2010-09-30
 22:11:32

Godnatt :*

Säger godnatt till bloggen nu , ska snart lägga mig i sängen och läsa min bok. Hoppas ni har haft en bra dag/kväll!!

PUSSS // M
2010-09-30
 21:44:33

Dagens Outfit:

2010-09-30
 17:58:20

Grått Vitt Randigt.

Tjena.

Sitter hemma hos felicia och är ganska trött. Vi har kollat på film, ''Shutter Island'' och jag somnade så jag missa rätt mycket så jag kom bara in i filmen lite senare och ingen av oss fattar någonting av den. Hhaha.

Tänkte dra till gymmet om ungefär 1 timme, det behövs eller jag ska nog bara springa 3 km på löparbandet.

Det har varit en lång skoldag. Första lektionen var Matte och där fortsatte vi räkna men jag hann inte göra så många uppgifter så jag ska göra det senare. Efter matten var det engelsk prov och jag kan nog säga att det var nog ett av de slappaste proven jag har fått men det är ju bara chill. Vi skulle översätta en liten text sen en till liten text och sen skulle vi bara sätta in rätt verb  meningar. Det var inte så svårt så jag hoppas det gick bra för det känns ändå rätt okej.

På svenskan fortsätter vi att jobba med tidningar och det är så tråkigt! Vi ska typ göra det i en månad..
På no:n hade vi ''läsförhör'' man kunde endast få g på detta testet och sen om man fick g på det så får man göra vg-mvg delen. Det blev 8 frågor och jag svarade på alla och det kändes riktigt bra  faktiskt.

Fick även ätit lite glass idag! alltid gott med glass!!

PUSSSSSS // M


2010-09-29
 19:33:25

plugg&mer plugg

Nu har jag kämpat med matten och har två uppgifter kvar som inte ens min pappa kan hjälpa mig med så får göra dom i skolan imorgon. Ska bara snabbt öva glosor nu sen drar jag hem till mamma och sätter mig vid tv:n en stund sen får jag väl fortsätta att träna och träna inför provet imorgon!!

Ha en bra kväll, puss // M
Vill bara notera att jag har glasögon när jag läser sitter vid datorn och tv:n!

,
2010-09-29
 16:01:22

Du har mail..

Tjena!!

Klockan är 4 och jag är fortfarande död i kroppen efter 3 km på gympan. När jag sprang så krampa det i magen sjukt mcyket kunde knappt springa men fick ändå bra tid. Sprang på 16,25 och det är bra för mig.

Hann inte göra klart matten idag så måste räkna lite sen. På so:n så läste vi i boken och gjorde uppgifter, haha jag och matilda hade så jäkla kul. Vi skratta hela tiden men vi visste aldrig varför. På no:n övade vi till ''läxförhöret'' imorgon, det är ungefär ett prov , men det är bara g-delen imorgon och det är 2 punkter vi ska kunna , haha ska öva lite sen men det sitter nästan stensäkert i huvudet på mig. På tyskan satt jag och matilda och dilla, gjorde lite uppgifter och så.

Sen hade vi då gympa. Efter gympan stack jag hem och käka, nu sitter jag här. Ska öva på engelskan, vi har prov imorgon så ska gå in på glosboken strax. Idag kommer nog inte hända så mycket, ska nog träffa felicia lite senare ikväll!!

PUSSS // M







2010-09-29
 15:33:13

Eftermiddags Outfit:



Hade tröjan i skolan också fast inte joggingbyxor utan jeans. Sen hade jag nersläptt hår med lite lock. MEn såhär blev det eftergympan ;)
2010-09-28
 22:33:03

Godnatt älsklingar.

Nu tänkte jag säga godnatt till bloggen. Ska göra mig i ordning och hoppa ner i sängen och läsa ''Låt den rätte komma in''. Som nästan alla vet så hatar jag att läsa men jag behöver faktiskt göra det för att bli bättre. Haha sådant är livet men jag tror att denna boken är rätt intressant så vi får väl se hur det går. Men vi hörs imorgon,

Puss&godnatt // M

2010-09-28
 22:26:21

Yesterdays dresscode:

2010-09-28
 19:05:12

i be happy for you

Hej.
Sitter hemma hos måns och tänkte att jag måste uppdatera nu.

Skolan har varit rätt chill, svenskan jobbade vi med tidningar, matten fortsatte vi räkna och det gick jätte bra. Tysk förhöret gick väl ganska bra och till sist hade vi gympa, haha det var skit kul!!

När vi slutade stannde jag kvar på läxhjälpen sen stack jag och måns hem till mig. Chillade åt lite choklad och sen käka vi pannkakor här hemma med grädde och sylt. Mums vad det var gott må jag säga!!

Men vi hörs lite senare , pusss :* // M
2010-09-27
 20:19:11

I was made for you

Klockan är kvart över 8 och det är redan paus i idol?. Jaja, janine har precis sjungit och jag tyckte inte hon var sådär jätte bra men alla har väl sina egna åsikter.

Jag har gjort läxa men har inte hunnit göra så mycket för först skulle jag lägga in 85 glosor i glosboken sen öva på dom 85 glosorna sen fick jag lägga in 20 verb på tyska och böjelserna sen öva på det. Jag får ju pausa lite nu.

Har jätte ont i huvudet så tänkte ta lite vatten och ett päron. Mums! jag älskar frukt!
Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!!

PUSSSSSS // M
,




2010-09-27
 16:06:56

plugg

Sitter hemma hos felicia nu, vi tänkte plugga men vi får väl se hur det går. Har verkligen ingen lust att göra läxa.

På tekniken idag fortsatte vi med våra hus och det går faktiskt bra, har kommit en bit på vägen.
På so:n var jag så sjukt trött så jag hade kunnat somna vilken sekund som helst eller så var det bara för att det var tråkigt. Hahha.

Jaja, bloggar mer ikväll, pusss på er!! // M





2010-09-27
 09:00:25

måndag

Sitter i skolan och har en liten håltimme på 40 minuter. Har haft musik, det gick faktiskt bra!
Ska ha No sen, vi får väl se hur det går...

Idag kommer jag nog bara sitta med läxan , riktigt tråkgit mend et behövs göras.

Ha en bra dag sötnosar!

PUSSSS // M
2010-09-26
 18:09:08

Sunday

Har nyss duschat och ska snart käka. Mums!

Jag och måns bakade kladdkaka innan, den blev skit god och så lite glass till det! Perfekto! :D
Kollade på repris på idol och mös lite. Hihi.

Stack hem vid halv 4 , när jag kom hem satt jag mig direkt med mina läxor. Har så sjukt mycket denna veckan men har ändå hunnit en del idag. Får fortsätta imorgon jag orkar inte sitta hela kvällen med läxan så jag ska ut och träffa jenny sen. Trevlans!!

Nu ska jag snabbt lägga in lite glosor på datorn sen käka , pusss // M

2010-09-26
 12:19:36

don't let me go.

Hej.

Igår träffade jag hampus, måns och erik. Trevlans , vi kollade på Hata Göteborg. Haha den är as ball!
Handlade lite gottis sen vid 9 tiden lämnade vi dom och stack hem och kollade på Norbit. Hihi.

Vaknade upp hos måns, vi tänkte att vi skulle baka men jag vet inte hur det blir? ;)

Annars idag ska jag bara göra läxa, man får ingen fritid av skolan.
Hoppas ni får en bra söndag.

PUSSSSS //M
2010-09-25
 13:51:47

Saturday

Tjenna!!

Klockan är tio i 2 och jag har fortfarande inte gjort mig i ordning. Vaknade lite över 12 , då gick jag upp och käka frukost sen hoppa jag in i duschen. Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik, tänkte snart göra mig i ordning. Idag ska jag träffa Jenny, Hampus, Måns och Cassi tror jag. Hinner inte blogga mer idag tror jag, ska sova hos månsan så jag bloggar antingen ikväll eller imorgon.

PUSSS // M
2010-09-25
 13:49:04

Gårdagens Shopping:

Detta köpte jag då igår + två par tight och ett par trosor.





2010-09-24
 19:50:12

Shopping med älskling!

Heej!

Har inte kunnat blogga idag så får göra det nu för jag hinner inte blogga sen heller.
Skolan började med 20 minuters svenska. Ändå chill, vi läste bara i en bok som heter Svenne.
Jag har damp på vår engelsk-lärare. Det är såhär att vi hade skjutit upp vårt prov en vecka men eftersom vi ska ha två andra prov då också så får vi ha det nästa vecka och det säger hon idag. Sen så ger hon oss det vi ska öva på och då menar jag ungefär 8 sidor i workbook som vi ska kolla igenom och lite så sen 3 texter vi ska kunna + glosor till det och vet intr hur många det var men många var det! Sen gav hon oss verb, sammanlagt med böjelserna till det så blir det 495 st. Hur f*n ska vi kunna komma ihåg allt detta!?

Fick ta mig samman och börja nästa lektion. Det var slöjd, jag har syslöjd och håller fotfarande på med min tygkasse. Tycker faktiskt att det är kul och hoppas den blir bra!
På So:n hade vi nutidsorientering, sedan ''lekte'' vi eller vi gjorde Land och stad.

Efter skolan stack jag och måns in till stan, fick shoppat lite. En tröja, en skjorta, trosor, tights sen var det nog inget mer. Ska spara lite pengar nu så jag har tills nästa månad också.
Träffade även på Felicia och Julia i stan och även Natti och Erica! Trevlans.

Nu sitter jag hos måns och han käkar , ska kanske se idol, vi får väl se.

Hoppas ni får en bra fredagskväll för det kommer jag ha!!

2010-09-23
 21:47:03

Idol 2010

Kollade på idol innan. Shiit, ingen av mina favoriter var ju bra ens. Men det får väl gå bättre sen hoppas jag om de går vidare. Efter idol blev det in i duschen och nu segar facebook över mycket!

Men jag tänkte säga godnatt till bloggen så hörs vi imorgon kväll när jag har varit i staden och shoppat!! :D

Pusss puss // M
2010-09-23
 19:48:54

Is it anybody out there ?

Hela dagen har jag spenderat min tid på att göra läxa. Men är faktiskt glad att jag gjorde det för jag är klar med matten men tyskan får jag öva lite mer på. Glömde No-böckerna i skolan så det får jag göra på söndag eller nåt. Efter jag hade käkat så gick jag ut en runda , behövde verkligen frisk luft så stack ut ensam och bara gick. Det var jätte skönt!

Snart ska jag lägga mig framför tv:n och kolla på idol.
Imorgon är det fredag och helgen ser jag framemot!

PUSSSSPUSS // M


2010-09-23
 14:44:18

I'll go wherever you will go..

2010-09-23
 14:25:28

Elevensval

Tjena!!

Idag var det då elevensval och jag fick bild, vi fick fota med våra kameror, vi skulle fota vanligt foto framifrån och profilen sen ska vi då skicka dessa till läraren och göra massa saker. Kul var det faktiskt men jag känner att jag inte fastnar på bilder idag. Hahha vid 11 så åkte vi till Falsterbo för att kolla på en utställning där elever från vår skola och andar från vellinge kommun har ritat och gjort saker. Sen gick vi till konsthallen men det blev bara en titt på typ 5 sekunder sen gick vi ut igen.

Det fanns en liten affär precis bredvid så där snattade vi lite godis eftersom man fick lov att ta så vi gick in flera gånger. hahaa!!

Nu är jag hemma och jag tänkte göra läxan men skulle bara snabbt göra ett inlägg och lite bilder kommer säkert senare.

PUSSS // M

2010-09-23
 14:19:48

Dagens Outfit:

2010-09-22
 22:26:32

Fight for our right to love.

Nu tänkte jag berätta hela min dag eftersom jag inte hann göra det innan. Först började det med skolan då, hade matte och gjorde diagnosen, är inte färdig men snart. På so:n hade sofia skrivit upp massa ord på tavlan så skulle hon läsa meningar som tillhörde någon av meningarna så skulle vi ringa in det. Hahha det blev inte en lätt fight. Vårt lag låg under och vi knuffades och tog deras andra svar. hahaa det var så kul.

På no:n hade vi börjat prata om något nytt som jag knappt fattar något av ?
Jag var inte med på idrotten eftersom jag fortfarande har hosta och är förkyld så jag fick hjälpa till och mäta och skriva in resultat.

Efter skolan så gick jag hem och senare träffade jag Jenny och Cassi, satt oss vid willys och snackade och sedan kom även veronica. Mycket trevligt. Vid 6 så gick jag och veronica hem till mig för jag skulle laga hamburgare med min bror (linus), haha det gick faktiskt bra!!

Kändes bra och träffa veronica eftersom jag inte har träffat henne på jättelänge. Nu är det bara emmy också jag vill träffa :(.

På kvällen var jag iallafall med månsan, vi stack till toppen och willys för jag var tvungen och handla hem lite saker och måns skulle handla keeeeex till imorgon. Hihi, sen märkte vi att klokan var 8 och idol hade börjat så vi gick raka vägen hem till mig och kolla på det! Så det har varit en mysig kväll :*

Oj det blev mycket text men så blir det ibland!!
Imorgon är det elevensval och jag ska ha bild. Berättar mer imorgon.

PUSSSSSSSS PUSSSS // M

Jag bjuder på en jätte gammal bild!!

2010-09-22
 15:22:05

under pressure

Skolan har varit helt okej, har helt mycket läxa som ska göras men det får vi fixa. Gör bara ett snabbt inlägg nu för ska äta och lite så sen ska jag träffa jenny , cassi och veronica!!

Ha en bra dag , puss (L)

2010-09-22
 15:17:18

Dagens Outfit:


2010-09-21
 22:22:03

Blue as heaven

Känner mig på topp nu!

Kvällen spenderades först en liten stund med måns,jenny och jennifer, dom åt kebab så satt där med dom. Seeen stack jag och mötte felicia, vi gick en liten runda hem till mig och hämtade mina glasögon sen stack vi hem till Felicia och kollade på Idol & även lite på south park, haha fyfan vad vi har skrattat på bara några timmar. Haha vi är sjuka men det är alltid lika kul och träffa henne!

Nu har jag precis duschat och ska hämta lite dricka sen ska jag nog snart gå och lägga mig.

PUSSSS  // M

2010-09-21
 17:36:28

skopunkten

Kom nyss hem, jag och pappa har varit på skopunkten så nu har jag handlat två par nya skor!! Blev jätte nöjd. Kommer bilder nedan.

Nu väntar pastasalladen på mig! :)





2010-09-21
 11:07:27

Den döda vinkeln.

Hejhej.

Hemma idag igen, jag mår varken bra eller dåligt men känner mig helt konstig i huvudet. Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Gör inget speciellt, tänkte sätta mig vid tv:n snart.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, tänkte fråga pappa om vi kunde handla skor men vi får väl se. Ni får iallafall ha en jätte bra dag!!

PUSSSSS // M

Bjuder på en liten söt bild på mig och felicia! :D <3
2010-09-20
 20:35:08

KIll Bill 2 , Glass + sockerkaka!!

Måns skulle komma till mig efter skolan för vi skulle se ''Kill Bill 2'', vi såg ju 1:an i lördags. Jag tänkte att jag kunde ge honom en överraskning att jag bakar så jag bakade en sockerkaka. Haha vi är så söta båda två tänkte samma sak och när måns kom hade han köpt glass, förlåt måste dra till med en svordom nu men han är så jävla gullig!! Så det blev både glass och sockerkaka!! :D

Filmen var jätte bra men jag tyckte nog att den första var bättre. Det var iallafall jätte mysigt att måns var här när jag är sjuk. Nu har jag precis gjort tyska som jag har till imorgon, jag kanske kommer till skolan, vi får se imorgon bitti. Ska öva lite till på glosorna.

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll, jag har faktiskt haft det bra!!

PUSSS & KRAM // M

2010-09-20
 11:53:54

So Damn Beautiful

Tja.

Vaknade av att mamma kom in och väckte mig, stannade hemma från skolan idag. Känner mig bättre än igår. Eftersom detta har pågått länge med min hosta och så så fick jag en tid hos doktorn. Har varit där nu och de hittade ingenting så det var ju bra. Hoppas bara på att bli helt frisk nu.

Igår kväll så tänkte jag att jag kunde skriva om Fritid till svenskan. Vi har ett arbete där vi ska hitta på ett partinamn, hitta på en slogan och skriva om olika punkter. Felicia och jag har skrivit allting på alla andra punkter så vi tänkte att någon annan kunde skriva Fritid men det blev att jag satt och gjorde det igårkväll. Vad gör man inte för betygen. Hoppas nu bara det blir bra.

Nu sitter jag bara
här och chillar, måns kommer sen när han har slutat och då ska vi kolla på Kill Bill 2!

Hoppas ni mår bra!!

Pussss // M


2010-09-19
 18:52:14

Nä nu har jag blivit sjuk igen..

Tjena. Jag trodde att jag inte hade bloggat sen i fredags men det hade jag tydligen. Som sagt så var jag med månsan igår, vi fikade hos hans farmor sen stack vi hem till mig och åt lite kakor och spelade kort. Haha, jag åt middag hos honom också och på kvällen kollade vi film ''Kill Bill'' , faktiskt bra , ska kanske se 2:an ikväll eller imorgon. Jag sov även där sedan och vaknade upp vid 8 först , var typ övertäppt i näsan , kunde knappt andas ju. Sedan somnade jag om igen.

Vi slappa bara framför tv:n på morgonen sedan stack jag hem vid 2.
Jag har den rejäla hostan och är dunder förkyld, ont i huvudet och trött. När jag kom hem gjorde jag lite tyska sen kröp jag ner under täcket och somna, sov i typ 2 timmar sen skulle jag äta.

Nu chillar jag bara och får se hur jag mår imorgon bitti, om jag ska till skolan eller inte.


2010-09-18
 11:21:29

en helt vanlig dag.

Hann inte blogga igår, skolan var bra, hade 3 lektioner! Jag har hosta,ont i halsen och förskyld men jag mår bra ändå!! Efter skolan hängde jag med felicia hem, chillade där hemma , försökte komma på något att skriva om fritid på svenskan men ja det gick nog inte så bra. Senare kom hampus och vi stack ner till byn för han skulle handla mat.Vi snackade och sånt sen stack vi hem till mig och vänta på att jag skulle äta, så vi kollade på tv sålänge. Julia anlände även.


På kvällen så skulle vi ha filmkväll och måns kom även, när vi var på väg mot willys för att handla godis ringer Erik och Fredrik så de kom även senare och det blev fullt vid tv:n hos felicia. Hhaha. Vi kollade på Sorority row. Den var väl inget jätte bra men ja det funka och kolla på den.



Idag vaknade jag kl halv 11 för att det var ett jäkla liv därr ute (utomhus) , mopeder som körde utanför lägenheterna flera gånger (jag bor mitt i byn) Trodde det var ett race saom höll igång men när jag kollade ut var det 3 st. vilket liv...


Så ska snart hoppa in i duschen för det behövs. Senare så ska jag träffa månsan! :D






2010-09-16
 20:14:06

det liv som alla skulle vilja ha..

Idag har jag träffat felicia, vi stack hem till henne , käka lite och la in spexbilder sedan har vi bara snackat och så. Jätte trevligt! Felicia skulle samlas till sin match kvart i 6 så vi hann inte träffas så länge. Jag fick gå som uteliggare i byn och helt ensam, haha fy vad det var pinsamt!! Bytte om och sånt när jag kom hem och nu sitter jag hos pappa och kollar på idol. Har gjort matte men jag fattar typ ingenting så pappa har fått hjälpa mig så nu har jag tagit en liten paus, för det är så tråkigt!

hoppas ni får en mysig kväll. PUSSSSSSSSSSS // M

2010-09-16
 16:01:17

spexfoto

Det var skit kul idag. Alla i vår klass hade klätt ut sig så här kommere lite foton. Det kommer kanske fler senare när jag har fler bilder. Jag var då uteliggare.
























2010-09-16
 07:06:51

Godmorgon!

Inte varje dag jag hinner göra ett morgoninlägg. Vi vakna för en stund sen, nu ska vi snart käka frukost och göra oss i ordning till luffare/uteliggare. Vi testade igår och det blev skit bra! Vi kommer äga rum. HHahha, hoppas ni får en skön dag det ska vi ha! PUSSSSSSSS // M
2010-09-15
 17:52:12

Airplanes

Skolan har varit bra. Det gick faktiskt bra på matten och ska göra lite nu också. På so:n ska vi vara ett parti och sedan blir det debatt och sånt. Jag är med maci och emil och vi är folkpartiet. Så vi måste hitta massa saker de vill om skolan och ja. Var inte med på gympan idag, sträckte mig igår men det känns lite bättre nu.

Nu tänkte jag snart dra hem till pappa ska käka sedan göra lite läxa och packa mina saker för jag ska sova hos jennifer idag! Vi ska ju vara utklädda imorgon till skolfotot så vi ska fixa oss tillsammans. Det kommer bli skit kul!!!

Så vi hörs kanske ikväll eller imorgon!! PUSSSSS // M

2010-09-15
 17:49:15

Dagens Outfit:



2010-09-14
 22:30:09

foto











2010-09-14
 17:22:30

skolfoto

Idag så fotades vi, vi hade en jäkla diskussion på klasstiden eftersom vi ska ha utklädnasfoto på torsdag och det vanliga idag. Alla ville vara olika så vi bestämde att alla fick va varsin sak istället. Hihih, jag och jennifer har redan bestämt!! Vi ska vara luffare/uteliggare. Vi får väl se hur det blir. haha! Men som sagt tog vi det vanliga idag, vet inte om det blir bra men jag hoppas det!! Det enskilda blev iaf inte bra. Men men.

Vi tog även lite flippbilder eller två stycken sen blev det lite andra foton också, lägger in bilderna sen när jag har fått dom från Felicia (wonderfulwoorld.blogg.se)

Annars idag har skolan varit chill, eftersom vi fotades så hade vi bara 20 minuters svenska, sen blev det ingen matte, så man kan säga att jag har haft 2 riktiga lektioner idag!

Blev glad idag, på gympan så hade vi först stafett, sedan längdhopp och kula. Jag hoppade längre än vanligt. Sedan stötte jag kula och jag stötte 8.0 m, fick beröm av stefan och det är inte varje dag en elev får det ;)
Hah, har träffat jenny idag och varit ute med ludde, nu chillar jag bara ska kanske göra lite engelska sen så ska jag träffa måns! Ha det gitt!!

PUSSSSSSSSS //M

2010-09-14
 17:14:46

Dagens:



2010-09-13
 20:16:51

malin





2010-09-13
 18:19:04

every time....

Just nu har jag inget att berätta om skolan. Imorgon ska vi fotas, kulkul.
Har träffat matilda och felicia idag, chillat bara och nu ska jag snart äta. Sen ska jag och matilda ner till fotbollsträningen och lämna matchkläder. Efter det ska jag till gymmet!

PUSSS // m
2010-09-12
 22:06:23

älskling

Idag har jag varit med måns, vi stack till lund med hans föräldrar så köpte han lite kläder. TrevligtTrevligt , åt även där hemma och sedan har vi bara chillat. Ätit glass och spelat kort. Hah älskar månsan (L)

Nu lyssnar jag bara på musik och så, imorgon är det skola och jag har bestämt att jag ska till gymmet efteråt! :D

PUSSSSSSS // M

2010-09-12
 21:59:13

some pictures,

2010-09-12
 10:54:47

talk ?

Igår blev det bara vara hemma, kollade på film, var ute och gick en runda samtidigt som jag snackade med felicia i telefon. Idag vaknade jag halv 9, sjukt tidigt. Låg kvar i sängen till halv 10 sen gick jag upp. Satt mig invirad i täcket i soffan och satte på tv:n. Det ända som fann på tv var  ''Jims Värld''. Senare kollade jag på simpsons och nu sitter jag här.

Vet inte vad som händer idag så vi får väl se sen. Har ingen lust att blogga alls så vi hörs antingen ikväll eller imorgon.

PUSSSSSSS // M
2010-09-11
 12:04:00

Godmorgon Lördag ?

Vaknade lite då och då men gick upp vid halv 12. Mårl ite bättre idag men känner mig helt konstig i kroppen så jag sticker inte till caroline idag. Får träffa henne en annan dag istället.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se om jag mår bättre senare.

PUSS // M
2010-09-10
 23:03:20

usch..

Jag har sån huvudvärk så det känns som man ska svimma när som helst. Orkar ingenting ska nog sova snart.

På kvällen var jag med Älskling, cassi, jenny och erik. Vi kollade på crimnal minds sedan någon film. trevligt men jag har typ varit död hela kvällen, kanske är sjuk. Får hoppas att det blir bättre imorgon så jag kan träffa Caroline.

Hoppas ni mår bra. PUSSS // M

2010-09-10
 20:16:01

friday

Fredag, gud vad snabbt veckan har gått!!
Har haft 4 lektioner idag , chill.

Efter skolan träffade jag måns, köpte lite gott sen stack vi till Insparken där vi träffade malin, louise,frida och jennifer. Jenny och Cassi o Erik kom även dit. Så jäkla äckliga alla stank. Lite små drygt och stå och titta men men.

Nu sitter jag hemma hos måns där Erik också är, kollar på Idol!

Hoppas ni får en bra kväll & imorgon sticker jag nog till staffanstorp och dillar med Caroline.

PUSSSSSSSS // M
2010-09-09
 21:26:42

Du lever bara en gång, ta till vara på den enda gången.

Okej, skolan har varit lång, har haft 6 lektioner.

Matte:
Jobbar vidare med Phytagra sats eller vad det heter.

Svenskan:
Läser en bok som heter Svenne sen jobbade vi vidare på våra partier. Vi ska bilda egna partier och skriva slogan och massa sånt.

Engelskan:
Fick ut våra texter om vårat favortiband. Hon skrev bara kommentar till det och jag blev nöjd med min. Sedan kommer jag in ihåg vad vi gjorde.

No:
Jobbade med studieuppgifter, blev inte så mycket gjort eftersom vi diskuterade vad vi skulle klä ut oss till på skolfotot. Äntligen är alla överrens!

Tyska:
Idag kollade vi på ''film'' vet inte vad jag ska kalla det riktigt, men det är ingen nog ingen film. M;an blev ganska trött efter den lektionen.

Bild:
Ritade vidare på vår stol, det stod en stol på ett bord så skulle man rita luften runt om stolen, alltså inte stolen. Är klar med den och det blev faktiskt bra. Nu ska man rita en bild upp och ner, en liten svårare utmaning men kul.

Sen slutade vi tack gode gud! Jag och Jenny stack hem till henne sedan kom Erik. Vi stack till willys och jenny handlade tortilla chips. MUMS!!
Sedan spelade vi kort och så hemma hos mig. Har haft det jätte trevligt!

Nu ska jag bara ta det lugnt, lyssnar på musik, förlåt det blev mycket text!

PUSSSSSS// M

2010-09-09
 21:13:46

Dagens Outfit:


2010-09-09
 15:56:56

Sitter hos jenny!

Ett ordentligt inlägg kommer senare ikväll, sitter hos jenny nu! Vet inte vad vi ska göra men vi hittAR säkert på något!!!

PUSSS HÖRS // M

2010-09-08
 17:33:18

Dagens Outfit:




2010-09-08
 16:18:05

When the party's over.

Tycker skolan har gått hyfsat snabbt idag. Första lektionen var matte sen hade vi so. Snackar om Samhällets Ekonomi,  usch tycker inte det är kul alls. Snart ska vi prata om valet eftersom det är snart!

Man märker hur mycket man glömmer under sommarlovet på tyskan, vi fick ett repetitionspapper på vad vi hade gjort i 8:an, hahah det gick väl sådär. Efter tyskan skulle vi ha gympa, idag var det typ samma sak som igår,  vi var 9 st. Först hade vi konditionsträning sedan spelade vi fotboll! Yeyy mitt lag vann tror jag.

Nu sitter jag hemma, har gjort lite matte, lite engelska. Ska snart duscha och ikväll träffar jag nog någon!! Ha det braao.

PUSSSS// M

2010-09-07
 14:14:25

We're meant to be together.

Slutade tidigt idag, tio över 1! Tog nyss några mackor och åt. Ska nog göra lite matte, hann inte göra färdigt det i skolan. Fick även spelat upp den ''pjäsen'' på tyskan där man skulle kunna replikerna utantill. Det gick faktiskt bra eller jag tyckte det! Hahah, alla är typ förkylda och så i min klass så vi var bara 6 st på gympan. 3 tjejer och 3 killar. PErfekt ju! :D

Det gick väl sådär men jag gjorde mitt bästa.

Vill bara säga också att min underbara PAPPA fyller år idag! Grattis!!

Men vi hörs ikväll!!

PUSSSSSS // M


2010-09-06
 21:48:01

River flows in you.

Det gick suveränt på föräldrar mötet! Vi sålde och krängde en massa! Haha, jag och malin stod och samla in lite dricks! :D

Det blev över rätt mycket kakor så klart fick vi ta och jag mådde så illa sen. Det var inte värt det!!
Efteråt stack jag hem, träffade jenny och sedan gick vi upp till cilla. Snackade med henne och två andra killar och lillan. Trevligt Trevligt!

Nu är jag hemma och har knappt käkat nåt. Min middag var i princip KAKOR!
Hoppas ni har haft en bra kväll!!
Nu ska jag öva lite tyska.

KYSSSSS // M


2010-09-06
 16:24:32

Föräldrarmöte och fösäljning av kakor och kaffe.

Nu sitter jag hemma och ska alldelles strax gå till skolan igen. Det är föräldrarmöte så vissa elever ska sälja kakor och kaffe och så där så vi tjänar ihopa lite pengar till Polen. Jag får blogga mer ikväll, hinner inte nu!!

PUSS // M
2010-09-05
 12:59:11

I don't like it..

Nu ska jag möta upp matilda, senare blir det bakning!

Hörs ikväll eller imorgon! PUSSS // M
2010-09-05
 10:40:16

söndag morgon.

Igår gick jag och la mig typ kvart i 12, var så sjukt trött!
Så idag vaknade jag kl 9, hahahha, men gick inte upp förräns kl 10. Så nu har jag käkat frukost, måste dammsuga mitt rum snart. Senare idag ska jag, matilda och felicia baka,baka & baka! Det är föräldrarmöte imorgon så vi ska sälja kakor och kaffe och ja lite smått och gott. Vi samlar ihop till vår resa till Polen!

Ha en bra dag! PUSSSSSSSS// M
2010-09-04
 15:18:22

Outfiten & facelooken för överrasknings middagen och festen.



2010-09-04
 15:07:48

Överraskning för Louise!

Hade inget att blogga om igår eller jo egentligen hade jag men det kunde jag inte berätta då så jag får berätta det nu.

Vid kvart i 6 samlades några tjejer, 11 st för att göra tacos och fixa utmaningar och sådant till louise eftersom hon fyller år idag så vi tänkate att vi kunde fira henne igår då. Hon hade absolut ingen aning att vi skulle överraska henne. När hon kom med ögonbindeln och höra oss skrika och tuta så blev hon sjukt chockad eller rädd. Haha, så jäkla ball!!

Vi bjöd på middag, sen var det dags för lite utmaningar. Det var 8 eller 9 presenter och för att hon skulle kunna få dom presenterna var hon tvungen att göra en utmaning för varje. Hahha jag orkar inte ta upp alla utmaningar, det kommer lite bilder nedanför. Men det var jätte kul!!

När vi hade käkat efterrätt och så var det dags att haffa henne och sätta på ögonbindeln igen. Sen tog vi med henne ut, satt i hörlurar med musik på högsta volym, så hon hörde absolut ingenting. När vi kom till jenny så tog vi av henne ögonbindeln och då tuta och skrek alla som var där. Sen blev det partaj!

Det blev en riktigt lyckad kväll, (för vissa) haha. Tack för alltihop!!
Grattis Louise på din födelsedag!





















2010-09-03
 15:44:02

Fredag

Uppdaterar mer imorgon, har mycket attg göra!
'

Ha en jätte bra kväll, det ska jag ha!!! PUSSSSSSS // M
2010-09-02
 17:05:19

inget kan bli som man vill.

Usch har varit en så lång dag. Tordagar är riktigt dryga!
Vi har börjat prata lite om partier och så på svenskan så våran uppgift är att bilda ett parti och skriva vad vi vill ha mer av, förbättra och massa sådant.

Men det har varit rätt chill ändå och nu ska jag bara chilla sen kanske ut.
Orkar inte blogga idag, hörs imorgon eller senare ikväll!

PUSSS //M

2010-09-01
 19:22:47

I'll be gone when you need me.

2010-09-01
 19:22:16

Dagens Outfit:



2010-09-01
 14:45:22

Tiden förändras inte, vi förändras.

Precis kommit hem från skolan och käkar lite müsli. Nu är jag helt död i kroppen efter idrotten. Vi sprang intervaller, jag vet inte hur långt det var men tror det var 1 km eller nåt mindre. Vi skulle springa 3 rundor. Jag var död efter första! hah. JAg fick en rätt bra tid tyckte jag då, kunde kanske fått lite bättre. Vi slutade tidigare idag, skulle egentligen slutat nu kvart i 3 men slutade kl 2.

Nu har vi börjat komma igång på lektionerna, så nu känns det som vanligt. Hade ju första läxan också men den har jag gjort klar eftersom jag planerade min tid. Haha!

Har faktiskt varit kul idag och det kan ju bero på umgänget jag har varit med!
Nu ska jag duscha så jag blir ren och fräsch igen.

PUSSSSS // M