2011-09-24
 14:40:11

24 september

Har haft en bra vecka, känns som det har gått skit fort! I fredags hade vi studiedag så i torsdaqs stack jag och cassi till hennes kusin och hade det trevligt. Igår var jag med cassi och moa , chillade lite hemma hos mig sen stack vi till Oscar där hampus, oscar,elias och david var. Typ vid två lite över hämtade moas kusin oss och körde oss till donken, hehe så sjukt nice!

Vaknade vid 2 och jag pallar inte göra mig i ordning, idag ska jag träffa måns och cassandra!

Hoppas ni får en bra lördag.




Min håruppsättning som jag gjorde inför föräldrarmötet.
2011-09-14
 17:24:21

14 september

Idag var första dagen på Frans Suell för mig, började i en helt ny klass där jag inte kände någon eftersom min kompis går i den andra klassen och där var fullt!
Kom till skolan och fick träffa några från klassen , det var några stycken som inte var där idag så de träffar jag väl såfall imorgon. Snackade med några tjejer och ja de som var där idag verkade jätte trevliga så jag tror detta blir bra! Hade bara 1 lektion idag eftersom lärarna var sjuka så vi kunde inte ha lektioner alltså slutade jag klockan 11 idag så det var chill.

Åkte hem och käka sen fika jag med måns och sen lämna jag tillbaka dator och böcker till sunds och sen fixa jag ett skolbusskort så nu behöver jag inte betala. SKÖNT!

Ska träffa jenny sen ikväll och kanske powerwalka! Haha.


Ha det bra! / M

2011-09-13
 21:02:52

Frans Suell

Idag var jag inte på min vanliga skola. Besökte Frans Suell - Frisör och tyckte det verka skit ball därför har jag gjort ett omval och börjar troligen där imorgon, sitter och väntar på besked av syon just nu.. hehe!
Hamnar i cassandras parallelklass och hoppas det blir bra.

Har även träffat måns idag, bara tagit det lugnt och mysigt. Är riktigt trött, vaknade hundra gånger i natt så jag lär väl somna tidigt idag!

Imorgon är det väl skola och sen vet jag faktiskt inte vad som händer, kommer antagligen få läxa eftersom jag börjar på en ny skola lite senare än de andra..

Ha det bra!

2011-09-10
 13:43:50

sunds inspark 2011

Inspark igår då! Alla var helt okoncenterade i skolan så alla lärare har varit helt sura. Haha!

Vid tio över 1 stack jag och erica hem till mig, bytte om osv. Sen stack vi till parken där de flesta 1:or var och krökade och jag fick ju både vin, cider och öl över mig, sjukt najs. Sen stack vi till statoil och mötte upp våra dagmammor sen stack vi till insparken. Jag vet inte vad jag hade på mig men allt möjligt fanns på mig, ketchup, senap, ättika, bajs, ja massa skit. Men det var sjukt ball för min del iaf, det kanske inte var så kul i med att vissa fick gå till vårdcentralen och sjukhuset och ja.

Efter insparken fick vi duscha satans mycket men nä inte gick det bort för det och inte nog med att jag hade lite kvar i håret utan de hade tydligen sprutat hårfärg i mitt hår så jag har lite svart i mitt hår! NAJS.

Vid 8 stack jag,moa, cassi, matilda och erica till Cendré och förkröka sen vidare till strandbaden vd halv 12, där var det inte så ball eftersom musiken var kass..

Hade en bra dag och kväll annars iaf!

2011-09-08
 21:36:18

8 september

Har haft en rätt bra vecka. Fick dock gå hem från skolan, hade världens mensvärk, kunde inte koncentrera mig!

Imorgon kommer dagen jag har varit taggad till i några dagar, det är inspark på vår skola och därefter insparksfest på strandbaden och det ska bli så sjukligt ball!!

Kommer antagligen mer uppdatering på lördag kanske lite bilder också, vi får väl se ;)


2011-09-03
 14:41:00

3 september

Ligger bara i sängen, ska kolla ett avsnitt av entourage sen tänkte jag duscha.

Igår var det överchill, skolan har varit chill hela veckan, slutade rätt tidigt så träffade måns efter skolan, käka kladdkaka och bara tog det lugnt. Sen på kvällen träffade vi Cassi, Moa, Erik och Veronica, rätt chill!

Måns stack för en stund sen, vi båda är typ halvt sjuka fast jag känner mig nog lite bättre än honom. Bara jag inte blir sjuk tills fredag för då är det insparken, jag ska va med!

Idag ska jag käka pizza med måns sen ska jag nog träffa moa och jenny! :D