2011-07-30
 16:48:30

30 juli

Tänkte bara skriva ett kort inlägg och sen tänkte jag käka. Sov hos måns, kollade på film igår, åt hemmagjord glass och så, sjukt nice!

Ska träffa honom sen igen tror jag, tills dess tänkte jag kolla klart filmen som jag började på igår morse ''Salt''.


2011-07-29
 14:15:47

Life goes on

Gårdagen spenderades med moa och emelie och matilda i hököpinge, jag och emelie skulle ta sista bussen hem till vellinge men fick skjuts av två killar så vi stack hem till Frida där det va maskerad tjejkväll eller något. Vid halv 2 stack jag malin louise och emelie hem till malin och bara chilla sen stack jag hem vid 3.

Idag ska jag träffa felicia och matilda en stund sen blir det nog jenny, cassi, måns, moa och Tim och ikväll sover jag hos månsan så bloggar på söndag igen tror jag..

Hoppas ni får en bra fredag!!

KRAM
2011-07-28
 17:51:25

Changes

Har inte gjort ett piss idag helt ärligt. Har bara varit hemma, har inte ens gått ut, as tråkigt väder ju!
Men snart ska jag och Matilda dra till Moa i Hököpinge och bara chilla och lite sånt.

Sitter och chillar med 2pac i högtalarna och väntar på att matilda har käkat.

Hoppas ni får en bra kväll!

2011-07-28
 14:18:30

save the world

2011-07-27
 11:52:14

27 Juli

Tänkte dra ner mig till gymmet om en timme, har inte tränat på länge, det var ju knappt att man kom upp ur sängen ens.. Det är as nice väder också och idag ska jag träffa månsan!

Händer inte så mycket så ha det bra!

2011-07-25
 13:55:09

25 juli

Ny vecka igen.

I Lördags träffade jag jenny som hade kommit hem från Kreta! Yey. Käka pizza och sånt, sen kom även lennie och därefeter hampus. De var här en stund sen stack de igen och då kom Moa. Hon hade med sig lite krök så kvällen blev rätt lyckad kan jag säga!

Igår åkte jag moa och jenny in till malmö och träffa måns,mattias, mickey och Tim. Det var trevligt förutom att det regna och var as kallt. Snackade mest och käka lite överallt. Vid halv 8 åkte jag med bussen hem sedan stack jag till måns. Kollade på film och så , mys!

Idag måndag, ska jag städa mitt rum först lite sedan ska jag träffa emelie och ikväll ska jag och min bror käka hos farmor och farfar därefter ska jag och emelie träffa malin. Ska bli övernice!

Hoppas på en lyckad kväll.

KRAM

2011-07-21
 14:13:27

21 Juli

Oh äntligen har jag tagit mig till gymmet och tränat, tror det är 3:e gången som jag har varit där på sommarlovet. Sjukt! Fick även med mig Helge så det var nice.

Ska snart in i duschen och sen ska jag träffa matilda och erica. Alltid trevligt!

Ha en bra Torsdag!? Snart helg igen! ;)
2011-07-19
 16:40:24

19 juli

Har inte bloggat sen i lördags och i lördags stack jag och moa till kristianstad och där mötte killarna upp oss (de jag träffade i Turkiet). Det var faktiskt chill. Vi tog tåget hem kvart i 1 så vi skulle hinna med sista bussen från malmö. Vi var nära på att missa men klarade oss som tur var.

På söndagen träffade jag måns och chillade film. På måndag fick jag äntligen träffa matilda igen som jag inte träffat på 1 månad eftersom hon stack när vi kom hem.. Men det var sjukt nice att träffa henne igen, käka pizza på santa lucia där emelie jobbar så vi vänta till hon hade slutat och sen kom även moa och vi hade hade as chill bara.

Idag ska jag käka hos min farmor och farfar vid 6 så det blir trevligt, har inte träffat de på jätte länge. Sen ska jag till måns och sen ska jag en stund till malin vid 9 och sen tillbaka till måns där även erik kommer va och blir antagligen dygna ;)

Har nyss solat lite på balkongen, fick nog ingen färg men det var skönt , tänkte på att bleka mitt hår med citron i solen men hade inte tid och är rädd att det blir knas.. hmm ?

Hoppas ni får en bra tisdag!


2011-07-16
 13:45:45

16 juli

Känns bra att vädert är bättre idag.

Ska snart duscha tänkte jag , ikväll eller ikväll och ikväll men senare ska jag och moa åka in till kristianstad, får se vad vi hittar på för skoj där!

Uppdaterar mer imorgon!
Ha en bra lördag.

2011-07-15
 13:48:09

Unknown

Igår blev en riktigt bra kväll!

Först var jag på bio med min bror och såg ''Unknown'', den var faktiskt bra! Jag tackar min bror så mycket för bion, det var riktigt trevligt.

När jag kom hem träffade jag moa och då spelade i skipbo , hehe det var ball ändå. Vid halv 2 på natten kände vi oss sugna på donken så vi stack till 'Lockarp med Mange. Tog varsin lilla meny och en paj, hehe det satt där det skulle!

När vi kom hem satt vi på Saw 5 och klockan 5 cyklade moa hem och jag gick och la mig.


Idag är det ny dag och den börjar med att jag ska träffa jenny eftersom hon åker till Kreta imorgon :( Kommer sakna henne!

Sen ikväll ska jag träffa Moa och Veronica som jag inte träffat på ett tg så det ska bli nice.

Ha en bra fredag!

2011-07-14
 14:30:43

Black Swan

Vaknade kvart i 2, det regna sjukt mycket. Ännu en da där jag inte kommer komma ut förräns ikväll..

Ska försöka att lägga ner mina kläder i byrån snart, först tänkte jag sätta på en film som jag ladda ner igår.
Nu har mamma och Lasse åkt, så jag har placet i 12 dagar.

Händer inte så mycket nu på dagen så bloggar antingen efter bion ikväll eller imorgon! Ha det bra :*

2011-07-14
 00:26:33

14 Juli

Eftersom jag var så seg idag så gick jag inte ut förräns på kvällen haha. Kvällen spenderades med måns och erik, kollade ''Hall Pass''. Sedan har vi bara chillat, faktiskt mysigt och roligt. Mamma och Lasse åker imorgon bitti så jag vaknar upp ensam i lägenheten. Idag får jag städa mitt rum eller lägga ner kläder i lådan iaf sen får jag se vad som händer och på kvällen ska jag och min bror gå på bio. Han bjuder eftersom det är min födelsedagspresent även om vi bestämde att gå på bio vid denna månaden när jag fyllde år i april men jag hade mycket i skolan och har varit iväg nu i sommar så har inte haft tid.

Tänkte skölja av mig sminket och krypa ner i sängen för att sätta på en film kanske.. ;)

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll!

2011-07-13
 12:56:14

13 Juli

Har nyss käkat frukost och tänkte se klart filmen jag började på igår. ''Taken''.
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, tror att jag ska lägga ner mina kläder i den lagade byrån och sen kommer väl jenny och moa hit.

Vädert ändrades om snabbt till regn... sjukt tråkigt, jag som tänkte sola idag men nej.

Imorgon åker mamma och lasse till England och jag och linus har hela lägenheten själva i 12 dagar så det ska bli nice.

2011-07-11
 16:18:15

Turkiet

Inte så många bilder men några.

















haha bjuder på denna!


Och denna
2011-07-08
 12:54:42

8 juli

Tiden går så sjukt snabbt..

Har inte bloggat sen jag åkte till Turkiet. Jag hade det svin bra, varmt varje dag i 2 veckor och sol men lite molnigt i 2 dagar också. Var där med en kompis och hennes mamma och hennes mammas man. Kände inte hennes mamma och Thomas innan och efter denna resan kan jag snacka med dom hur lätt som helst. Vi hade det super men det var ganska skönt att komma hem sen till alla vänner. Har inte fått bilderna än så ni får vänta lite, tror att jag får de idag!

Idag var det bestämt att jag och ett par tjejer skulle till kristianstad på festival men det regnar så sjukt mycket så jag vet inte om jag drar dit.. Vilken kul fredag!

Tänkte sätta på en film nu '' American Beauty''. Hörs!


Lånade en bild av www.jennymariahariettandersson.blogg.se
Detta var dagen efter jag hade kommit hem.




Träffade några svenskar i Turkiet på en båt!



Kommer fler bilder senare!