mne bara den ena ;) Vi funderade på att beställa in efterätt också och det gjorde jag och måns. Vi tog en brownie med vaniljglass och kolasås, den var sjukligt god.

Hade jätte trevligt!!

När jag kom hem så gjorde jag i mig i ordning och sedan läste jag i min bok.

Borde börja klä på mig och sånt nu så jag inte blir lika stressad som igår. Ha det bra!

PUSSS //M

2011-01-11
 22:24:52

Godnatt!

2011-01-11
 15:27:08

..

2011-01-11
 13:55:00

when you and i collide

Kom hem från en rolig men jobbig gympalektion. Vi hade ''Bomben'' som den heter och ''SkoBandy'' haha jag och jennifer var sjukt grymma! ;)

Har inte så hänt så mycket i skolan förutom att Tim Lassen har skrämt mig 100 gånger idag.

Just nu sitter jag bara och chillar, ska snart gå ner och stryka min skjorta och ta på mig andra byxor. Ska på resturang idag med måns familj eftersom han fyllde år igår, så det ska bli kul!

Ha en bra dag och kväll !! //M

2011-01-10
 18:27:58

a beautiful morning.

Skolan idag har varit bra, mycket skratt från mig, har ju varit så sjukligt trött att jag varit pigg och jag har varit helt galen. Hahha. Har inte haft så många lektioner så det har varit rätt chill. Min pojkvän fyller år så Grattis till honom, jag gav han ett armband och toffefe eller hur det stavas.

När jag och Matilda kom hem kollade vi först på tv sen färgade hon mitt hår och det blev bra tyckte jag. Måns kom även hit vid halv 5 för att få sin present och chillade lite vid tv:n också sen var han tvungen att gå igen.

Jag har även lånat två nya böcker idag, kommer dock inte ihåg vad den ena heter men lånade ''Det ska bli ett sant nöja att döda dig'' med Magdalena Graaf.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se vad som händer!

PUSS // M

2011-01-10
 07:26:10

Tjugo över 6..

Det har varit en lång natt, har bara legat och blundat och ingenting har hänt. Klockan blev 12 , sen blev klockan 1 och då var jag tvungen att ta upp en bok men det värsta var att jag hade bara kemiboken så jag satt och läste 16 sidor i den. Sen försökte jag somna igen, vred och vände på mig men inget hände så tog upp datorn och satt där en halvtimme. Sedan försökte jag somna igen och jag tror jag somna vid tio över 3 eller något sånt. Vaknade igen tjugo över 6, kände som jag hade somnat 5 minuter eller något.

Sitter och lyssnar på musik, ska sminka mig sen drar jag till skolan vid tjugo i.

Ha en bra dag! // M

2011-01-09
 19:20:24

Imorgon börjar det igen ..

Hos mormor fick vi lite att äta och min middag bestod av frukt! Haha mn det var sjukt gott och jag är inte så hungrig men lite glass blir det senare och det smälter alltid ner i magen!

Men det var trevligt där, jag lekte med min kusins barn (ludvig), awh han är så söt!!
Sitter hemma nu och har handlat hårfärg, så jag ska färga håret imorgon eftersom ingen kunde göra det idag. Jag längtar, haha sjukt att man kan längta men jag gör det.

Skolan börjar imorgon, detta lovet gick ju snabbt. Bara en termin kvar på grundskolan sen blir det gymnasiet!

Ska försöka att lägga mig lite tidigare idag men jag har skit svårt för att sova på nätterna så det kanske blir dyngna inatt..

2011-01-09
 14:06:46

Glitter

Satte klockan tio i 1 idag eftersom min mormor fyller år så ska vi hem dit! Tänkte färga håret idag så ska se om någon kan och vill göra det! Men vi hörs senare.

PUSS //M

2011-01-09
 00:45:22

the near and the dear one

Så nu kan jag berätta om min dag lite mera. Jag åkte in till stan vid halv 1, träffade jenny på busshållplatsen så vi höll varann sällskap på bussen (det läte gay). Men iaf så hoppade jag av vid Hanza och gick direkt in på Gina TRicot för att se om jag hittade en tröja och det gjorde jag! Ni fick se bild innan. Gick även in på H&M eftersom jag hade lite pengar kvar på presentkortet och där handlade jag underkläder, sen var det bara iväg och kolla i alla affärer efter något till måns och till slut hittade jag men vi får väl se. I väntan på bussen var det två fulla gamlingar som stod och larva sig och sen helt från ingenstans står det plötsligt en man och stirrar på mig hela tiden, riktigt skumt!

När jag kom hem bytade jag om och fixa mig sedan begav jag mig hem till måns. Chillade och sånt, sedan käkade jag där! Det blev både förrätt, varmrätt och efterrätt! Det smakade jätte bra! Så har bara tagit det lugnt ikväll.

Imorgon (eller rättare sagt idag) så fyller min mormor år så vi ska hem till henne!

Hoppas ni har haft en bra kväll!!

PUSS //M


2011-01-08
 16:06:06

Better picture

2011-01-08
 15:55:27

over all

Det blev en tröja handlat och underkläder i stan och en present till måns också! Hinner inte blogga nu men här får ni en bild, det är även tröjan som jag köpte.

2011-01-08
 11:24:12

Malmö

Vaknade tjugo över 10. Helt otroligt eftersom jag alltid går upp vid 1 eller 2 men i för sig så ställde jag klockan idag för jag ska till stan och ska hinna med 12 bussen som går om en halvtimme. Så jag får fixa mig nu!

Hörs när jag kommer hem!
PUSSS //M

2011-01-08
 00:22:17

the man who can't be moved

Kvällen blev inte som tänkt utan det blev bara jag och Felicia. Vi handlade godis och kollade på en film. Mys!
Nu sitter jag hemma och kollar på tv. Ska till stan imorgon, faktiskt själv, det är skönt så kan man tänka lite också på allt möjligt. Alltid bra med lite tid för sig själv. Annars imorgon ska jag träffa måns, ska käka där hemma också.

Förresten så hittade jag min Kamera så det kommer antagligen upp fler bilder på bloggen!!

PUSS //M



2011-01-07
 15:56:27

dagens outfit


2011-01-07
 13:30:56

Hunger

Godmorgon, vakna för 10 minuter sen och jag är fett hungrig! Ska ner och ta nåt att käka.

Idag blir det träffa jenny ponken, cassi och Felicia! Fina tjejer det.
Jag börjar få lite ångest med tanke på att skolan börjar snart.

Frästen så verkar vädret mycket bättre idag så man kanske kan gå ut idag ;)

// M

Har inte letat upp min kamera ska göra det när jag käkat frukost!
2011-01-06
 23:28:18

She will be loved

Haha min ''frukost'' blev pannkakor!! Haha men det var skit gott speciellt med glass och lite sånt på. Har bara haft en chill dag med måns, mys. Eftersom jag blev facerapad idag igen så undrar jag om jag kommer bli det imorgon också ? Haha. Nu är klockan halv 12 och jag kollar på Criminal Minds och sjunger till ''She will be loved''. Hoppas jag kan sova inatt, men jag har ju fått 100 tips från min far och broder vad jag kan göra så det ska väl gå bra.

Lite tråkigt att det regnar nu så hoppas på bättre väder imorgon.
Imorgon ska jag träffa Jenny och Cassi och kanske Felicia.
Hoppas ni har haft en toppen kväll!!

PUSSS //M
2011-01-06
 13:04:19

Godmorgon!

Sitter nästan nyvaken här framför datorn. Får snart gå ner och käka något men jag vill bara vara kvar i min säng. Hhah. Jag antar att det har snöat lite eftersom man inte kan se så mycket ut från mitt snedtaksfönster.  Hur länge ska vi egentligen ha vinter? Det räcker nu!

Idag så ska jag träffa månsan, alltid kul! Får se vad som hittas på idag, vädret verkar ju inte så frestande av det jag kunde se precis.

Ha en bra dag , så hörs vi senare!
//M





2011-01-06
 00:29:35

The last song

Stack hem till matilda på kvällen, dock utan Emelie. Men jag och Matilda käka lite kakor satt oss ner och kollade på tv och sedan film. Märkte att jag hade blivit facerapad och jag trodde att det var min bror men det var tygligen min pojkvän, haha!! Men det var ball iaf. Hade en jätte trevlig,kul och mysig kväll hos matilda.

Nu kollar jag på two and a half men.

Tjingeling // M

2011-01-05
 19:32:18

Kameran, var e du ?

Gick upp halv 11 idag, tidigare än vad jag brukar! Men som sagt jag skulle till stan med Matilda, emelie och Sara så fick ställa upp med att vakna lite tidigare.  Emelie var lite förvirrad och hade kollat upp fel buss men som tur var så kom 146 fem minuter senare. Stack in till éntre och det första vi gjorde var att gå till BK för de var skit hungriga. Sen blev det shopping!! Jag handlade 3 tröjor och jag är nöjd! Haha helt från ingenstan börjjar matilda flabba och jag bara vad e det, hon bara laserturken är där. Jag bara vaAaa? Haha skit ball!

Ni kanske får se bilder på mina klädesplagg om jag hittar min kamera, har blivit av med den så får leta upp den senare ikväll.
Kom hem vid 6 och nu har jag nästan precis ätit hamburgare. Ska träffa Emelie och Matilda tror jag snart.

Ha en bra kväll! PUSS // M


Bjuder på en gammal bild! Saknar!!
2011-01-04
 13:31:47

Den 4 Januari 2011

Då ska jag börja göra vid mig för sedan träffa Emmy, sjukt längesen jag träffade henne så det ska bli kul!

Idag fyller Erik år, så ett  stort grattis till honom!!

Ha en bra dag!! // M


2011-01-04
 00:02:44

Hot dog

Vaknade upp hos månsan, var skit trött och klockan var 12. Låg kvar i sängen en stund sen gick vi upp och åt frukost. Kom hem vid 3 eller lite innan. Bestämde mig för att träffa felicia en stund innan hennes träning och det gjorde jag, men hann tyvärr bara träffa henne i 2 timmar.

vid 7 kom några knastar hem till mig, snackade och kollade på tv, erik valde en film och det var inte vilken som helst utan det var den skummaste filmen jag har sett! Hhaah. Har iallafall chillat med dom hela kvällen och vid 11 drog vi till Statoil och käkade korv, haha det var mumsigt.

Nu sitter jag här framför datorn och jag tänkte sätta på en film som heter ''True Romance''.
Imorgon ska jag träffa Emmy som jag inte har umgåtts med på skit länge så det ska bli kul!

//M


Använder dock denna tröjan bara när jag sover (A)
2011-01-02
 13:37:55

Vackert.

Idag ska man träffa älsklingen, ska nog sova där också!
Vet inte om jag kommer att blogga mer idag men annars hörs vi imorgon, ni får ha en bra söndag!



2011-01-02
 13:33:08

Outfit:



2011-01-02
 01:36:02

2 januari

Godis har gått ner galant i magen idag!

Kvällen spenderades med underbar Felicia, kollade på tv och bara snackade. Jätte trevligt!
När jag kom hem satt jag på Step Up, skit bra, hah man fällde ju en tår när de sköt lillebrorn. Hade tänkt att gå och lägga mig nu.

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll!!

PUSSSSSS // M
2011-01-01
 18:41:57

allt från ingenstans

Det blev knappt något lagat hos matilda igår eftersom hennes pappa hade gjort köttet så vi behövde bara sätta in potatiskroketter i ugnen. Maten blev jätte god! Satt och snacka och fixa till oss lite. Sen blev det kladdkaka till efterrätt och den var supergod.

vid 8 kom månsan och halv 11 var jag, emelie,matilda,felicia,julia och måns på bussen till höllviken. Stack på fest till Nadja som Emelie känner. Klockan 12 stod vi där ute och kollade på när två personer smällde raketer. Hhaha efter det stack jag och måns till bussen.

Idag känns det som det är söndag men det är tydligen lördag. Haha, har inte gjort så mycket idag, träffade jenny innan , så vi har kollat på film och ja hon sov lite också. Så söt!
Ska kanske träffa Erik, Fredrik, Måns, jenny och felicia men vi får se vad som händer.